Abla meyveyi falan meyve suyu yapıp içince kalorisi artıyormuş haberin ola4 subat menum
Bir dilim ankara bazlamasi kizarmis icinde sucuk kasar vardi
bir yk menemen bir ceri donates 2 dilim salatalik
Bir tk bal tereyagi
Bir dilim cavdar ekmegi
Bir sb havuc suyu
Ara turk kahvesi
Oglen bir trabzon hurmasi bir muz
Bir bardak havuc suyu kucuk
Aksam bir porsiyon firin somon baligi
Bol salata
Sinirsiz cay
Evet bende onu diycektim meyveyi sıkmak yerine pasolu tüketmek gerek meyve suyu haline getirilince en10 tane havuçla 1bardak havuç suyu çıkar o yüzden şeker oranıda yüksek oluyoAbla meyveyi falan meyve suyu yapıp içince kalorisi artıyormuş haberin ola
Aynen birde fruktoz ortaya çıkıyormuş oda sindirimi zor bi şeker olduğu için direk depolanıyormuş karatay teyze yazmışEvet bende onu diycektim meyveyi sıkmak yerine pasolu tüketmek gerek meyve suyu haline getirilince en10 tane havuçla 1bardak havuç suyu çıkar o yüzden şeker oranıda yüksek oluyo
Kaptan duymasın teyze dediginiAynen birde fruktoz ortaya çıkıyormuş oda sindirimi zor bi şeker olduğu için direk depolanıyormuş karatay teyze yazmış
Havuc suyunun az diye onu yaptim bende bir bardak 39 ckalAbla meyveyi falan meyve suyu yapıp içince kalorisi artıyormuş haberin ola
Ya ben aksama hi kasede tarhana corbasi icmistim onu unutmusum yazmayi4 subat menum
Bir dilim ankara bazlamasi kizarmis icinde sucuk kasar vardi
bir yk menemen bir ceri donates 2 dilim salatalik
Bir tk bal tereyagi
Bir dilim cavdar ekmegi
Bir sb havuc suyu
Ara turk kahvesi
Oglen bir trabzon hurmasi bir muz
Bir bardak havuc suyu kucuk
Aksam bir porsiyon firin somon baligi
Bol salata
Sinirsiz cay
Olsun zaten menün şey değil sıkma canını bende sen havuç dedi sabah yarım havuç yemiştim onu unutmuşumYa ben aksama hi kasede tarhana corbasi icmistim onu unutmusum yazmayi
az bişey yaptım bugün bacaklarımın üst tarafı ağrıyor iki gundur sizin gibi fazla yapsam yerimden kalkamaz herhaldeNeden kimse yok bugun
Gulumse24
gulenyuzumsunsen
Niloyabebe
lemonade17
bulutungokyuzu
soffty
E Ecembal
Bukadarmiyiz nerdesiniz spor ne alemde
İşte geldim burdayım misafirlerim şimdi gitti çok yoruldum bugün spor yok topugumun üzerine basamıyorum sarmayı bile ayakta sardımNeden kimse yok bugun
Gulumse24
gulenyuzumsunsen
Niloyabebe
lemonade17
bulutungokyuzu
soffty
E Ecembal
Bukadarmiyiz nerdesiniz spor ne alemde
4 şubat menü
sabah
40gr kadar peynir
3 4 tane kadar y zeytin
domates
2 haşlanmış yumurta
sucuk (miktar veremiyorum bol bol yedim)
yarım dilim k ekmek
2 bardak çay şekersiz
akşam
1bucuk kepçe ezogelin çorba
4 5 yk kadar ispanak (kiymali)
2 yk domatesin makarna
1 küçük kase yoğurt
salata
As nerelerdesin kiz seninde mi misafir var kabul gunleri herkesin simdi ben paylastim kimsede spor azmi kalmamis kimse yapmamisSelam kızlar spor listesi paylaşıldı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?