Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de görümcem yatılı misafirdi
daha yeni kahvaltı yaptık şiştim
az durup biraz hareket yapayım diyorum akşamda sadece yoğurt falan yerim heralde
Kıtlıktanmı çıktın diycem ama öyle oldu biraz mezun olmak rahatlattı Çünki sorumluluk yok bence mezun olanlarla izinde olanlar kendi aralarında yarışsın

Bende boş beleş oturuyorum kariyerden iş başvurularına baktım sonra işkurdanda cv oluşturdum da yani birşey çıkacağını ummuyorum. Çalışayım artık paraya ihtiyacım var

cocuklar cocuklar ve eşim diyim inanın ergenlerle uğraşmak çok zor bunun üstüne eşinin tipleri valla huni takip gezicem

09:00 5 badem 1 hurma
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta ve
marul maydanoz domates yeşil soğanla salata
(Aslında bunla doyarım diye umuyordum ama sohbet muhabbet derken aşağıdakileri de yemişim hiç haberim yok
5 zeytin
1 dilim tb ekmek
4 kaşık mantar sote
3 tane serçe parmak kadar sigara böreği

15:00 1 küçük portakal

Akşam 16:45
6 yk zeytinyağlı pırasa
1 küçük kase yoğurt

18:00 1 mini magnum (4 aydır canım istiyordu da

4 Şubat menü

1 simit
1 kk peynir
4-5 zeytin
1 YK kahvaltılık sos

Ara
Limonlu sade maden suyu

Akşam 17.30
3 YK fırında sebzeli tavuk
2 YK makarna
Bol salata (2 YK haşlanmış nohut eklenmiş)

aslında fazla bi şey yok sadece borek 1 tane olsaydı iyi olurdu
bende çikolataya seyrediyorum bazen burma burma konusu geliyor bakalım ne zaman patliycam

benim kardeşiminde ergenliğini çektik şimdi geçti hadide. Benim hiç ergenliğim olmadı nerden çıktıysa bu yeni nesilde
ayyy bilmiyorum hem ergenlik hemde herşeyi cok kafasina takıp büyütüyor olduğu gibi kabullenmedigi için sorun yasiyor

04.01.2018 pazar

Sabah 11.30
2 haşlanmış yumurta
2-3çatal yoğurt
Çökelek
1 etimek
3fincan çay
2 keçi peyniri

Akşam 18.30
2.5yk pazı kavurma
1.5 sb ayran
1.5 dilim ekmek

Ara 20.00
Türk kahvesi

Beniöde canım hamur kızartması yani pişi çekiyor ama yapsak 5tane yerim o yüzden hiç yapmamalıyız

Oglen misafiri yolcu ettijten sonra yorgunluktan koltukta sizmisim 2 saat deliksiz uyumusum cok iyi geldi kalktim sporumu yaptim cocuklari yikadim kendimi yikadim aksam yemegi gazirla ye simdi cay sigara keyfi daha camasir attim o asilacak ikinci fasil aticam bulasik makinesi bitince o bosaltilacak eve hic bakmadim sadece azcik toparladim bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…