Kız senin kafanı kırmak lazım benden tırtı yoktu ama kendime yeni bir söz verdim 3gündür hiç kaçamak yok ama mutluyum yemwk geçici mutluluk veriyo bunu sakın unutma kendini kandırmaNe yapayim umutsuzluk denizlerinde yuzuyorum.
Bi gaza geliyom heyecan yapiyom sonra fos cikiyorum yarin cuma ve ben yine tirtim
Sende haklısın ben ne diyim şimdi benim diyetisyen ara ögün ün birinde 1dilim ekmek ve peynir vermiş akşam 22de 2porsiyon meyve diyo ama ben ekmek peynir yemiyorum 1yane meyveyi 2ara ögün yapıyorumVardır canım ben her zaman az yiyene az diyordum baktım beni sallayan yok bıraktım menü yorumlamayı.bence sebze protein kalsiyum tam alınınca gidiyor. Ama ara öğün şart değil hatta olmaması daha iyi. Leptin denen bir gerçek var çoğu doktorun bundan haberi yok.
Gel biz yarışımıza devam edelim sen 30dk eliptik yap ben 1saat yürüyüş olmamıNe yapayim umutsuzluk denizlerinde yuzuyorum.
Bi gaza geliyom heyecan yapiyom sonra fos cikiyorum yarin cuma ve ben yine tirtim
Yok bebeeem yemiyorum gecen aksam ki pizza disinda kaçamagim yok ama galiba iki ogun beni bozuyo.Kız senin kafanı kırmak lazım benden tırtı yoktu ama kendime yeni bir söz verdim 3gündür hiç kaçamak yok ama mutluyum yemwk geçici mutluluk veriyo bunu sakın unutma kendini kandırma
bende diğer tezi savunuyorum öğün aralarını uzun tutmak lazımDemekki az ve sık yemek lazım metebolizmanın çalışması için ara ögün şart
Bende öyleyim zatin sabah 12kahvaltı akşam 6akşam yemegi Öglen yokki ama göbek sıfır oldu benimbende diğer tezi savunuyorum öğün aralarını uzun tutmak lazım
İşte ben bunu da desteklemiyorum. Diyetisyene gideceksen harfi harfine uyacaksın. Çünkü onlar ara öğünü hesaba katarak ana öğünleri yazıyorlar. Ama karatayda öyle değil. Karatayda bir ana oğunde çok yeniyor ara öğüne ihtiyaç kalmıyor.Sende haklısın ben ne diyim şimdi benim diyetisyen ara ögün ün birinde 1dilim ekmek ve peynir vermiş akşam 22de 2porsiyon meyve diyo ama ben ekmek peynir yemiyorum 1yane meyveyi 2ara ögün yapıyorum
İki öğün için kahvaltıyı geciktirirsen tabii ki veremezsin. Uyandığın andan itibaren 1 saat içinde kahvaltı yapman lazım ve mümkünse 9 dan önce uyanmış olman lazım ki metabolizma çalışsın.Yok bebeeem yemiyorum gecen aksam ki pizza disinda kaçamagim yok ama galiba iki ogun beni bozuyo.
Acikmiyorum ama kiloda vermiyorum.
Ama 3 ögün yapmak icinde kahvaltiyi erken yapmak lazim..
Bugün ayran detoksuna basladim.
Kahvaltimi yeni yaptim.
Buğdayimi haslamaya koydum.
Bakalim iki gunde ne kadar gidecek..
Yarina kusuratsiz 62 gorsem bari
devam cnm sabah sadece onları yedim onları yiyince doydum üstüne türk kahvesi içtim sorun yok yanı sende nasılglstn99 zeytin incir kürü ne alamde akşam sormayı unuttum
Bu da yanlış. Sabah yumurta peynir zeytin yiyerek güzel kahvaltı yapman lazım. Kahvaltı en önemli öğün.devam cnm sabah sadece onları yedim onları yiyince doydum üstüne türk kahvesi içtim sorun yok yanı sende nasıl
kaptanım bende hipotridi var onu da denedim gram veremedim denemediğim hiçbir yol kalmadı ben yemeyince veriyorum kendimi keşfettimBu da yanlış. Sabah yumurta peynir zeytin yiyerek güzel kahvaltı yapman lazım. Kahvaltı en önemli öğün.
Buna gerçekten hak veriyorum metabolizmamın yavaş olmasının çünkü başka hiçbir açıklaması yok aynı şekilde tuvalete çıkamamamızda o yavaşlıktan kaynaklanıyorİki öğün için kahvaltıyı geciktirirsen tabii ki veremezsin. Uyandığın andan itibaren 1 saat içinde kahvaltı yapman lazım ve mümkünse 9 dan önce uyanmış olman lazım ki metabolizma çalışsın.
Şimdi ölçülerimi tekrar aldım 1ay olmadı sanırımBu da yanlış. Sabah yumurta peynir zeytin yiyerek güzel kahvaltı yapman lazım. Kahvaltı en önemli öğün.
Nereye kadar yemeyeceksin ama.kaptanım bende hipotridi var onu da denedim gram veremedim denemediğim hiçbir yol kalmadı ben yemeyince veriyorum kendimi keşfettim
Zaten erken kalkiyorum mecburen ama kahvalti yapmak en erken 10.İki öğün için kahvaltıyı geciktirirsen tabii ki veremezsin. Uyandığın andan itibaren 1 saat içinde kahvaltı yapman lazım ve mümkünse 9 dan önce uyanmış olman lazım ki metabolizma çalışsın.
istediğim kiloya inene kadarNereye kadar yemeyeceksin ama.
Kiz benim tam tersim durumdasin bende bacaklar ince ama üst taraf geniş hele simit göbek ve gögüs üçlüsü cok fena..Şimdi ölçülerimi tekrar aldım 1ay olmadı sanırım
Gögüs 105-102
Bel 92-90
Kalça 117-117
Basen 107-107
Göbek 120-107
Öncesi ve sonrasını yazdım hep üst bölge gitmiş kaptanım bende bunun farkındayım zatin bu seferde belden yukarı ince belden aşa kalın çok tipsiz oldu vücudum ya benim alt taraf çalışmam lazım
Eşim bile diyo orantısız oldun belden aşan ortaya çıktı diyo napıcaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?