Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aslında alışma evresinde değilim benim ömrüm diyet yapıyorum cümlesiyle geçti geçiyor
Normalde başlangıcta zorlanıp alışınca irademe cok iyi hakim olabiliyorum ama son iki üç aydır baila boz başla boz şeklinde oldu inancımıda kaybettim şu anda en zor dönemdeyim diye düşünüyorum... aymada kendimi gördükçe nefret ediyorum boyum olmasa top gibi gözükücem.

Şimdi 500 ip 100 mekik yaptım.. lesliye geçiş yapıyorum.

elifff_9595 Ne kadar başlangıç olsada bu gün başlangıç yarın başlangıç diye diye zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan bence içini rahat tutma bahane edinme. Başlangıçta ikişer giden kilo sonra 100grama sevinir olursun. Sonra başını duvarlara vurma al neden dikkat etmedim diye

Kız senle biz dün konuşmadıkmı çoluk çocukta yok yaptığın işe bak çok kızdım. Sen ne spor yapıyosun söyle bakayım

500 ip 100 mekik yaptım şimdi.. devam edicem yapabildiğim kadar..

Zaten sorunda o ya belki coluk cocuk olsa bi hareket olurdu hayatımda..boşluktan sıkıntıdan yiye yiye bu hale geldim

Bölgeselde yap bak internetten hangi bölgenden şikayetçiysen en az 5hareket 30ar tane bekliyorum senden.

Gençsin sen yaparsın

Bozma moralını. Cıkolatalar yaga donusmeden aksama ıyı bır spor yapıp yakarsın canım. Yarında tekrardn 'bozmamak sartıyla' dıyete baslarsın

Helvalarin kucuk oldugunu dusunerek, Menun guzel , afiyet olsun cnaim.

menunu hem lezzetli hem de yerinde buldum, tam agzima layik afiyet olsun canim

500 ip 100 mekik yaptım şimdi.. devam edicem yapabildiğim kadar..

Zaten sorunda o ya belki coluk cocuk olsa bi hareket olurdu hayatımda..boşluktan sıkıntıdan yiye yiye bu hale geldim
Bende boşluktayım ne çalışıyorum ne geziyorum işim gücüm olmadığında evdeyim amaçsın bir haldeyim.
Bakma onlar çoğu zaman o işten güçten spor yapmaya vakit bulamıyor. Sen sanıyormusun ev işi çocuk peşi senin sporundan daha etkili.
En rahatı biziz yaptık yaptık şuan üşeniyoruz spora ona buna o zaman hiç yapmayız.
Yemek canın isteyince su iç ip atla. Yoruldunmu dinlen tekrar atla internetten araştırma yap merak ettiğin ne olursa kitap oku midenmi kazındı de ki benim hakkım alşam yemeği şimdi yersem zayıflayamam ha gayret elif şurda ne kaldıki de bekle.

Olucak ben sana inanıyorum

12 subat menum:
Sabah: 1 dilim tam tahilli ekemk, 2 yk kadar kuru domatesli humus, domates, biber.
Ara: 2 fincan sutlu kahva
Ara: Muz, ananas ve portakal karisim suyu 250 ml.
oglen: yagsiz 1 patlican 1 tk pesto sosuyla, 5 yk pirinc haslama, salata.
ara: 1 fincan sutlu kahve.
aksam: 1 kase domates corbasi, tavuklu salata.

su: 2lt
cay: 2 fincan
spora simdi gidiyorum, cikinca yazarim.

Keske helvaları sabah yeseydın daha ıyı olurdu. Helva dısında menun guzel canım

Net ara öğün yasak demeyelim de arayı en az beş saat yapmak önemli
2,5 öğün kavramı var seninki ona uygun canım devam inşallah

Meyvenın suyunu ıcmek yerıne yersen daha ıyı olur canım.menun guzel

12.02.2018
08:15
Peynir kk
Zeytin 3 adet
Pekmez iki tatli kasigi..
Dereotu roka yesil sogan bir tabak
İki dilim kepek ek
Cay bir bardak sekersiz
10:30(ara)
Sutlu kahve skersiz
12:00rezene
13:30 sekersiz turj kahvesi
15:10(oglen)
Bir kase corba
Bir kase yogurt
16:30 bir bardak hosaf
18:40 sehriye corbasi bir kase
Et sote iki yk
Sebezki bulgur iki yk
Ayran bir bardak(nanelo)
Su..3 e tamamlicam(2.5)
Spor:yarim saat leslie 30*1.5

Menun guzel. Emzırdıgın ıcın sebze yemegı aradım ama menunde. Bı ogun et bır ogun sebze yersen daha ıyı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…