Sınırsız internetin var Youtubedan baksana
O dedigin neki
tamam tesekkürler64.5 miş canım.
saol cnmHe şimdi oldu neyse geçmiş olsun bacım
Efferimmmm kork işte böyle bende olsam korkardım Çünki bende korkuyommmmmm
sırayı ben aldım cnm sen üzülme artıkBenim kadar korkamazsiniz hiçbiriniz.
Sopalari hep ben yiyom
Sen estetik yaptıracaksan bana kızmam bi daha ben sanaaaaBenim kadar korkamazsiniz hiçbiriniz.
Sopalari hep ben yiyom
Sen de mi pizza yiyip geleceksinsırayı ben aldım cnm sen üzülme artık
Hakkatten mi?Sen estetik yaptıracaksan bana kızmam bi daha ben sanaaaa
Sen de mi pizza yiyip geleceksin
Aaaaa kim demişHakkatten mi?
Sen estetiğe karsi degilmiydin?
Yanlismi hatirliyom
Vurmam ben vurmam gelVeee anka soldan vurduu lafii.
Goooooooooollllll
Dilimin ucuna neler geliyor ama estetik yaptırcan diye söyleyemiyomBasim agrimaya başladı..
Insallah sonuç alirim ya su detokstan.
Sabah bekledigim rakamı goremezsem cildiriciiimmm.
Ben hala servisteHerkes spora mı gitti kızlar.
Bu akşam çocuklar yattıktan sonra eşine hissettiklerini anlat,zor zamanlar geçirdiğinizi, birbirinize destek olmanın önemi anlatıp,( politik ve sakin olmanı öneririm ), her şeye yetişemediğini, sende şıkır şıkır olmak istediğini, en azından ev işlerindeki yükünü azaltmanın ilişkinize iyi geleceğini söyle, haftada 1 veya 2 gün yardımcı bayan alsak ne iyi olur demi aşkım de :) maliyeti hesaplayınca en azından bir süre ses çıkaramaz.Evet gülüm aynen annesinin doldurusuna geliyor.biraz once tartıştık yine adam benim eski şıkır şıkır halimi istiyor ee bende istiyorum ama annem yoğun bakımda nasıl makyaj yapim fon cektirim.kilo aldığımı falan ima ediyor ne b..k yicem bende bilmiyorum anneme karşı evlatlık görevimi yapim kocama giyinip suslenimmi evi mi temizleyip yemek yapim ogluma anne mi olayım.kendimi kaca parcalayim.kafamı duvarlara vuracam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?