ewet levotron 200 mg hemdeİlaç kullanıyormusun
bide bel yukarısı 40 kilo birinin aşağısı 80 kilo birinin sanki bendehiç sevmediğim şey kalın bacak üstten 7 kilo gidiyor alttan 1 kg ben bekarken lipo bile yaptırdım bacaklarıma ama ön taraftan alamadı kas çokmuş lisede basket oynamıştım ondan
Ben geçenkinde sadece yürüdüm abla inanılmaz gitti vücut önce yap oranın fazla olduğu yerden zayıflıyomuş bi diyetisyen söylemiştiYürüyüş basen eritmezmi bana bunlar çok zor geliyo ya hemen tıkanıyorum bırakıyorum
Kayınvalidemde hipotroit oda ilaç kullanıyor lahana marul brokoli yasak bolbol dereotu yiyor şimdi şimdi vermeye başladı kiloewet levotron 200 mg hemde
Gerçekten miiiKızlar bugün şekersiz 21 güna başladı. Ama sabah tartıldığımda gördüğüm rakama inanamadım. Regl yakın günlerdir yatıyorum ondan mı bilmiyorum. 61.8 çıktım.( +2 kilo fazla geçen haftaya göre ama pes etmeyeceğim motivasyonumu düşürmeyeceğim takıma zararım çok olacak bu hafta ama haftaya telafi edeceğim kitapta yazanı birebir uyguluyorum belimin ağrısı azaldı 30 dk yürüyüş yada 30 dk leslide yapacağım inşallah
Tatlım istersen ben liste dışı yarışabilirim. Yine burdayım zaten kötü etkilemek istemiyorum takımıGerçekten miiiben derece bekliyordum bu hafta.
Liste dışı olsan da yarın listedesin mecburen öyle bişey yok ki.. Sağlık olsun yapacak bişey yok.Tatlım istersen ben liste dışı yarışabilirim. Yine burdayım zaten kötü etkilemek istemiyorum takımı
Canım belki tartıda problem vardır, Kontrol ettin mi? Bende başlamak istiyorum yılbaşından sonra önce kitabı alıp okuyayım daKızlar bugün şekersiz 21 güna başladı. Ama sabah tartıldığımda gördüğüm rakama inanamadım. Regl yakın günlerdir yatıyorum ondan mı bilmiyorum. 61.8 çıktım.( +2 kilo fazla geçen haftaya göre ama pes etmeyeceğim motivasyonumu düşürmeyeceğim takıma zararım çok olacak bu hafta ama haftaya telafi edeceğim kitapta yazanı birebir uyguluyorum belimin ağrısı azaldı 30 dk yürüyüş yada 30 dk leslide yapacağım inşallah
Yeni mi yedin canım çok geç kalmışsın.Kizlar şu ayran detoksuna başladım bugün
Ilk kaseyi yedim tadi gayet güzel.
İnsallah guzel sonuç verir
Afiyet olsun canım 2 saatte bir yenenden mi yaptın. Tadı baya güzel bende yapmıştım daha önce. 1 kiloya yakın kayıp olmuştuKizlar şu ayran detoksuna başladım bugün
Ilk kaseyi yedim tadi gayet güzel.
İnsallah guzel sonuç verir
Kahvaltiyi 11 de yapinca 12 de ki öğünü yemedim 14 deki oğünle basladim onuda 15 dk gecikmeli yedim.Yeni mi yedin canım çok geç kalmışsın.
Afiyet olsun canım 2 saatte bir yenenden mi yaptın. Tadı baya güzel bende yapmıştım daha önce. 1 kiloya yakın kayıp olmuştu
Ben kendimi şartlandırdım diyete eskiden zorlanırdım şimdi yemeden önce düşünüyorum bunu yemesem ne kaybederim hiç bişey o yüzden beklentim büyük birazdan yine 45dk yürüyüş beni bekliyo akşama misafir var yapamam belki şimdi 1saat yaparımbakalım gülümseyle benim zeytin incir işe yarayacakmı
Gitsin kuzum gitsin çok orantısız oldumBen geçenkinde sadece yürüdüm abla inanılmaz gitti vücut önce yap oranın fazla olduğu yerden zayıflıyomuş bi diyetisyen söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?