çok hayal kurma kaptanım yada benim taktiği yapalım son çareBence de korkun kızlar. Bu hafta dehşet ümitliydim aramızda ilk üçe giren bile olur diyordum. Haylallerimi yıkmayın benim.
Bence de korkun kızlar. Bu hafta dehşet ümitliydim aramızda ilk üçe giren bile olur diyordum. Haylallerimi yıkmayın benim.
Adımız şikeye çıkacak kız susçok hayal kurma kaptanım yada benim taktiği yapalım son çare
aramızda kimse duymadı görmediAdımız şikeye çıkacak kız sus
Tabi canımmmm sen öyle zannet o zaman bizde yarın 3kilo eksik gelelimaramızda kimse duymadı görmedi
Sananeydi o kadar sitres ettin kendine dersin başhekimya bu denetleme stresi mahvetti midemi kepekli galeta yedim az bastırsın diye midem ağzımda çünkü
bizde öyle değil aile hekimliği birim denetleme yani sorumlusu benim sadece gelen denetçide gıcığın önde gideniydi deli etti beniSananeydi o kadar sitres ettin kendine dersin başhekim
Aynen yaa. Ahhh elmira ahhh.. Ama o da yediğinden almadı ki bişey de diyemiyorum...Miniimalistt moralimi bozdu bende çok ümitliydim ama %1çıkarsakta boşa gibi görünüyo az degil +2 tam sopalık bu kız
Falakaya yatırıcam Elmira2017 seni
Kızlar sakın aramızda artı 2 var yiyelim battı balık yan gider moduna girmeyin
Bilmem bakalım. Hep cuma kilolarımızla işlem yapıyoruz.geçen haftaki cuma tartımız baz alınıyo dimi pazartesi olan değil ben kaçtım acaba 65 miydim geçen cuma
64.5 miş canım.geçen haftaki cuma tartımız baz alınıyo dimi pazartesi olan değil ben kaçtım acaba 65 miydim geçen cuma
Ah tatlım ben zaten yıktım bu hafta hayallerini ama haftaya söz hayallerini gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağımBence de korkun kızlar. Bu hafta dehşet ümitliydim aramızda ilk üçe giren bile olur diyordum. Haylallerimi yıkmayın benim.
Haklusın tatlımda abartılı birşey de yemedim ki ilaç verdi belim için onu içiyorum farklı olarak spor yapamadım bir başka köklü bir değişiklik yok ne deseniz haklısınız canım ya bende çok üzüldümMiniimalistt moralimi bozdu bende çok ümitliydim ama %1çıkarsakta boşa gibi görünüyo az degil +2 tam sopalık bu kız
Falakaya yatırıcam Elmira2017 seni
Kaptanım vicdanen çöktüm valla niye böyle oldu bende anlamadım inşallah yarına gider birazcıkAynen yaa. Ahhh elmira ahhh.. Ama o da yediğinden almadı ki bişey de diyemiyorum...
He şimdi oldu neyse geçmiş olsun bacımbizde öyle değil aile hekimliği birim denetleme yani sorumlusu benim sadece gelen denetçide gıcığın önde gideniydi deli etti beni
Tamam geçti geçti alıştım uzulme artık napalım.Ah tatlım ben zaten yıktım bu hafta hayallerini ama haftaya söz hayallerini gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım
Haklusın tatlımda abartılı birşey de yemedim ki ilaç verdi belim için onu içiyorum farklı olarak spor yapamadım bir başka köklü bir değişiklik yok ne deseniz haklısınız canım ya bende çok üzüldüm
Kaptanım vicdanen çöktüm valla niye böyle oldu bende anlamadım inşallah yarına gider birazcık
Evet hadi herkes ip atlasın. İpi olmayan ya da avizesi olan jumping jack yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?