günaydın ınş guzel gecerGüüünaydııııın
Musmutlu sağlıklı bir pazar diliyorum
Basın sagolsun canimMerhaba kizlar hayırlı aksamlar. Giremedim bir süredir.Ben annemi kaybettim
Bu takım ne kraliçeler gördü ben neyim kiKız benide ye
Bencede yeşil çay ve benzeri çaylar ve suda olmasa çok iyi olurKarataya göre ayran en güzelii bana göre hiç bişey içmemek en güzelii
Bunları sadece dünmü yedin 2günlük menü gibi olmuş valla3 subat menum
Sabah 1 sarimsakli donatesli kasarli kizarmus ekmek
Bir yk menemen
Yarim haslanmus yumurta 4 zeytin bir dilim peynir
2 deri domates salatalik
Bir tk bal tereyagi karisimi
Ara turk kahvesi
3 sise madensuyu
Oglen
2 yk dana sac kavurma bir dilim kuzarmus koy ekmegi
Domatesli aci sos bir yk
2 kucuk sarma bol nevsim salata brokoli karnabaharli
Karnabahar ve lahana tursusu az
Ara osmanli dibek kahvesi
6 kucuk beypazari kurusu
1 bardak havuc suyu
bir kucuk fincan sahlep
Aksam
Bir mantar firinlanmis
Bir firin tavuk but salata bir kepce tarhana corbasi
Bitki cayi siyah cay
Gunaydin kizlar onceki gun soylemistim ya sehir disjndan misafirlerim var diye azonce yolcu ettik dun beypazarina gittik menude kaptirdim tabi ama cok yuruduk arabaya gectigimizde ayaklarimizi hissetmiyorduk cok kalorili yagli seyler degildi yediklerimglstn99 kızçem sen nerdesin dün göremedim
Sen bi de benim az önce yediğim kahvaltıyı görsen varyaBunları sadece dünmü yedin 2günlük menü gibi olmuş valla
Cnm bence sen geri don listeye en azindan frenlersin biraz koruma olur hic degilseSen bi de benim az önce yediğim kahvaltıyı görsen varya
Ben de görümcem yatılı misafirdiSizde ne var yok benim hala ayagim agriyor dinlendiremedimki
Mezun olunca 6 ay dönüş yok canımCnm bence sen geri don listeye en azindan frenlersin biraz koruma olur hic degilse
aynen benimkinide bi görsenizSen bi de benim az önce yediğim kahvaltıyı görsen varya
Iyi canim iyileşti sayilir. Teşekkür ederimNiloyabebe Kızçem ayagın nasıl oldu geçmiş olsun
Noluyo ya ipin ucunu kaçırmayın insan yedikçe yiyesi geliyo sofradan aç kalkın kalktıktan sonra doyduğunuzu hissedeceksinizaynen benimkinide bi görseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?