Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bence de korkun kızlar. Bu hafta dehşet ümitliydim aramızda ilk üçe giren bile olur diyordum. Haylallerimi yıkmayın benim.
Miniimalistt moralimi bozdu bende çok ümitliydim ama %1çıkarsakta boşa gibi görünüyo az degil +2 tam sopalık bu kız
Falakaya yatırıcam Elmira2017 seni

aramızda kimse duymadı görmedi
Tabi canımmmm sen öyle zannet o zaman bizde yarın 3kilo eksik gelelim nasıl olsa kimse görmüyor duymuyo demi bizi gören gözeteni napıcaz o görüyo hem geçen hafta senin kilon listede vardı onu bunu bırak asılmaya bak gitsin erisin biz işimize bakalım şekerim

Bence de korkun kızlar. Bu hafta dehşet ümitliydim aramızda ilk üçe giren bile olur diyordum. Haylallerimi yıkmayın benim.
Ah tatlım ben zaten yıktım bu hafta hayallerini ama haftaya söz hayallerini gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım

Miniimalistt moralimi bozdu bende çok ümitliydim ama %1çıkarsakta boşa gibi görünüyo az degil +2 tam sopalık bu kız
Falakaya yatırıcam Elmira2017 seni
Haklusın tatlımda abartılı birşey de yemedim ki ilaç verdi belim için onu içiyorum farklı olarak spor yapamadım bir başka köklü bir değişiklik yok ne deseniz haklısınız canım ya bende çok üzüldüm

Aynen yaa. Ahhh elmira ahhh.. Ama o da yediğinden almadı ki bişey de diyemiyorum...
Kaptanım vicdanen çöktüm valla niye böyle oldu bende anlamadım inşallah yarına gider birazcık

Tamam geçti geçti alıştım uzulme artık napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…