Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kiz benim tam tersim durumdasin bende bacaklar ince ama üst taraf geniş hele simit göbek ve gögüs üçlüsü cok fena..
Sarkmiş deriyi toparlamanin yolu varmıdır acep?
Diyet yaptıkça sarkar spor yaparsan toparlar ama aşırı derecede zayıfladın san amaliyat agır yaşamlarda kesip biçiyolar her yerlerini karın kalça Gögüs sırt kol

Ben devam ediyorum zaten..
Bende sadece eliptik var biliyorsun onuda hergün yapmak bıktırıcı.
Bende aralara yürüyüş ekleyebilirim aslinda.
Ben eliptik ten sıkıldım hem çok yorucu bakit geçmiyor onu yapınca ama yürüyüş zevkli

Diyet yaptıkça sarkar spor yaparsan toparlar ama aşırı derecede zayıfladın san amaliyat agır yaşamlarda kesip biçiyolar her yerlerini karın kalça Gögüs sırt kol
Spor yapiyorum ama toparlayacak gibi degil sarkik kisimlarin altina iki parmak sigiyor yani.
Neyse bakalim nasip olursa en guzeli ameliyat.
Ama önce şu fazlaliklari verip verilen her 1 kilo icin 1 ay koruma yapmak lazim.

Benimde bacaktan gidiyor hep iç bacağım çoktu bacak çalışıyorum hep

Kızlar nisan ayında tatile gitmeyi planlıyorum. Geçen sene bebekten bi yere gidemedim. Nisana kadar bol bol spor yapmam lazim.benimde üst zayıf basen, kalca ve birazda göbek var. Özellikle iç bacak bölgesi çalışmam lazim. Bugünkü sporuma başladım 500 ip atladım 50 mekik çektim. Aksama bölgesel ve ip atlamaya devam ederim. Öğlene yemek var da aksama ne pisirsem acaba.

Spor yapiyorum ama toparlayacak gibi degil sarkik kisimlarin altina iki parmak sigiyor yani.
Neyse bakalim nasip olursa en guzeli ameliyat.
Ama önce şu fazlaliklari verip verilen her 1 kilo icin 1 ay koruma yapmak lazim.
Elin degmişken şu benim basenleride bi şekle soktu bacı Hayrına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…