- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Gel kuzumSana geleyım kahvaltıya
Sex and the citySlm canim. Hangi diziyi izliyorsun?
That sugar belgesilini izle canım. Şekerdeki zararları görürsün
Bitiyorsa yeni dizi onerebilirim. Annelik iznindeyken 1 senede birkac dizi bitirmistim. Romantik komedi:drop dead diva. Komedi: big bang theory, friends, how i met your mother, isler gucler, yalan dunya. AksiyonSex and the cityama bitirdim son bölümlere geldim
Himym bitirmistim zamaninda efsane diziydiBitiyorsa yeni dizi onerebilirim. Annelik iznindeyken 1 senede birkac dizi bitirmistim. Romantik komedi:drop dead diva. Komedi: big bang theory, friends, how i met your mother, isler gucler, yalan dunya. Aksiyonrison break, breaking bad
Daha var ama bunlar en begendiklerim. Ve lutfen bana da bitmis ve cok begendigin dizileri onerir misin komedi veya aksiyon olabilir yeterki uzgun olmasin
Anneye bak ne güzel benimki dönüp dolaşıp hürrem izliyorHimym bitirmistim zamaninda efsane diziydi
Drop dead diva yi annemde söyleyip duruyor bakayım bariGrace and Frankie izliyorum bir de o da komik. Eskilerden Hart of Dixie yi izlemistim sevebilirsin diye düşünüyorum. Bir de ben Merlin izlerdim ama fantastik biraz sever misin bilmiyorum. Öneriler için teşekkür ederim
Slm canim gunde 2 veya 3 meyve toplamda cok degil. Zayiflarken metabolizmayi da yavaslatmamak lazim. Bana kalirsa gunluk 1500 kalorinin altina sakin dusme. Kalori hesabi cok guzel uygulamalar var telefonuna indirebilirsin.12 şubat menü
Kahvaltı saat 11.00
-1 tavada kırılmış yumurta
-1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle saat 14.00
-1 tabak sebze çorbası+ 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara saat 16.00
1 avuç ceviz 1 tatlı kaşığı balla...( tatlı isteğimi bastırsın diye yemiştim güya ama sonra aklıma dolaptaki çikolatalar düşünce alt üst oldu)
2 paket çikolatayı yiyiynce akşama bişey yemedim tabiki....
2litre su + 3bardak lahaa suyu
Evde çikolata bulunmasının sebebi annem alıyor indirime girince...öyle bir iki tanede değil kutu kutu alıyor..son haftalarda o yuzden aldım zaten kiloları..şimdi o duran çikolataları kilere götürücem evde olduğunu bilince daha cabuk yeniliyorum
Yani benim işim çok zor anlayacağınız...ben kiloları verirsen herkes verir..
Ama inanıyorum desteğinizle olcak inşaAllah.
Bir kaç sorum olacaktı benim.. şimdi ben kendime haftada belirli günler tatlı hakkımı koyayım kendime bu krizlerde yenilmemek için..mesela haftanın iki günü bir dilim kek veya sütlü tatlı gibi?
Yoksa bunları hayatımdan tamamenmi çıkarayım kilo verene kadar?
Günde 2-3 meyve fazla mı sizce miktar kaç olmalı?
Kafam baya karışık...her yöntemi denediğim için şimdi tecrübeli kişilerden bilgi alayım birazda..
Spor konusundada bir kaç sorum var.. ben evde kendim hareket yapsamda yeterli gelmiyor sanki bana..bi süre sonra sıkılıyorum üşeniyorum yere yat hareket yap vs.
Spor salonuna yazılmıştım üç aylığına oraya gittim ama yememe dikkat etmediğim için nasılsa soor yapıyorum diye bi işe yaramadı.. eliptik bisiklet vardı onu cok beğendim bütün vucudu çalıştırıyor ve sıkılaştırıyor gercekten..sizden kullanan varmı? Aileme aldırmak istiyorum tavsiye edeceğiniz marka falan olurmu işe yarar diye düşünüyorum..yani dışarı çıkıp yürümek yerine evde bi alet olsa sıkılmadan yaparım diye düşünüyorum.
Baya yazdım kusura bakmayın...
İkisine de yaz canım ama spora mutlaka ekleSu bildirimini menüye mi ekliyoruz yoksa spora mı?
Unuttum birsey daha yazacaktim. Canim benim esim de eskiden eve seker cikolata cips filan aliyordu ve ben de yiyordum. Ona dedim ki alirsan sadece 1 tane al hemen ye ya da sakla amabana gostermeden. Degilse gorursem cope atarim dedim ve defalarca attim o da artik aldigini ya hemen yiyor ya da sakliyor alisti. Annene de aynini soyleyebilirsin12 şubat menü
Kahvaltı saat 11.00
Öğle saat 14.00
Ara saat 16.00
1 avuç ceviz 1 tatlı kaşığı balla...( tatlı isteğimi bastırsın diye yemiştim güya ama sonra aklıma dolaptaki çikolatalar düşünce alt üst oldu)
Evde çikolata bulunmasının sebebi annem alıyor indirime girince...öyle bir iki tanede değil kutu kutu alıyor..son haftalarda o yuzden aldım zaten kiloları..şimdi o duran çikolataları kilere götürücem evde olduğunu bilince daha cabuk yeniliyorum
Bir kaç sorum olacaktı benim.. şimdi ben kendime haftada belirli günler tatlı hakkımı koyayım kendime bu krizlerde yenilmemek için..mesela haftanın iki günü bir dilim kek veya sütlü tatlı gibi?
Kafam baya karışık...her yöntemi denediğim için şimdi tecrübeli kişilerden bilgi alayım birazda..
Spor konusundada bir kaç sorum var.. ben evde kendim hareket yapsamda yeterli gelmiyor sanki bana..bi süre sonra sıkılıyorum üşeniyorum yere yat hareket yap vs.
Spor salonuna yazılmıştım üç aylığına oraya gittim ama yememe dikkat etmediğim için nasılsa soor yapıyorum diye bi işe yaramadı.. eliptik bisiklet vardı onu cok beğendim bütün vucudu çalıştırıyor ve sıkılaştırıyor gercekten..sizden kullanan varmı? Aileme aldırmak istiyorum tavsiye edeceğiniz marka falan olurmu işe yarar diye düşünüyorum..yani dışarı çıkıp yürümek yerine evde bi alet olsa sıkılmadan yaparım diye düşünüyorum.
Himm ben de menuye yazdim spora eklemedim tamam o zaman artik suyumu spora ekleyeyimİkisine de yaz canım ama spora mutlaka ekle
Cok sagol canim onerilerin icin uazdigin 3ucunu de izlemedim. Fantastik severim olmadi Merlinden baslayayim. Isim uzakta yolda giderken izlerim.Himym bitirmistim zamaninda efsane diziydi
Drop dead diva yi annemde söyleyip duruyor bakayım bariGrace and Frankie izliyorum bir de o da komik. Eskilerden Hart of Dixie yi izlemistim sevebilirsin diye düşünüyorum. Bir de ben Merlin izlerdim ama fantastik biraz sever misin bilmiyorum. Öneriler için teşekkür ederim
12 şubat menü
Kahvaltı saat 11.00
Öğle saat 14.00
Ara saat 16.00
Unuttum birsey daha yazacaktim. Canim benim esim de eskiden eve seker cikolata cips filan aliyordu ve ben de yiyordum. Ona dedim ki alirsan sadece 1 tane al hemen ye ya da sakla amabana gostermeden. Degilse gorursem cope atarim dedim ve defalarca attim o da artik aldigini ya hemen yiyor ya da sakliyor alisti. Annene de aynini soyleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?