Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ne yapayim umutsuzluk denizlerinde yuzuyorum.
Bi gaza geliyom heyecan yapiyom sonra fos cikiyorum yarin cuma ve ben yine tirtim
Kız senin kafanı kırmak lazım benden tırtı yoktu ama kendime yeni bir söz verdim 3gündür hiç kaçamak yok ama mutluyum yemwk geçici mutluluk veriyo bunu sakın unutma kendini kandırma

Sende haklısın ben ne diyim şimdi benim diyetisyen ara ögün ün birinde 1dilim ekmek ve peynir vermiş akşam 22de 2porsiyon meyve diyo ama ben ekmek peynir yemiyorum 1yane meyveyi 2ara ögün yapıyorum

Kız senin kafanı kırmak lazım benden tırtı yoktu ama kendime yeni bir söz verdim 3gündür hiç kaçamak yok ama mutluyum yemwk geçici mutluluk veriyo bunu sakın unutma kendini kandırma
Yok bebeeem yemiyorum gecen aksam ki pizza disinda kaçamagim yok ama galiba iki ogun beni bozuyo.
Acikmiyorum ama kiloda vermiyorum.
Ama 3 ögün yapmak icinde kahvaltiyi erken yapmak lazim..
Bugün ayran detoksuna basladim.
Kahvaltimi yeni yaptim.
Buğdayimi haslamaya koydum.
Bakalim iki gunde ne kadar gidecek..
Yarina kusuratsiz 62 gorsem bari

Sende haklısın ben ne diyim şimdi benim diyetisyen ara ögün ün birinde 1dilim ekmek ve peynir vermiş akşam 22de 2porsiyon meyve diyo ama ben ekmek peynir yemiyorum 1yane meyveyi 2ara ögün yapıyorum
İşte ben bunu da desteklemiyorum. Diyetisyene gideceksen harfi harfine uyacaksın. Çünkü onlar ara öğünü hesaba katarak ana öğünleri yazıyorlar. Ama karatayda öyle değil. Karatayda bir ana oğunde çok yeniyor ara öğüne ihtiyaç kalmıyor.
Bak diyetisyenin örnek kahvaltısı.
1 kk peynir 1 yumurta 2-3 zeytin veya 2 ceviz 1-2 dilim ekmek yeşillik

Karatay kahvaltısı
1 avuç içi peynir, 2 yumurta, 15 zeytin, 5-6 ceviz bol yeşillik

İkisinin arasında dağlar kadar fark var. Karatay kahvaltısı akşama kadar idare ederken diyetisyenin yazdığı 3 saat idare ediyor. Bu yüzden ara öğün yapmak gerekiyor.

İki öğün için kahvaltıyı geciktirirsen tabii ki veremezsin. Uyandığın andan itibaren 1 saat içinde kahvaltı yapman lazım ve mümkünse 9 dan önce uyanmış olman lazım ki metabolizma çalışsın.

Buna gerçekten hak veriyorum metabolizmamın yavaş olmasının çünkü başka hiçbir açıklaması yok aynı şekilde tuvalete çıkamamamızda o yavaşlıktan kaynaklanıyor

Bu da yanlış. Sabah yumurta peynir zeytin yiyerek güzel kahvaltı yapman lazım. Kahvaltı en önemli öğün.
Şimdi ölçülerimi tekrar aldım 1ay olmadı sanırım
Gögüs 105-102
Bel 92-90
Kalça 117-117
Basen 107-107
Göbek 120-107
Öncesi ve sonrasını yazdım hep üst bölge gitmiş kaptanım bende bunun farkındayım zatin bu seferde belden yukarı ince belden aşa kalın çok tipsiz oldu vücudum ya benim alt taraf çalışmam lazım
Eşim bile diyo orantısız oldun belden aşan ortaya çıktı diyo napıcaz ya

Zaten erken kalkiyorum mecburen ama kahvalti yapmak en erken 10.
Ben eskiden 8 -9 gibi yapardim hep kahvaltimi..
Neyse su iki gün detoksu yapayim bi motivasyonum yerine gelsin sonra 3 öğünlük düzenli bir beslenme düzenine geçeceğim.
Çünkü wc duzenim falan kalmadi. 2 ila 4 gunde 1 kez ancak. Bu da saglikli degil yeterince lif almiyorum demektir.

Kiz benim tam tersim durumdasin bende bacaklar ince ama üst taraf geniş hele simit göbek ve gögüs üçlüsü cok fena..
Sarkmiş deriyi toparlamanin yolu varmıdır acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…