Kıtlıktanmı çıktın diycem ama öyle oldu biraz mezun olmak rahatlattı Çünki sorumluluk yok bence mezun olanlarla izinde olanlar kendi aralarında yarışsınBen de görümcem yatılı misafirdi
daha yeni kahvaltı yaptık şiştim
az durup biraz hareket yapayım diyorum akşamda sadece yoğurt falan yerim heralde
Çok mantıklı gerçektenKıtlıktanmı çıktın diycem ama öyle oldu biraz mezun olmak rahatlattı Çünki sorumluluk yok bence mezun olanlarla izinde olanlar kendi aralarında yarışsın
Ay bende çok seviyorum pişi yi olsada yesekHamur kızartması ve pizza istiyor canım
benimde cikolata sinirden herseyi yiyesim varHamur kızartması ve pizza istiyor canım
Niye sinirlendin hemşobenimde cikolata sinirden herseyi yiyesim var
Kız noldubenimde cikolata sinirden herseyi yiyesim var
benim kardeşiminde ergenliğini çektik şimdi geçti hadide. Benim hiç ergenliğim olmadı nerden çıktıysa bu yeni nesildecocuklar cocuklar ve eşim diyim inanın ergenlerle uğraşmak çok zor bunun üstüne eşinin tipleri valla huni takip gezicem
aslında fazla bi şey yok sadece borek 1 tane olsaydı iyi olurdu09:00 5 badem 1 hurma
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta ve
marul maydanoz domates yeşil soğanla salata
(Aslında bunla doyarım diye umuyordum ama sohbet muhabbet derken aşağıdakileri de yemişim hiç haberim yok
5 zeytin
1 dilim tb ekmek
4 kaşık mantar sote
3 tane serçe parmak kadar sigara böreği
15:00 1 küçük portakal
Akşam 16:45
6 yk zeytinyağlı pırasa
1 küçük kase yoğurt
18:00 1 mini magnum (4 aydır canım istiyordu da
ayyy bilmiyorum hem ergenlik hemde herşeyi cok kafasina takıp büyütüyor olduğu gibi kabullenmedigi için sorun yasiyorbenim kardeşiminde ergenliğini çektik şimdi geçti hadide. Benim hiç ergenliğim olmadı nerden çıktıysa bu yeni nesilde
Bir an önce düzelin insallahayyy bilmiyorum hem ergenlik hemde herşeyi cok kafasina takıp büyütüyor olduğu gibi kabullenmedigi için sorun yasiyor
Beniöde canım hamur kızartması yani pişi çekiyor ama yapsak 5tane yerim o yüzden hiç yapmamalıyız09:00 5 badem 1 hurma
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta ve
marul maydanoz domates yeşil soğanla salata
(Aslında bunla doyarım diye umuyordum ama sohbet muhabbet derken aşağıdakileri de yemişim hiç haberim yok
5 zeytin
1 dilim tb ekmek
4 kaşık mantar sote
3 tane serçe parmak kadar sigara böreği
15:00 1 küçük portakal
Akşam 16:45
6 yk zeytinyağlı pırasa
1 küçük kase yoğurt
18:00 1 mini magnum (4 aydır canım istiyordu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?