Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar ewet benim tartı dun 57.9 gösteriyordu bugün 58.3 çıktım. Bir günde 400 gr almamışımdır heralde. Bu arada güzel bir yazı buldum fotosunu gönderiyorum. Çok doğru bir tespit yapılmış kilo vermek için saglikli beslenmeliyiz.

yarın listede ilk günüm diye bugün hiçbirşey yiyesim gelmiyor kaptanım nasıl tırstıysam senden

Yarınkine bakalım her gün tartılmayın ama

Çok güzel canım kesinlikle katılıyorum. Daha önce kendimi aç bırakarak ve az beslenerek kilo verdim ama kesinlikle kalıcı olmuyor. o yüzden bu kilo verme surecimde karbonhidrat protein yağ dengesini kurmaya çalışıyorum. Hiç pilav yememek ekmek yememek doğru değil aslında ne yediğin ve ne kadar yediğin önemli. Gram gram gitsin ama kalıcı olsun. Arada bir iki lokma tatlı vs de yemeliyiz ki kendimizi kıtlık bilincine sokmayalim. Yoksa ideal kiloya ulaştığımız anda kendimizi koca bir pastanın önünde buluruz

İşte bir diyetisyen örneği daha konuş kız

Demekki bi bildiği varki söylüyor kaptanım
Vardır canım ben her zaman az yiyene az diyordum baktım beni sallayan yok bıraktım menü yorumlamayı. bence sebze protein kalsiyum tam alınınca gidiyor. Ama ara öğün şart değil hatta olmaması daha iyi. Leptin denen bir gerçek var çoğu doktorun bundan haberi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…