Cardio kahvaltıdan önce yapıyorum bölgeseller arada boş kaldıkça yapıyorum yürüyüş zaten ordan oraya koşarken oluyor ev bakarken çıktığım merdivenlr süper spor oldu çık 12 kat çık 10 kat bacaklarım kaslandıBu kadar sporu yapacak vakit nasıl buluyorsun o hengamede maşallah
Aklım burda hepppAllah kolaylık versin canım. İnşallah kısa süredr hallolur . Sen işlerini hallet de biz bekleriz
Bende mercimek köftesi yedim iki tane unuttum yazmayı tühSabah kahvaltım saat 11.00
1küp peynir
3tane zeytin
1tane kuru incir
1tane hurma
5tane parmak galeta
2tane ceviz
Yarım çarli biber
2bardak şekersiz çay
Öglen ve akşam saat 16.30
2kaşık patates salatası
4tane mercimek köftesi
Peynir
5bardak şekersiz çay
Ara ögün
2bardak çay
1tane tulumba
2litre su
Bakalım yarın kaç geleceksin en çok seni merak ediyorumBende mercimek köftesi yedim iki tane unuttum yazmayı tüh
Yok bu h@ft@ gunahsizim bana kizacagin bir durum olmadi icim rahat.Bayyy kakılmış kaçmış içine
Ben mi kaçırdım uykularını hadi itiraf et
Hadi yat o zaman dinlensin sinir sisteminde . Ben de mutfak toplayacağım
Bu gün 1.5gitmişti kaptanım tekrar aldığımı sanmıyorum ama bakalım. Herkese söylüyorum ama onlar olmasa ben veremezdin diye. Kız kafam bile küçüldüBakalım yarın kaç geleceksin en çok seni merak ediyorum
Bu gün 1.5gitmişti kaptanım tekrar aldığımı sanmıyorum ama bakalım. Herkese söylüyorum ama onlar olmasa ben veremezdin diye. Kız kafam bile küçüldü
Gaza geldim tartıldımAllah seni. 1.5 çok iyi bu arada maşallah
MaşallahBu gün 1.5gitmişti kaptanım tekrar aldığımı sanmıyorum ama bakalım. Herkese söylüyorum ama onlar olmasa ben veremezdin diye. Kız kafam bile küçüldü
Allah seni. 1.5 çok iyi bu arada maşallah
SağolunMaşallah
Nasil yapiyonz bu sporlari dun 50 tane mekik cektim 1 kerede popom yere surtmekten yara olmus resmen o tarafa oturamiyorum18 OCAK SPOR LİSTESİ
1.Niloyabebe
1500 twister 300p
1500 ip 300p
150 mekik 150p
50 sn dall sit 10p
1000 bolgesel 200p
Toplam 960p
Ust uste gelmis tez duzluge feraha cikarsn insallah☹Dipnot büyük oğlanın ateşi 39 derece.
Aynen yaa bu be enerji :)Nasil yapiyonz bu sporlari dun 50 tane mekik cektim 1 kerede popom yere surtmekten yara olmus resmen o tarafa oturamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?