Çok tşkr ederiz kaptanım sizede mutlu senelerBütün hayallerimize kavuştuğumuz bir yıl olsun inş.
Mutlu seneler....
9.Takımdan sevgilerle
Aaaa gerçektende aynıymış :)))Çok tşkr ederiz kaptanım sizede mutlu senelersizinle başlangıç ve güncel kilomuz aynı yeni yılda hedefimize ulaşmayı Rabbim nasip etsin inş Allah
Çok sevinirim kaptanım bende sizi takip edeyim inş birlikte megzun oluruzAaaa gerçektende aynıymış :)))
Du bakayım seni takip edeyim artık
Kim daha önce 7 lere düşecek
Herkese diledigi gibi bir yil diliyorumYeni yılda SaglıkMutluluk Huzur Bereket ve evinizden Sevdikleriniz eksik olmasın inş hepinizi çok seviyorum kızçelerim iyiki varsınız iyiki tanıdım sizi iyiki hayatımdasınız
Ben de kaza oruclarima baslicammmm insallah nasil bi yol izlesem diye dusunuyorum.3 ogun yiyordum diyette normaldeee ama oruclarima da baslamam lazim basladim mi regl olana kadar araliksiz tutardim haftaicleri eskiden ama bakalimmmDaha once normal bir diyetle 10 kilo verdim ama bu yaz o diyet bana hiç yaramadi veremedim. Karatayida Bir çok arkadaşım öneriyordu denedim ve en güzel yanı istediğin şeyi sınırsız yemek ayrica öğün arasi 6 saat agzina bir leblebi dahi atmama kurali benim için super oldu çünkü arada çok atistiriyordum ilk on günde 2.5 kilo verdim sonra bozdum simdi bakalım nasıl olacak kaza oruclarim var oructa karatay yapmak en güzeli bu ara bi yoğunluğum var o bitsin oruclarima baslicam insallah
Aynen ben spor yaparken 62 kiloyla 36 beden pantalonlara giriyirdum simdi 65.5 kg 40 i dolduruyormAslinda normal tartilar bizi yanıltıyor bu ay bi arkadasim hem diyet hem sporla 3 kilo verdi ama spor salonunda ki ölçümde 8 kilo yagdan verdigini söyledi hoca sen incelmeye bak rakama takilma
Benimde 5gün borcum var ama akşam iftar yapıp yatarsam kilo alırım diye korkuyorum bakalım napıcamBen de kaza oruclarima baslicammmm insallah nasil bi yol izlesem diye dusunuyorum.3 ogun yiyordum diyette normaldeee ama oruclarima da baslamam lazim basladim mi regl olana kadar araliksiz tutardim haftaicleri eskiden ama bakalimmm
Bence az ben doymazdım bunlarla
Sizin aile hekimliğinde diyetisyen yok mu canım.
Anaaa haşhaş ezmesi yemişşşşş... Ay ben çok severim onu ama herkes yediğimi duyunca tuhaf karşılıyor ilk defa benden başka yiyen gördüm
Ayyyy hele afyonun haşhaşlı mercimekli boreği yok mu dehşet severim
Ben saburda bol peynir yedim yumurtada öneriyor karatay ama ben yiyemiyorum çiğ badem ve fıstık ceviz fındık bunlardan da bir çay bardağı kadar ve bir meyve. İftatda da uygun bir yemek misal pirasa yemegi ve salata doyana kadar ekmeksiz bu şekilde günü kapattım sonra agzima bisey surmedim sadece su ve cay bu şekilde güzel gittiBen de kaza oruclarima baslicammmm insallah nasil bi yol izlesem diye dusunuyorum.3 ogun yiyordum diyette normaldeee ama oruclarima da baslamam lazim basladim mi regl olana kadar araliksiz tutardim haftaicleri eskiden ama bakalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?