- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Bu güzel bir şey ödemi atıyorsun canımhepinizin adına sevindim kızlar demekki doğru yoldayız bu arada bugün wc yi yol aldım gidip gelmekten helak oldum gidiyom 15 dakka sonra hiç gitmemişim gibi mesanem doluyo
öyle her gidişte squat yapmayıda ihmal etmiyorumBu güzel bir şey ödemi atıyorsun canım
ben hiç ölçtürmedim yağ kas oranını sabahtan beri 150 squat 240 sn wall sit eve geçince vakit bulursam cardio ve twisterBu gün tartılmaya gittim spora. %2 yağdan gitmiş %1 kastan gitmiş. Üzüldüm kasa. Hoca dediki çok büyük bir oran değil takma kafana
senin adına sevindim cnm bende yaptım bugün ondan öğlenede ödem çorbası gibi bişey habire wc ye taşınıyorumBugünüm iyi geçiyor gibi şimdi elimde 1 litre dukan biraSı içiyorum da içiyorum
Dün diİn ağrımıştı bu gün daha çok wall sit yapmışsınben hiç ölçtürmedim yağ kas oranını sabahtan beri 150 squat 240 sn wall sit eve geçince vakit bulursam cardio ve twister
Bir an önce yapılsın ben unuttum senin telefonunun olmadığınıKizlar selam. Yegenimin cebinden giriyorum yine. Benim telefon daha gitmedi kaskoya. Email gonderecekti servis kac gundur bekliyorduk. Bugun geldi, doldurduk ama nunara vereceklermis daha postaya cevap sonra gidecekmis. Cok zor telefonsuzluk. Cok alismisim.
Sana da iyi gelir inşallah canımsenin adına sevindim cnm bende yaptım bugün ondan öğlenede ödem çorbası gibi bişey habire wc ye taşınıyorum
Gecen hafta alisverise gittim. 46-48 giyiyordum lcwden. Gomlek aldim, 42 beden oldu. Buraya giremesem de yediklerime dikkat ediyorum. Hepinizi opuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?