AYY ne güzel benimde bugün giydiğim etek oturuyordu bugün fır dönüyo belimde bugünkü ödemime rağmenKızlar bir etegim vardı geçen ay tam geliyordu, bugün tekrar giydim içinde yüzüyorum resmengiydiğime pişman oldum belimden düşüyor
Kızlar bir etegim vardı geçen ay tam geliyordu, bugün tekrar giydim içinde yüzüyorum resmengiydiğime pişman oldum belimden düşüyor
Kızlar ne güzel ya çok mutlu oldum adınızaAYY ne güzel benimde bugün giydiğim etek oturuyordu bugün fır dönüyo belimde bugünkü ödemime rağmen
teşekkürler kuzumKızlar ne güzel ya çok mutlu oldum adınıza
benim büyük kızın midesi ağrıyor sabah dr gittik geldik kahvaltıyi yenı yaptim şimdi sindirim aşamasındayımnerdesiniz yahu
geçmiş olsun cnm kaç yaşındaki bu yaşta mide ağrısımı olurbenim büyük kızın midesi ağrıyor sabah dr gittik geldik kahvaltıyi yenı yaptim şimdi sindirim aşamasındayım
Benim oğlumda da vardı daha çok gaz sorunu gibi15 yaşında canım çocukluğundan beri mide sıkıntısı var ara ara nuksediyor
Cok güzel bir duyguAYY ne güzel benimde bugün giydiğim etek oturuyordu bugün fır dönüyo belimde bugünkü ödemime rağmen
aynen cnmCok güzel bir duygu
Bilmiyorum ben direnc 62 diye biliyordum tabi yilllar once 63 ler olmusss.ama tatil bitti sukur bugun ceki duzen verdim kendime 15 tatil de biraz gevsemistimmm.
@Gulumse25 bu gün topukların ağrıyor spordan muaf ol bari
lemonade17 ve soffty gerçekten söylediklerimi kulak arkası etmediğiniz için çok teşekkür ederim
E Ecembal sende yok galiba spor
Anka kaptanım sende yapaydın bea üç beş
Tatl çocuklulara yaramadı bakalım bundan sonrasına artıkBilmiyorum ben direnc 62 diye biliyordum tabi yilllar once 63 ler olmusss.ama tatil bitti sukur bugun ceki duzen verdim kendime 15 tatil de biraz gevsemistimmm.
En güzeli o zaten çevrendekilerin tepkileri. Sen o vücudu her gün göruyorsun farketmiyorsun ama onlar fark ediyorbulutungokyuzu birde regl bitti bugun cumaya arti gelmicem insallh en kotu ihtimal bu cuma sabitlersem bir dahaki cuma düşüse gecerim dite umuyorum 15 gundur gorusmedigim is arkadaslarim zayiflamisin dedi cok moral oldu cok fena gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?