Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar selam bu akşam misafirliğe gidiyorum o yüzde işten çıkmadan bir şeyler atıştırdım yanımda getirmiştim orada bir şey yememek için umarım çok ısrarcı olmaz ev sahibi çünkü bazen insanlar diyetinizi/sağlıklı beslenmenizi sabote etmek için çaba harcıyorlar resmen
Ben yine her ihtimale karşı şekersiz kurabiyelerimden aldım yanıma

Küsüyorlar gecen aksam bana öyle dedi bende bisey yemedin diye yerim ama soyle beni baya cezbetmesi lazim bir kere diyeti bozmaya deger olmasi lazim gözüme hos gelmedi bi kere diyette olmasam da yemezdim

valla çok zor o konu
Evime gelen herkese herşeyi hazırlıyorım ama asla ısrar etmiyorum edenlerden de bunalıyorum valla şimdiden Allah yardım etsin

Kahvaltı 08:30
1 yumurtayla 4 halka sucuk
Zeytin peynir 1 dilim tb ekmeği
2 bardak çay

12:00 2 dilim armut

15:00 6 yk zeytinyağlı pırasa 1 kase yoğurt
16:00 3 küp şeker kadar fındıklı lokum

Akşam 18:30
1 küçük kase yeşilmercimek çorbası
1 küçük kase yoğurt

Küsüyorlar gecen aksam bana öyle dedi bende bisey yemedin diye yerim ama soyle beni baya cezbetmesi lazim bir kere diyeti bozmaya deger olmasi lazim gözüme hos gelmedi bi kere diyette olmasam da yemezdim

valla çok zor o konu
Evime gelen herkese herşeyi hazırlıyorım ama asla ısrar etmiyorum edenlerden de bunalıyorum valla şimdiden Allah yardım etsin

Kesinlikle yaa bunaltiyorlar resmen gitmeden stresi sardı bıde bı günlük ye bir şey olmaz, ama bu çok güzel bilmem ne Ecem e katılıyorum madem yiyeceğim değecek bir şey olsun kendi istedigim bir şey olsun
Bende ısrar etmiyorum valla hatta söylüyorum da bak burada istediğin zaman buyur ye istemiyorsan karar senin ısrar yok çevremdekileri de uyarıyorum bu konuda bir de öyle bir toplumuz ki kimse de salata yapmıyor ikramlik

cok güzel canım, dünyanın en güzel duygusu
Aynen valla .
Dolabımda ki kıyafetlerin %90 ı olmuyordu eskiden
Şimdi de %90 ı bol oluyor.
Alışveriş yapmak için baharı bekliyorum
dolabımı hep değiştireceğim inşallah .

Eskiden bana olanı alıp giyiyordum
Şimdi tercih edip aldığımı giyeceğim inşallah
Eeee
48-50 beden den 44 e düştüm kolay değil tabi

Bugün bu konuda hüsran yaşadım
42 beden 5 kıyafet aldım netten bol geldi

Bir daha netten alışveriş yok buda bana ders olsun

5 subat menum
Sabah 4 kepekli parmak galeta
Bir yk pulbiberli kekikki corekotlu lor 5 zeytin
Ara turk kahvesi
dukan birasi 1 lt
5 eti form kepekli mukavva
Oglen bir buyuk tabak yogurt icine haslanmis karabugday iki kucuk salatalik bol nane tuzsuz yagsiz
Ara turk kahvesi
Kucuk bir avuc beyaz leblebi
Aksam
3 kucuk tavuk but firinda bir kase yogurt
Sinirsiz cay

Menün çok az geldi bana sabah doyabildin mi canım

Tam bir koruma menüsü olmuş tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…