Ben devam ediyorum zaten..Gel biz yarışımıza devam edelim sen 30dk eliptik yap ben 1saat yürüyüş olmamı
Diyet yaptıkça sarkar spor yaparsan toparlar ama aşırı derecede zayıfladın san amaliyat agır yaşamlarda kesip biçiyolar her yerlerini karın kalça Gögüs sırt kolKiz benim tam tersim durumdasin bende bacaklar ince ama üst taraf geniş hele simit göbek ve gögüs üçlüsü cok fena..
Sarkmiş deriyi toparlamanin yolu varmıdır acep?
Ben eliptik ten sıkıldım hem çok yorucu bakit geçmiyor onu yapınca ama yürüyüş zevkliBen devam ediyorum zaten..
Bende sadece eliptik var biliyorsun onuda hergün yapmak bıktırıcı.
Bende aralara yürüyüş ekleyebilirim aslinda.
Spor yapiyorum ama toparlayacak gibi degil sarkik kisimlarin altina iki parmak sigiyor yani.Diyet yaptıkça sarkar spor yaparsan toparlar ama aşırı derecede zayıfladın san amaliyat agır yaşamlarda kesip biçiyolar her yerlerini karın kalça Gögüs sırt kol
Çok güzel canım kesinlikle katılıyorum. Daha önce kendimi aç bırakarak ve az beslenerek kilo verdim ama kesinlikle kalıcı olmuyor.o yüzden bu kilo verme surecimde karbonhidrat protein yağ dengesini kurmaya çalışıyorum. Hiç pilav yememek ekmek yememek doğru değil aslında ne yediğin ve ne kadar yediğin önemli. Gram gram gitsin ama kalıcı olsun. Arada bir iki lokma tatlı vs de yemeliyiz ki kendimizi kıtlık bilincine sokmayalim. Yoksa ideal kiloya ulaştığımız anda kendimizi koca bir pastanın önünde buluruz
Benimde bacaktan gidiyor hep iç bacağım çoktu bacak çalışıyorum hepŞimdi ölçülerimi tekrar aldım 1ay olmadı sanırım
Gögüs 105-102
Bel 92-90
Kalça 117-117
Basen 107-107
Göbek 120-107
Öncesi ve sonrasını yazdım hep üst bölge gitmiş kaptanım bende bunun farkındayım zatin bu seferde belden yukarı ince belden aşa kalın çok tipsiz oldu vücudum ya benim alt taraf çalışmam lazım
Eşim bile diyo orantısız oldun belden aşan ortaya çıktı diyo napıcaz ya
iç nacak biçim hangi hareketleri yapıyorsunBenimde bacaktan gidiyor hep iç bacağım çoktu bacak çalışıyorum hep
iç bacak için hangi hareketleri yapıyorsunBenimde bacaktan gidiyor hep iç bacağım çoktu bacak çalışıyorum hep
Elin degmişken şu benim basenleride bi şekle soktu bacı HayrınaSpor yapiyorum ama toparlayacak gibi degil sarkik kisimlarin altina iki parmak sigiyor yani.
Neyse bakalim nasip olursa en guzeli ameliyat.
Ama önce şu fazlaliklari verip verilen her 1 kilo icin 1 ay koruma yapmak lazim.
Benimde bacak gitsin artıkın ya neler yapıyoniç nacak biçim hangi hareketleri yapıyorsun
öyle bir el varsa benimkini sekle soksunElin degmişken şu benim basenleride bi şekle soktu bacı Hayrına
Kendi amaliyat düşünüyo diyorum arada bende kaynasam ne güzel olur kız araya girme 3kişi tuzlu oluröyle bir el varsa benimkini sekle soksun
benim çok zararım olmaz biraz iç bacak alsa yeter. İç bacak gidince popoda diklesir çok masrafım olmaz size.Kendi amaliyat düşünüyo diyorum arada bende kaynasam ne güzel olur kız araya girme 3kişi tuzlu olurinnuk a
açlıktan oluyodur.Kızlar aniden ayaga kalkınca göz kararması oluyo mu sizdede saniyelik bende çok olmaya başladı
Yok olmaz o benim rakibem sana düşmez farz degil sanabenim çok zararım olmaz biraz iç bacak alsa yeter. İç bacak gidince popoda diklesir çok masrafım olmaz size.
Yeni kahvaltı yaptım ne açlığı bismillahaçlıktan oluyodur.
Yok olmaz o benim rakibem sana düşmez farz degil sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?