İnş gider kuzum hiç sevmiyorum bacaklarımıCanım kalça ve basen en son erimeye başlıyor. Sabret. Ben 10 kilo civarı verdiğimde basenim 2 cm yeni incelmisti.
bugun akşama herkes zencefil zerdeçal ve tarçınlı yoğurt yesin kaptanımBende çok şişlik hissediyorum bugün akşama ne yesem kaptanim yaa @anka_misali
Sabah yulaflı yoğurtlu bir kahvaltı yaptım
Öğlen sebze yemeği, az bulgur ve ayran
Ara henüz yok
Akşam da salata mi yesem, yine yoğurtlu bir şey mi karar veremedim?
yarın tartı günü ona göre kaptan furur seniMerhaba kizlar ben geldim sporumu yaptim smdi yemek yapcam esimin dedesi gelcek aksama da bn nasil yemeklerden yemeden durcam onu dusunuyorm
yarın tartı günü ona göre kaptan furur seni
bişey sormak istiyorum benim o üçüyle midem bulanıyor. tarçın yerine kekik kırmızı biber atsam etkisi olur mu yinebugun akşama herkes zencefil zerdeçal ve tarçınlı yoğurt yesin kaptanım
aksine bende çok seviyorum keşke hergün yemek olsaydı bu karışımı olur sanırım senin dediğinde ama zencefil kadar etkili olurmu bilmiyorumbişey sormak istiyorum benim o üçüyle midem bulanıyor. tarçın yerine kekik kırmızı biber atsam etkisi olur mu yine
Sanmıyorum canım pili falan yeniydi e bende abartılı bişey yemedim ödemdir inşallah anlamadımCanım belki tartıda problem vardır, Kontrol ettin mi? Bende başlamak istiyorum yılbaşından sonra önce kitabı alıp okuyayım da
Yok canım ben 1 gün yapmıştım . Bir günde 1 kiloya yakın gitmişti benimdeKahvaltiyi 11 de yapinca 12 de ki öğünü yemedim 14 deki oğünle basladim onuda 15 dk gecikmeli yedim.
Evet canim onu yapiyorum..
Iki gunde mi 1 kg verdin?
Yapanlar gunde700-800 gr yazmislar hep..
Haftaya bunu fazlasıyla telafi edeceğim canım gerçekten çok üzgünüm inşallah yarına biraz daha giderListe dışı olsan da yarın listedesin mecburen öyle bişey yok ki.. Sağlık olsun yapacak bişey yok.ben bekliyorum da bakalım diğerleri nasıl gelecek.
çok iyi gitmiş bizde mi denesek yaYok canım ben 1 gün yapmıştım . Bir günde 1 kiloya yakın gitmişti benimde
ewet sevmiyorum tadını yoğurt yiyorum bol bolKefir içiyorum içen var mı daha önce? Ne süt ne yoğurt bir tadı var
O listede degil sen düşün onuyarın tartı günü ona göre kaptan furur seni
ben zaten korkumdan bişey yiyemiyorumkiO listede degil sen düşün onu
Ona gelince herkes kendini kandırır yerse kendine yemezse yine kendine eder
Efferimmmm kork işte böyle bende olsam korkardım Çünki bende korkuyommmmmmben zaten korkumdan bişey yiyemiyorumki
ewet sevmiyorum tadını yoğurt yiyorum bol bol
aynen doydun cnmSofraya aç oturdum aç kalktım sankim ama doydum ben doydum yarın tartı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?