- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Kızım bacaklarıma oturuyor yapıyorumNasil yapiyonz bu sporlari dun 50 tane mekik cektim 1 kerede popom yere surtmekten yara olmus resmen o tarafa oturamiyorum
Menüm
Sabah 8
Az muzlu sütlü yulaf
2 yumurta
Çeyrek dilim ekmek
Öğlen
İkitane ceviz
Akşam 5 buçuk
3 kase sütlaç
3 kaşık bulgurlu ıspanak yemeği
2,3 kaşık makarna
Salata domates
Yarım dilim ekmek
4 litreye yakın su
Hıı hııı kaptan manyak zaten sabit gelene basıyor tekmeyiSlm kizlar bendede oyle bi yogunluk varki izne ayrilicam diye isteki islerimi toparlamaya calisiyorum evde yatili misafir oglan hasta uykusuz deli gibi dolaniyorum bugun sporda gume gitti yarin kaptan beni kovacak sabitkm buyuk ihtimalle
Kolay gelsin iş başı yapmışsın kızçe Allah yardımcın olsun bugün cuma gitmeyi vereydin 1günlügüneAaa ben tartılmayı unuttum... İse geldim, çay içiyorum. İş de yok..
Oğlanın ateşi düştü mü canım nasıl oldu.Aaa ben tartılmayı unuttum... İse geldim, çay içiyorum. İş de yok..
Gamzenin kilo +2 kaptanım düzeltin onu***12.TAKIM 553. Etap***
gulenyuzumsunsen (71/
Niloyabebe (74/
Elmira2017 (60.7
Gulumse25(81.1/
hamzakifzulal (69,5
Lemonade17(67.8
bulutungokyuzu (74.8
hCrb (77.4/
glstn99(62/
Ecembal (64.5/
Gamzemdwf(79
soffty(67,5/
12. Takım Ortalaması:
Yeni gelen üyeler
F feyzax 63.0
kozalakperisi (64.3
İzindeki güzellerimiz
asya_01(
Florence_N(72.2
İnnuk(61.7
Evet ben de sonuçlara bakmaya gidecektim tam kaçtı diye sağol canımGamzenin kilo +2 kaptanım düzeltin onu
Telefondan nasıl izin alayım bacım. Müdür de değişti zaten.. İl sagliktakilerin gelmesini bekliyorum. Arayıp soracağım dilekcemin akıbetiniKolay gelsin iş başı yapmışsın kızçe Allah yardımcın olsun bugün cuma gitmeyi vereydin 1günlügüne
Sabah çıkıyordu yine.. Babasıyla şimdi, gidiyorlar doktora.Oğlanın ateşi düştü mü canım nasıl oldu.
Listede değilsin nasılsa yarın tartılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?