Ben boşuna mı sevmiyorum çok değişikler.Maşallah bu ne rahatlık
En sevmediğim diken üstünde beklemek
Ha geldi ha gelecekler
Helal be azmı 50den 48eAynen valla .
Dolabımda ki kıyafetlerin %90 ı olmuyordu eskiden
Şimdi de %90 ı bol oluyor.
Alışveriş yapmak için baharı bekliyorum
dolabımı hep değiştireceğim inşallah .
Eskiden bana olanı alıp giyiyordum
Şimdi tercih edip aldığımı giyeceğim inşallah
Eeee
48-50 beden den 44 e düştüm kolay değil tabi
Bence bu kadar yapma wall siti ama yinede bi neyyen araştır günlük ne kadar yapılmalıymışEwet cnm cardio yapacak derman yok dizimde simdi ama zorlicam
Bende kıyafeti netten almam hiç tutmuyor kalıp kalıbı değiştirtseydin üşenmezsenBugün bu konuda hüsran yaşadım
42 beden 5 kıyafet aldım netten bol geldi
Bir daha netten alışveriş yok buda bana ders olsun
Ben boşuna mı sevmiyorum çok değişikler.
Nakit ödedim öyle olunca sıkıntı değiştirmekBende kıyafeti netten almam hiç tutmuyor kalıp kalıbı değiştirtseydin üşenmezsen
Sat abla internetten giyecek kimse yoksa çevrendeNakit ödedim öyle olunca sıkıntı değiştirmek
Uff çok heveslenmiştim
Moral sıfır
Ya benim bacak takintim varya ondan ne iyi geliyorsa suyunu cikariyom illaBence bu kadar yapma wall siti ama yinede bi neyyen araştır günlük ne kadar yapılmalıymış
Nerden aldın canım. Ben çok iade ettim paramı hesabıma yatırdılar skıntı olmadı.Nakit ödedim öyle olunca sıkıntı değiştirmek
Uff çok heveslenmiştim
Moral sıfır
Ölçülerine bakmadın mı canımBugün bu konuda hüsran yaşadım
42 beden 5 kıyafet aldım netten bol geldi
Bir daha netten alışveriş yok buda bana ders olsun
Yorma kendini kuzum zedelenmesin vücudunAma cardio yu yaptim cok sukur birazda bacak hareketleri yapam
Nerden aldın canım. Ben çok iade ettim paramı hesabıma yatırdılar skıntı olmadı.
Ölçülerine bakmadın mı canım
Valla öyle bende herkesten birşeyler bekliyorum spor konusundaNerdesiniz kizlar sporlari gorelim hadi bu hafta spor kralicesi benmiyim yoksa iyice serdiniz ha su agriyan ayak ve dizle ben yapiyorum sizdende bekliyorum nerde hareket orda bereket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?