Canım ben hafta sonu esim evdeyken giremiyorum. Baya papaz oluyoruz.Dün menü yazmayanlar 02şubat
@sedosss
@Yvz_Rose
Kızlar siz bildirim hiç yapmıyorsunuz menüde paylaşmıyor gibisiniz takımdamısınız devam ediyor musunuz
innuk
gulenyuzumsunsen ( sen menü yazıyorsun diye senide etiketliyorum istemezsen mezunsun etiketlemeyeyim)
Sen ikisinide yazinnuk la gulenyuzumsunsen onları boş bırakmaya gelmez innuk dün izinden döndü
Onunda saçından tutmak gerek
Canım ben hafta sonu esim evdeyken giremiyorum. Baya papaz oluyoruz.
Ama bugün yazarim eksik menulerimi.
Kiz kafamda saç kalmadı tutmayin ikide bir saçimi kel kaldim Kel
innuk abla sana bir şey sorucam hani o siteden bakıyorsun ya iş için. Ordan başvuru yapıyormusun yoksa direk arayıp randevu alıp gidiyormusun. Yani geri dönüş yaparlarmı
Oo süperTeşekkür ederim iyiyim canım
İlk etapta bir dağıtma evresi oldu
Şimdi hedefe dönüş evresi
İnşallah cumaya kadar o da tamamlanacak canım
Öylemi bilmiyordum peki o zaman bu gün okullar açıldı dimiCanım ben hafta sonu esim evdeyken giremiyorum. Baya papaz oluyoruz.
Ama bugün yazarim eksik menulerimi.
Kiz kafamda saç kalmadı tutmayin ikide bir saçimi kel kaldim Kel
Öylemi bilmiyordum peki o zaman bu gün okullar açıldı dimi
Benim diyaliz ya diyaliz yok ama bende hasta danışma hasta kayıt hasta kabul gibi şeylere başvurdum ama bazılarında bin bazılarında beş bin başvuru var. Çok şanssız hissediyorum kendimi. Başka ne gibi işlere başburabilirim. Bilgisayar bilgimde çok var hastane tecrübemde var az çokCanım ben ilanlara başvuruyorum onlar arıyorlar.
Sen cv ni oluştur sana uygun görünen ilanlara başvur. Ararlar neden aramasınlar.
Sen nasıl bir iş bakıyorsun?
pazartesi sendromunuEvet okullar açıldı ama ben açılamadım daha.
Nasıl bir miskinliktir bu.
Saat kaç oldu daha kolumu kaldırmadım.
hadi innukcum evdesin spora başla hemen sabah en hızlı yakılan saatlerben kalkar kalkmaz 30 squat 20 mekik 200 twister yapıp öyle çıktım evdenEvet okullar açıldı ama ben açılamadım daha.
Nasıl bir miskinliktir bu.
Saat kaç oldu daha kolumu kaldırmadım.
Olmaz insallahbende regl olucam olamiyorum belim agriyor ins bugun olurumda cumaya siskigi odemi kalmaz
Maşallah sübhanallah12.TAKIM Pazartesi Kontrol Tartısı
Gulumse25(77,7/
Lemonade17(66,6/
bulutungokyuzu(72,2/71.5/0.7)
hCrb (76,3
glstn99(61,3/
Ecembal (63,2/
Gamzemdwf(80,3/
soffty(64,2/
gulenyuzumsunsen(
Sende diyeti salıncamı veriyosun napıyosun değişik işliyor vücut12.TAKIM Pazartesi Kontrol Tartısı
Gulumse25(77,7/
Lemonade17(66,6/sbt)
hCrb (76,3
glstn99(61,3/62)
Ecembal (63,2/
Gamzemdwf(80,3/
soffty(64,2/63.9/0.3)
gulenyuzumsunsen(71.4/70.7/0.7)
Benim ki regl ödemi canımcımSende diyeti salıncamı veriyosun napıyosun değişik işliyor vücutmaşallah almazsın insallaj.
12.TAKIM Pazartesi Kontrol Tartısı
Gulumse25(77,7/
Lemonade17(66,6/sbt)
hCrb (76,3
glstn99(61,3/62)
Ecembal (63,2/63.5)
Gamzemdwf(80,3/
soffty(64,2/63.9/0.3)
gulenyuzumsunsen(71.4/70.7/0.7)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?