Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kaptanım bende hipotridi var onu da denedim gram veremedim denemediğim hiçbir yol kalmadı ben yemeyince veriyorum kendimi keşfettim
Canım çok az yiyerek sadece metabolizmani yavaslatirsin. Mesela bence senin hurma detoksunda çok uzundu. Detoks 1 gün bilemedin 2 gün yapılmalı. Kâhvalti konusunda kaptana katılıyorum çünkü kahvalti günün en önemli öğünü

Buna gerçekten hak veriyorum metabolizmamın yavaş olmasının çünkü başka hiçbir açıklaması yok aynı şekilde tuvalete çıkamamamızda o yavaşlıktan kaynaklanıyor
Erken kalk canım. Gerçekten olabilir. Benim hiç kabızlık sorunum olmadı. Ne diyette ne diyetten sonra.

Göbek çok iyi gitmiş ama.
Canım basen için bir sürü hareket var nette. Squat yap özellikle. Squat girlin baya videosu var. Seç yap onlardan

iç nacak biçim hangi hareketleri yapıyorsun

Benimde bacak gitsin artıkın ya neler yapıyon bulutungokyuzu
Benim bacakların çok kalındı artık pantolonlarımın ağı yırtılıyordu bir ay dayanmıyordu. Çok yollarda çart diye ayrılıpta rezil olduğum oldu. 42-44 beden giyince e fiyatta yüksek oluyor. 60-70 lira ver bir ayda çöpe gitsin. Şimdi çok az bir tüylenme oluyor. ilk zamanlarda ölçmedim hiç ölçülerimi o yüzden ne kadar sıkılaştı bilmiyorum
Spor salonunda bu aletten var çok etkiliymiş 60dış 60iç yapıyorum bazen 120-120 yapıyorum. ama buna eşdeğer bu hareket var evde yapılabilecek. bu çeberden bende alıcam.
45 kere bunu yapıyorum 15kere üç set şeklinde.
bunuda üç set olucak şekilde 45tane yapıyorum. 2kg dumbella yapıyorum.
bunu 15bir bacak 15 diğer bacak yapıyorum.
gücüm kalırsam 15-15de bu hareketi yapıyorum aç kapa.

Yürüyüş basen eritmezmi bana bunlar çok zor geliyo ya hemen tıkanıyorum bırakıyorum

benimde 58 çıktı çok kalın yaa keşke ilk başladığımda ölçseydim inceldi biraz ama hala kalınn

Canım kalça ve basen en son erimeye başlıyor. Sabret. Ben 10 kilo civarı verdiğimde basenim 2 cm yeni incelmisti.

aynen üst bacak. sizinki benimkinden daha inceymiş çok dert etmeyin kendinize
hiç sevmediğim şey kalın bacak üstten 7 kilo gidiyor alttan 1 kg ben bekarken lipo bile yaptırdım bacaklarıma ama ön taraftan alamadı kas çokmuş lisede basket oynamıştım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…