- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
altunizade burhaniyede oturuyorumÜsküdarın neresinde kuzucuk
ist bir yerden bir yere gitmek şehirler arası yolculuk gibi allahtan metrobus var yorulmussundur ama hem değişiklik olmuş sana hemde gönül yapmisinvallahi sefaköyde oturuyor akrabaları metrobüsle sefaköye gittim ordan minibüse bindim evlerine gittim birde bakırköy oolsa yine iyi. Ama onlar tabi burda yaşamadıklarından çilesini bilmiyorlar. sabah 9bucukta aradılarki evden çıktınmı diye
@soffty (takım menülerimizde yoktu ekleyebilirsin)Kahvaltı 10:30
2 küçük haşlanmış yumurtayla
Marul maydanoz tere ve yeşilsoğanla salata
2 parça kaşar
5 zeytin
14:30 1 küçük yeşil elma (tarçınlı)
15:30 2 kare bitter
Akşam 16:45
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
6 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 bardak ayran
1 dilim tb ekmeği
19:00 1 kupa yeşil çay
19 ocak menü
sabah 11
domates salatalık
peynir
1tb ekmeği
çeyrek simit
2 haşlanmış yumurta
akşam18-18.30
3yk ispanak (kıymalı )yanına 1 tv ekmek
4yk makarna ya nin yoğurt
21-21.30 ara
1 bardak yarım yağlı tarcinli sut
5 adet çilek
Aynen gönülleri oldu valla gitmesem dudak büzer küserdi kaynanacığımist
ist bir yerden bir yere gitmek şehirler arası yolculuk gibi allahtan metrobus var yorulmussundur ama hem değişiklik olmuş sana hemde gönül yapmisin
Abbowwww bende emniyet mahallesinde oturuyordum ama artıkın orda degilimaltunizade burhaniyede oturuyorum
önceden yakınmışız abla 20 senedir burda oturuyoruz bizdeAbbowwww bende emniyet mahallesinde oturuyordum ama artıkın orda degilim
Insallah cnm yaÇok bişeyin kalmadı bu hafta olmasa haftaya olursun keyfını çıkar
Ben bugün misafirim anamla babamın dizinin dibinde oturuyomMillet nerdesiniz yaw hadi sporlarinizi yazin
Dunyanin en guzel seyi kendini guvende hissettigin tek yer inlarin dizinin dibi varliklari yetiyor keske benimkikerde hayatta olsaydi bir ay yol teper giderdim yanlarinaBen bugün misafirim anamla babamın dizinin dibinde oturuyom
Yaaa özür dilerim lütfen aglama yaa kendimi suçlu gibi hissettim sporum yok diye öyle söyledim pişman etme beni kuzum yaCok sanslisinGulumse24
Beni de duygulandırdınız yaaa. Gece gece rahmet istediler demek ki... Başta kendi annem ve babam olmak üzere rahmetli olan tüm anne babalara Allah rahmet eylesin. Fatiha okudum hepiciğine..Yaaa özür dilerim lütfen aglama yaa kendimi suçlu gibi hissettim sporum yok diye öyle söyledim pişman etme beni kuzum ya
Ayyy canim kıyamam ya çok uzuldumDunyanin en guzel seyi kendini guvende hissettigin tek yer inlarin dizinin dibi varliklari yetiyor keske benimkikerde hayatta olsaydi bir ay yol teper giderdim yanlarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?