aynen küçükler aslında herşeyi yiyebilirdim moral bozukluğumu çok yemekle değilde üç küçük helvayla gidereyim dedim. iyi geldiHelvalarin kucuk oldugunu dusunerek, Menun guzel , afiyet olsun cnaim.
hep sabah yerim tatlıyı ben ya aynı düşüncedeyiz bu günde böyle olsun zaten bi hafta iyi gidiyor bi hafta hiç gitmiyor tanıdım vücudumuKeske helvaları sabah yeseydın daha ıyı olurdu. Helva dısında menun guzel canım
Nasıl geçti canım günün zorlandın mı?12 Şubat menü
Sabah
1 kivi
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı chia
2 tatli kaşığı yulaf
8 badem
Öğlen
3 YK haşlanmış nohut
Salata
Ayran
Ara
3 kuru kayısı
8 fındık
Akşam
4 YK pırasa
1 dilim tam buğday ekmeği
Keten tohumlu yoğurt
Bi hafta dikkat edip bi hafta etmediğinden olmasınhep sabah yerim tatlıyı ben ya aynı düşüncedeyiz bu günde böyle olsun zaten bi hafta iyi gidiyor bi hafta hiç gitmiyor tanıdım vücudumu
bunu kabul etmiyoruummBi hafta dikkat edip bi hafta etmediğinden olmasın
canım şu helvalari akşama bırakmasan yada hiç yemesen dikkat ettim hafta bir bazen iki kere tuketiyon12.02.2018 pazartesi
Sabah 11.00
1 kase roka salatası
İki çatal yoğurt
Az çökelek
5-6 parça keçi ğeyniri
4 yulaflı diyet bisküvi
3 çb çay
3yk baharatlı sidilmiş tavuk
Çeyrek elma
Akşam 19.00
1yk ciğer
3 tk kapıska
4yk nohut sulusu
3 küp çekme helva
Aslında alışma evresinde değilim benim ömrüm diyet yapıyorum cümlesiyle geçti geçiyor
Normalde başlangıcta zorlanıp alışınca irademe cok iyi hakim olabiliyorum ama son iki üç aydır baila boz başla boz şeklinde oldu inancımıda kaybettim şu anda en zor dönemdeyim diye düşünüyorum... aymada kendimi gördükçe nefret ediyorum boyum olmasa top gibi gözükücem.
Şimdi 500 ip 100 mekik yaptım.. lesliye geçiş yapıyorum.
bitti erkek arkadaşım getirmişti kastamonudan. Çok şükürcanım şu helvalari akşama bırakmasan yada hiç yemesen dikkat ettim hafta bir bazen iki kere tuketiyon
Çikolata falan kalmadıAnka
Kaptanım 3 mil tamamdır...500 ip birden fazla yuklendim sanırım üstüne 3 mil bacaklarım hamlamış baya..çıksın acısı.
Şimdi banyoyu dip köşe temizleyip 3 bardak lahana suyumu içicem.
Bi daha mı kızayımbunu kabul etmiyoruumm
şimdi kaptan bunu dedim diye bana ne yapsa beğenirimbu mu olsun.
nasılda tatlı kızıyor allahım
Kaptan bak ne diyo
kızma kaptanım dünde bir ince dilim belki daha az pasta yedim yok daha kaçamak falan. bu hafta tatlı yemicem daha zaten üç gün kalmış şurda sporda yapamıyorum artı gelmeyeyim birdeeBi daha mı kızayım
İstersen gelkızma kaptanım dünde bir ince dilim belki daha az pasta yedim yok daha kaçamak falan. bu hafta tatlı yemicem daha zaten üç gün kalmış şurda sporda yapamıyorum artı gelmeyeyim birdee
cumaya saklaİstersen gel
Sabah çok hormonlu olmuş onun dışında güzel afiyet olsun canım12 şubat pazartesi
sabah 500ml su
kahvaltı = domates salatalık yeşil nane yesil biber beyaz peynir 3 yeşil zeytin 2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün = bitki çayı 3 ceviz 1 yesil elma
öğle = yayla çorbası(bulgurdan :) karnıbahar yemeği yoğurt
ara öğün = bir avuç beyaz leblebi yarım muź
aksam = karnıbahar yemeği yoğurt salata
21.oo = yoğurt kürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?