Mercimek köfte yaptım gün için 4 tane hakkım vardı tadı mı eksik tuzu mu derken hakkım kalmadı
Vayyy iyisiniz hadibende yeni aldım telefonu elime bugün. Müstakbel kayınvalidem istanbula gelmiş. Gelde gül cemalini göreyim dedi. Bakırköy pazarına gidiceklermiş. Benide götürdüler. Yeni geldim sayılır eve
Mssallah cnm kolay gelsinGamze sporda
evlatları çok kıymetli olduğu için kiyamiyorlar gürbüz olunca sağlıklı olunuyor onların gozundeSelam kızçeler memlekete geldim annemle babamın yanında şükürler olsun kavuşturana çok mutluyum 2hafta kadar burdayım inş amaliyattan sonra beni görmemişlerdi annem gördü diyoki tmm çok güzel kibarlık olmuşsun diyeti bırak kilo alma böyle kal dikkat et dedim anne daha hedefime çok var diyo büyük sözü dinle yeter bu kadar ya anneler babalar niye böyle çok güldüm
kız ıst hangi semtinde oturuyorsun ben yenibosnadayimbende yeni aldım telefonu elime bugün. Müstakbel kayınvalidem istanbula gelmiş. Gelde gül cemalini göreyim dedi. Bakırköy pazarına gidiceklermiş. Benide götürdüler. Yeni geldim sayılır eve
misafirlikteydim eve geldim yemek yaptım kızı yikadım yemeğini yedirdim uyuttum biraz burda takilayim bulasiklari yikamaya gidecem mutfagaMillet nerdesiniz taşındınız benimmi haberim yok
bende arkadasa yaptim mercimek köftesi parmagim ucuyla tadına baktım sofrada da 1 tane yedim onuda korka korkaMercimek köfte yaptım gün için 4 tane hakkım vardı tadı mı eksik tuzu mu derken hakkım kalmadı
üsküdarda oturuyorum bendekız ıst hangi semtinde oturuyorsun ben yenibosnadayim
Çok bişeyin kalmadı bu hafta olmasa haftaya olursun keyfını çıkarKimse yok bende kendi kendime konusup duruyorum beni cagirdiniz siz gitmissiniz
off uskudardan bakırköy e! benim hemen yani başımda iki kere mi ne gittimüsküdarda oturuyorum bende
Üsküdarın neresinde kuzucuküsküdarda oturuyorum bende
Sağol canım benimGüle güle otur çiçemmm mis gibi
vallahi sefaköyde oturuyor akrabaları metrobüsle sefaköye gittim ordan minibüse bindim evlerine gittim birde bakırköy oolsa yine iyi. Ama onlar tabi burda yaşamadıklarından çilesini bilmiyorlar. sabah 9bucukta aradılarki evden çıktınmı diyeoff uskudardan bakırköy e! benim hemen yani başımda iki kere mi ne gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?