Ne bu tavır? Sadece takıldım.Hayırdır ya kaç oldu rahatsız oluyorsan girip bakmana gerek yok. Durup durup aynı mesajı yazmaya ne gerek var.
12 subat spor listesi
1.Derya60kilo
30 dakika bacak popo hareketi ve squat
30 dakika karin hareketleri
toplam: 180 puan
2.tmrlnk
45dk leslie 67.5
2.5lt su
3.mrv2855
30 dakika leslie 45 puan
3 litre su
4.lemonade17
500 bölgesel 100 puan
120 squat 120 puan
100 jj 100 puan
100 mekik 100 puan
100 biceps triceps 20 puan
100 twister 20 puan
200 ip 40 puan
Toplam 500 puan
1.5 lt su 1 lt Dukan birası
İki yazdın bişey demedim tekrar aynı konuyu neden yazıyorsun. Sitede ohal ilan edilecek nerdeyse bizim listemizin parantezi mi rahatsız etti. Çok ilginçsin gerçektenNe bu tavır? Sadece takıldım.
Her neysegulenyuzumsunsen tatlım umarım yanlış anlamamışsındır. Bol bol kilo verirsiniz inşallah
Sana geleyım kahvaltıyaBende eskiden böyleydim valla şimdi alışkanlık haline getirdim kendime özene bezene sofra hazırlıyorum
DaYeni kızlarımıza da maşallah
Harikasınız
Kız ben yokum bu lıstede12 subat spor listesi
1.Derya60kilo
30 dakika bacak popo hareketi ve squat
30 dakika karin hareketleri
toplam: 180 puan
2.tmrlnk
45dk leslie 67.5
2.5lt su
3.mrv2855
30 dakika leslie 45 puan
3 litre su
4.lemonade17
500 bölgesel 100 puan
120 squat 120 puan
100 jj 100 puan
100 mekik 100 puan
100 biceps triceps 20 puan
100 twister 20 puan
200 ip 40 puan
Toplam 500 puan
1.5 lt su 1 lt Dukan birası
Pardon baska bir yere yazildigini bimmiyordum ben hergun buraya yaziyorum. Linki paylasir misin lutfen canim?Canım takım menülerimiz sayfasına bakıp listeyi tamamlıyorumda orda göremedim o yüzden
Bölgeselde yap bak internetten hangi bölgenden şikayetçiysen en az 5hareket 30ar tane bekliyorum senden.
Gençsin sen yaparsın
yani 1000 kalorinin ustunde almis olmus ekstradan
tama artik gecti bitti.
bence simdi karar zamani soyle bakalim ne kadar sure sifir seker yapiyorsun ceza olarak ?/ 1 hafta - 10 gun??
Bozma moralını. Cıkolatalar yaga donusmeden aksama ıyı bır spor yapıp yakarsın canım. Yarında tekrardn 'bozmamak sartıyla' dıyete baslarsın
Kaptan bak ne diyo
Bende boşluktayım ne çalışıyorum ne geziyorum işim gücüm olmadığında evdeyim amaçsın bir haldeyim.
Bakma onlar çoğu zaman o işten güçten spor yapmaya vakit bulamıyor. Sen sanıyormusun ev işi çocuk peşi senin sporundan daha etkili.
En rahatı biziz yaptık yaptık şuan üşeniyoruz spora ona buna o zaman hiç yapmayız.
Yemek canın isteyince su iç ip atla. Yoruldunmu dinlen tekrar atla internetten araştırma yap merak ettiğin ne olursa kitap oku midenmi kazındı de ki benim hakkım alşam yemeği şimdi yersem zayıflayamam ha gayret elif şurda ne kaldıki de bekle.
Olucak ben sana inanıyorum
Belki de diyet dediğimiz için istikrar sağlayamıyoruz. Beynimizdeki obezliği yensek yaşam biçimi olarak kabul etsek sorun bitecek.
Çikolata falan kalmadı
Ama kendi depo yağlarını yakacakken çikolatanın kalorisiyle uğraştın bundan sonra bunu göz önünde bulundur canım
1. sayfada yazıyor canım.Pardon baska bir yere yazildigini bimmiyordum ben hergun buraya yaziyorum. Linki paylasir misin lutfen canim?
Slm canim. Hangi diziyi izliyorsun?Kızlar nabersiniz? Misafirim vardı giremedim bu akşam . Onları gönderir göndermez de sporuma başladım hemen anca dus al vs bu saat olduşimdi bir bölüm dizi izleyip yatacağım insallah
1 hafta sifir sekerde bal olmasin bence. Cezali insan bal yer mi hic. Iiii yemeezYaptım basen bölgelerine yüklendim:)
Yarından itibaren bir hafta sıfır şeker yapıcam inşaAllah:) sormayı unutma haftaya salı bildiricem...ama günlük 1 yemek kaşığı doğal bal hakkım olsun olur mu? Sonra bitirince yine kıtlıktan çıkmışa dönmemek için:/
Ahh o bozmamak şartıyla...artık ailemdeki herkes dahil ben diyete başladım diyet yapıyorum dediğimde sadece gülüyolar
Bu sefer kararlıyım inşaallah bu takımla hedefe ulaşcam Allahın iznyle..
Orda bişeyler oluyo sankiiiii :)))
İnşaallh olucak..evet o anlarda kendimi başka bişeye yoğunlaştırmam gerek bunu biliyorum..tekrardan denicem bu sefer sondu..
Bunların bana hep artısı oldu ben mutsuzluğumla kaldım ortada sadece bunu bile düşünsem yapabilirim aslında..sonunda huzurlu olucam hayali bile güzel...
Evet kesinlikle buna katılıyorum..ilk sayfada birisi bi kitaptan alıntı yapmıştı diyetsiz kalıcı zayıflama diye..o kitaptan bizim evde varmış annem almış zamanında içini bi karıştırdım cok mantıklı geldi..diyet yapan insanlar kilo versede o kiloları 1-5 sene arasında geri alıyolar yazmış..sebebide kendimizi şunlar yasak şunlar serbest diye ayırıyoruz beynimiz buna en sonunda tepki veriyor ve yasak gördüğümüz şeyleri çokca yiyoruz diyodu...yani kısacası acıkmadan yememek doyduğunu hissettiğinde bırakmak..zayıf olan insanlar her istediğini yiyorlar ama sınırı aşmıyolar diyodu..kafama cok yattı bunlar benim ama iş uygulamaya gelince cok zor. O yuzden bi şekilde hedefe ulaşayımda nasıl olursa olsun diyorum:/
Evet biliyorum..ama zannetmiyorum o kadar çikolata yanmamıştır
Lahana suyunu içtim...annem bu kürle zayıflamış hem yağdan gidiyor hemde kalıcı oluyor demişti aynı zamanda vucuttaki toksinleride atıyomuş..
Hedeflerimiz ayni canim. Ins kalici kilo verelimYok hiç önemli değil benim için...yeterki zayıflayayım artık gerçekten psikolojim alt üst durumda
1 hafta sifir sekerde bal olmasin bence. Cezali insan bal yer mi hic. Iiii yemeez
Okudum aslinda ama kacirmisim onu kusura bakmayin. Hemen dikkatlice okuyorum.1. sayfada yazıyor canım.
Kah
Peki tamam ceza kabulum demiştim...
Balda yok...meyveden karşılarım artık şeker ihtiyacımı
That sugar belgesilini izle canım. Şekerdeki zararları görürsünKah
Peki tamam ceza kabulum demiştim...
Balda yok...meyveden karşılarım artık şeker ihtiyacımı
Önemli değil canım. Alışırsınız zamanlaOkudum aslinda ama kacirmisim onu kusura bakmayin. Hemen dikkatlice okuyorum.
Ayy ben okumaya kurallardan basladigim icin gormemisim kaptanim. Cok sagolun hatirlatma icin1. sayfada yazıyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?