Bunu iyi dedin bak ikiniz benim masrafları karşılayın innuka yük olmim bak şimdi takım arkadaşı olduk smyaaa olmadi amatakim arkadaşı değil miyiz
Bunu iyi dedin bak ikiniz benim masrafları karşılayın innuka yük olmim bak şimdi takım arkadaşı olduk smy
tanıdık varsa bendeeeeeHeehehee baska dusunen var mi?grup indirimi aliriz.
Sorun olmaz sektorde tanidiklarimiz var. Meme popo göbek basen...
Canım çok az yiyerek sadece metabolizmani yavaslatirsin. Mesela bence senin hurma detoksunda çok uzundu. Detoks 1 gün bilemedin 2 gün yapılmalı. Kâhvalti konusunda kaptana katılıyorum çünkü kahvalti günün en önemli öğünükaptanım bende hipotridi var onu da denedim gram veremedim denemediğim hiçbir yol kalmadı ben yemeyince veriyorum kendimi keşfettim
Bende isteremmmHeehehee baska dusunen var mi?grup indirimi aliriz.
Sorun olmaz sektorde tanidiklarimiz var. Meme popo göbek basen...
Erken kalk canım. Gerçekten olabilir. Benim hiç kabızlık sorunum olmadı. Ne diyette ne diyetten sonra.Buna gerçekten hak veriyorum metabolizmamın yavaş olmasının çünkü başka hiçbir açıklaması yok aynı şekilde tuvalete çıkamamamızda o yavaşlıktan kaynaklanıyor
Şimdi ölçülerimi tekrar aldım 1ay olmadı sanırım
Gögüs 105-102
Bel 92-90
Kalça 117-117
Basen 107-107
Göbek 120-107
Öncesi ve sonrasını yazdım hep üst bölge gitmiş kaptanım bende bunun farkındayım zatin bu seferde belden yukarı ince belden aşa kalın çok tipsiz oldu vücudum ya benim alt taraf çalışmam lazım
Eşim bile diyo orantısız oldun belden aşan ortaya çıktı diyo napıcaz ya
İnnuk mu yaptırıyor tuh ya bana yaptırmaz kesin çok vurduk başınaKendi amaliyat düşünüyo diyorum arada bende kaynasam ne güzel olur kız araya girme 3kişi tuzlu olurinnuk a
iç nacak biçim hangi hareketleri yapıyorsun
Benim bacakların çok kalındı artık pantolonlarımın ağı yırtılıyordu bir ay dayanmıyordu. Çok yollarda çart diye ayrılıpta rezil olduğum oldu. 42-44 beden giyince e fiyatta yüksek oluyor. 60-70 lira ver bir ayda çöpe gitsin. Şimdi çok az bir tüylenme oluyor. ilk zamanlarda ölçmedim hiç ölçülerimi o yüzden ne kadar sıkılaştı bilmiyorumBenimde bacak gitsin artıkın ya neler yapıyonbulutungokyuzu
Maalesef çok etkilemiyor yuruyuş yanında bolgeselle desteklemen lazım. Çok yapma 10 tane sabah yap 10 tane akşam yap. Sonra çoğaltır gidersin. Hiç yapmamaktan iyidir.Yürüyüş basen eritmezmi bana bunlar çok zor geliyo ya hemen tıkanıyorum bırakıyorum
bilmiyorum abla ben eliptik ve koşu bandını cardio olsun terliyim diye yapıyorum ana sporum bunlar daha var tbide onlar kol ve göbekYürüyüş basen eritmezmi bana bunlar çok zor geliyo ya hemen tıkanıyorum bırakıyorum
tabii. ben üç aydır yapıyorum o yüzden sayılar biraz yüksekMaalesef çok etkilemiyor yuruyuş yanında bolgeselle desteklemen lazım. Çok yapma 10 tane sabah yap 10 tane akşam yap. Sonra çoğaltır gidersin. Hiç yapmamaktan iyidir.
Canım kalça ve basen en son erimeye başlıyor. Sabret. Ben 10 kilo civarı verdiğimde basenim 2 cm yeni incelmisti.Şimdi ölçülerimi tekrar aldım 1ay olmadı sanırım
Gögüs 105-102
Bel 92-90
Kalça 117-117
Basen 107-107
Göbek 120-107
Öncesi ve sonrasını yazdım hep üst bölge gitmiş kaptanım bende bunun farkındayım zatin bu seferde belden yukarı ince belden aşa kalın çok tipsiz oldu vücudum ya benim alt taraf çalışmam lazım
Eşim bile diyo orantısız oldun belden aşan ortaya çıktı diyo napıcaz ya
aynen üst bacak. sizinki benimkinden daha inceymiş çok dert etmeyin kendinizebenimde 58 çıktı çok kalın yaa keşke ilk başladığımda ölçseydim inceldi biraz ama hala kalınn
İlaç kullanıyormusunkaptanım bende hipotridi var onu da denedim gram veremedim denemediğim hiçbir yol kalmadı ben yemeyince veriyorum kendimi keşfettim
hiç sevmediğim şey kalın bacak üstten 7 kilo gidiyor alttan 1 kg ben bekarken lipo bile yaptırdım bacaklarıma ama ön taraftan alamadı kas çokmuş lisede basket oynamıştım ondanaynen üst bacak. sizinki benimkinden daha inceymiş çok dert etmeyin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?