Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ama bence bu cardio nun puani daha fazla olmali kaptanim bunun ustune ne jillian ne leslie hepsi sifir tum vucudum calisti ve inanilnaz terledim bacaklarim bile dilim disari cikti resmen

Ya sporla etim baya sertleşti ama zayıflama neden yok bilmiyorum ama ya
Aslinda normal tartilar bizi yanıltıyor bu ay bi arkadasim hem diyet hem sporla 3 kilo verdi ama spor salonunda ki ölçümde 8 kilo yagdan verdigini söyledi hoca sen incelmeye bak rakama takilma

30 aralik menum
Sa

Gecmis oldun bizdede ayni sikinti var antibiyotik 2 hafta rahat ettitiyir dunden beri atesi dusmedi kuzum alev alev yaniyor
Biz aldırmayı düşünüyoruz bademciklerini. 3 doktor aldır dedi. Sürekli hasta. Eylülden beri düzelemedik. Bu sefer augmentin toz şase verdi doktor için başka bir etken madde daha var bademcik içindi ve bu sefer hiç kusmadı çocuk normalde hep çok kusardı ve reflü diyorlardı ama bu sefer kusmadı şimdi reflü olduğuda kesin değil artık belkide bademciklerinden oluyor. Senede 3-4 kez bademcik şişmesi normalmişte daha fazlası oldumu aldırın diyorlar. Bizim eylülden beri hiç düzelemedik antibiyotikte rahatlatmyo

Gecmus olsun cnm bizim bide penicilljn allerjimuz car tek tip ilac kullanabiliyoruz

Mutlu seneler arkadaşlarrr noel baba alsın yağlarınızı koysun çuvalına başkalarına götürsün
Haftalardır siteye giremedim çocuk çok hastaydı biri bitmeden biri başladı antibiyotik kullanırken boğazları yine şişti hala ateşli şuan sadece kusmuyor azda olsa yiyor.
Baharatçıya gittim udi hindi bitkisi aldım bademcik iltihabını söküp atıyor. Bendede vardı oğlum okuldan getirip banada bulaştırıyor. Dün havanda dövdüm balla karıştırıp yedirdim kendimde yedim boğazlarımı anında rahatlattı. Balgam çıkartıyo yanlız. Ama 3 günde söküp atıyo

İyi pazarlar arkadaşlar ben biraz karatay usulü takılıyorum sabah 8 de güzel bi kahvaltı yaptim birde akşam yemeği yiyeceğim inşallah bugün ki hedefim 30 dk eliptik yapmak inşallah mümkün olur
Kaptan seni şimdiden çok sevdi
Hoş geldin karatay bacım

Kendime hadi kalk tembellesme dedim ve 25 dakika cardio yaptim kendime getirsin beni diye ama midem agzima geldi gittim talcid aldim tekrar 100 spuat 300 bolgesel 50 mekik 100 twister yaptim yeter sanirim yoksa hik diyip gidecem mazallah
Maşallah bide canın istese ne olurdu acaba bu canın istemediği hali

Oooo Karatay en sevdiğim
Yarın arkadaşıma gideceğim salı ben de karataya dönüyorum inşallah
Daha once normal bir diyetle 10 kilo verdim ama bu yaz o diyet bana hiç yaramadi veremedim. Karatayida Bir çok arkadaşım öneriyordu denedim ve en güzel yanı istediğin şeyi sınırsız yemek ayrica öğün arasi 6 saat agzina bir leblebi dahi atmama kurali benim için super oldu çünkü arada çok atistiriyordum ilk on günde 2.5 kilo verdim sonra bozdum simdi bakalım nasıl olacak kaza oruclarim var oructa karatay yapmak en güzeli bu ara bi yoğunluğum var o bitsin oruclarima baslicam insallah

Bende mi gecsem karatay a incelikkerini ve menulerinizi karatayla ilgili paylasirsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…