Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar bugün şekersiz 21 güna başladı. Ama sabah tartıldığımda gördüğüm rakama inanamadım. Regl yakın günlerdir yatıyorum ondan mı bilmiyorum. 61.8 çıktım. ( +2 kilo fazla geçen haftaya göre ama pes etmeyeceğim motivasyonumu düşürmeyeceğim takıma zararım çok olacak bu hafta ama haftaya telafi edeceğim kitapta yazanı birebir uyguluyorum belimin ağrısı azaldı 30 dk yürüyüş yada 30 dk leslide yapacağım inşallah

Gerçekten miii ben derece bekliyordum bu hafta.

Canım belki tartıda problem vardır, Kontrol ettin mi? Bende başlamak istiyorum yılbaşından sonra önce kitabı alıp okuyayım da

Bende çok şişlik hissediyorum bugün akşama ne yesem kaptanim yaa Anka
Sabah yulaflı yoğurtlu bir kahvaltı yaptım
Öğlen sebze yemeği, az bulgur ve ayran
Ara henüz yok
Akşam da salata mi yesem, yine yoğurtlu bir şey mi karar veremedim?

Yeni mi yedin canım çok geç kalmışsın.
Kahvaltiyi 11 de yapinca 12 de ki öğünü yemedim 14 deki oğünle basladim onuda 15 dk gecikmeli yedim.

Afiyet olsun canım 2 saatte bir yenenden mi yaptın. Tadı baya güzel bende yapmıştım daha önce. 1 kiloya yakın kayıp olmuştu

Evet canim onu yapiyorum..
Iki gunde mi 1 kg verdin?
Yapanlar gunde700-800 gr yazmislar hep..

bakalım gülümseyle benim zeytin incir işe yarayacakmı
Ben kendimi şartlandırdım diyete eskiden zorlanırdım şimdi yemeden önce düşünüyorum bunu yemesem ne kaybederim hiç bişey o yüzden beklentim büyük birazdan yine 45dk yürüyüş beni bekliyo akşama misafir var yapamam belki şimdi 1saat yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…