Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yeni yılda Saglık Mutluluk Huzur Bereket ve evinizden Sevdikleriniz eksik olmasın inş hepinizi çok seviyorum kızçelerim iyiki varsınız iyiki tanıdım sizi iyiki hayatımdasınız

Çok tşkr ederiz kaptanım sizede mutlu seneler sizinle başlangıç ve güncel kilomuz aynı yeni yılda hedefimize ulaşmayı Rabbim nasip etsin inş Allah
Aaaa gerçektende aynıymış :)))
Du bakayım seni takip edeyim artık

Kim daha önce 7 lere düşecek

Yeni yılda Saglık Mutluluk Huzur Bereket ve evinizden Sevdikleriniz eksik olmasın inş hepinizi çok seviyorum kızçelerim iyiki varsınız iyiki tanıdım sizi iyiki hayatımdasın
Aaaa gerçektende aynıymış :)))
Du bakayım seni takip edeyim artık

Kim daha önce 7 lere düşecek
Çok sevinirim kaptanım bende sizi takip edeyim inş birlikte megzun oluruz

Ben de kaza oruclarima baslicammmm insallah nasil bi yol izlesem diye dusunuyorum.3 ogun yiyordum diyette normaldeee ama oruclarima da baslamam lazim basladim mi regl olana kadar araliksiz tutardim haftaicleri eskiden ama bakalimmm

Aslinda normal tartilar bizi yanıltıyor bu ay bi arkadasim hem diyet hem sporla 3 kilo verdi ama spor salonunda ki ölçümde 8 kilo yagdan verdigini söyledi hoca sen incelmeye bak rakama takilma
Aynen ben spor yaparken 62 kiloyla 36 beden pantalonlara giriyirdum simdi 65.5 kg 40 i dolduruyorm

Ben de kaza oruclarima baslicammmm insallah nasil bi yol izlesem diye dusunuyorum.3 ogun yiyordum diyette normaldeee ama oruclarima da baslamam lazim basladim mi regl olana kadar araliksiz tutardim haftaicleri eskiden ama bakalimmm
Benimde 5gün borcum var ama akşam iftar yapıp yatarsam kilo alırım diye korkuyorum bakalım napıcam

İyi akşamlar canlar bugün ancak girebildim. Bende hastalık kervanına katıldım. Oğlum ateşlendi. Onunla uğraşıyorum. Sanki Kızım da hasta oldu olacak gibi. Öksürmeye başladı onunda ateş 37.5 sınırda simdilik. Onlar azıcık kendine geldi mi hemen mekik çektim squat, bir kaç bacak hareketi yaptimhalimi gören deli der heralde. Doktordan ancak 20.30 a randevu alabildik. Biraz daha geç olsa yeni yila doktorla giricem

Kaptanım bende haşhaşsiz bir hayat düşünemiyorum. Bu arada ağustostan önce afyonda oturuyordum. Afyonun hashaslilari, mercimekli bükmeleri. Aksam aksam aklıma geldi canım çekti.

Ben saburda bol peynir yedim yumurtada öneriyor karatay ama ben yiyemiyorum çiğ badem ve fıstık ceviz fındık bunlardan da bir çay bardağı kadar ve bir meyve. İftatda da uygun bir yemek misal pirasa yemegi ve salata doyana kadar ekmeksiz bu şekilde günü kapattım sonra agzima bisey surmedim sadece su ve cay bu şekilde güzel gitti

Menü 31 aralık

Limonlu su

Sabah 10.30
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
1 tk haşhaş ezmesi
2 fincan şekersiz çay

Öğlen 14.00
5 yk bamya
2 yk bulgur pilavı
Yoğurt
Yeşillik

Ara 18.00
Activia

Akşam 20.00
3 yk nohut
1 dilim ekmek
Salata

Ara 22.00
Tarcinli sut
1 erik
Yarim portakal

31 aralık spor listesi

1 smy11

70 squat=70 puan
80 mekik=80 puan
50 jumping jack=10 puan
100 bölgesel=20 puan
Toplam=180 puan

2.glstn99
50 mekik 50 puan
200 twister 40 puan
200 squat 200 puan
25 dakika kardiyo 100 puan
200 bolgesel 40 puan
Toplam 430 puan
1.5 lt su

31 aralik menum
Sabah bir incir 7 zeytin bir saat sonra
2 haslanmis yumurta
Bol yesillik
Bir yemek kasigi bol corekotlu peynir
5 kucuk kepekli galeta

Oglen 2 kucuk yaprak sarma
10 tane yer fistigi
Bir kupa yesilcay
Nescafe
5.6 tane tuzlu cubuk kraker
Aksam
Bir kepce et suyunda mercimek corba
Karabugdayli semizotu uzerine yogurt bir porsiyon
Sinirsiz cay

Son düzenleme:
31 aralık spor listesi

1 smy11

70 squat=70 puan
80 mekik=80 puan
50 jumping jack=10 puan
100 bölgesel=20 puan
Toplam=180 puan

2.glstn99
50 mekik 50 puan
200 twister 40 puan
200 squat 200 puan
25 dakika kardiyo 100 puan
200 bolgesel 40 puan
Toplam 430 puan
1.5 lt su

3.Elmira
30 dk yürüyüş 30 puan

Sabah saat 10.30
1haşlanmış yumurta
1tane çeri domates
Yarım salatalık
1küp peynir
1tane nugget
4tane zeytin

Ara ögün saat 13.00
1taen kuru incir
1tane mandalina

Öglen yemegi saat 15.00
2kase çorba
Yarım krep

Akşam yemegi saat 18.00
1kase mercimek çorbası
1kaşık ıspanak
3kaşık mercimekli bulgur pilavı

Ara ögün saat 19.00
1kupa yeşil çay

1.5litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…