Ha ha hiç güleceğim yoktuTarti gununde gireceksem soyle yapalim cnm benim baslangic kiloyu yazalim 66 simdiki kiloyu yazalim 2,5 kilo vermis olayim takimin yuzdesi artsin nasil fikur
güzel fikir ama kaptanımmHa ha hiç güleceğim yoktu
Süper fikirgüzel fikir ama kaptanımm
Kız senin 1 gecede uyuduğunu 1,haftada uyumuyorum çok kıskanıyorum seniTekrardan günaydınnnn
Sevgili rakibem elhamdülillah kendi adıma iyiyim sen nasılsın bakim
Yarınkine bakalım her gün tartılmayın amaKızlar ewet benim tartı dun 57.9 gösteriyordu bugün 58.3 çıktım. Bir günde 400 gr almamışımdır heralde. Bu arada güzel bir yazı buldum fotosunu gönderiyorum. Çok doğru bir tespit yapılmış kilo vermek için saglikli beslenmeliyiz.
Eki Görüntüle 2085614
Kız sen niye tırsıyon. Maşallah sürekli burdasın. Sporun tamam diyetin tamam.. Kaçamak yapan korksunyarın listede ilk günüm diye bugün hiçbirşey yiyesim gelmiyor kaptanım nasıl tırstıysam senden
Kim ne dese oraya dönüyonDemekki az ve sık yemek lazım metebolizmanın çalışması için ara ögün şart
Öyle yapma bugün yemez yarın yersen direk artı olursun yemezsen Metebolizma çalışmaz yalnış yaparsın hergün ki gibi beslen karbonu azaltyarın listede ilk günüm diye bugün hiçbirşey yiyesim gelmiyor kaptanım nasıl tırstıysam senden
Çok güzel canım kesinlikle katılıyorum. Daha önce kendimi aç bırakarak ve az beslenerek kilo verdim ama kesinlikle kalıcı olmuyor.Kızlar ewet benim tartı dun 57.9 gösteriyordu bugün 58.3 çıktım. Bir günde 400 gr almamışımdır heralde. Bu arada güzel bir yazı buldum fotosunu gönderiyorum. Çok doğru bir tespit yapılmış kilo vermek için saglikli beslenmeliyiz.
Eki Görüntüle 2085614
Demekki bi bildiği varki söylüyor kaptanımKim ne dese oraya dönüyon
İşte bir diyetisyen örneği daha konuş kızÇok güzel canım kesinlikle katılıyorum. Daha önce kendimi aç bırakarak ve az beslenerek kilo verdim ama kesinlikle kalıcı olmuyor.o yüzden bu kilo verme surecimde karbonhidrat protein yağ dengesini kurmaya çalışıyorum. Hiç pilav yememek ekmek yememek doğru değil aslında ne yediğin ve ne kadar yediğin önemli. Gram gram gitsin ama kalıcı olsun. Arada bir iki lokma tatlı vs de yemeliyiz ki kendimizi kıtlık bilincine sokmayalim. Yoksa ideal kiloya ulaştığımız anda kendimizi koca bir pastanın önünde buluruz
Tekrardan günaydınnnn
Sevgili rakibem elhamdülillah kendi adıma iyiyim sen nasılsın bakim
Vardır canım ben her zaman az yiyene az diyordum baktım beni sallayan yok bıraktım menü yorumlamayı.Demekki bi bildiği varki söylüyor kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?