Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

normalde 29 günde bir olurum. Geçen ay soğan kürü yaptım ve 10 gün gecikmem oldu. bu ay da hala onun etkisi mi acaba?
Soğan kürünü normalde gecikince gelsin diye yapmıyorlar mı neden geciktirdi ki.
Bakalım iki gün daha bekle gelmezse test yapar ona göre gelmesi için kürler yaparsın. Üzme kendini stresten de gelmez.

Bakalım iki gün daha bekle gelmezse test yapar ona göre gelmesi için kürler yaparsın. Üzme kendini stresten de gelmez.

valla bende gecikme yaptı canım biraz düzenim bozuldu o yüzden yarın doktor randevum var belli olur zaten :)

Yani başka arkadaşlarda yorum yapsın ben sorumluluk almak istemem sporu da arttırabilirsin. Günde yarım saat ınterval bir şeyler yapabilirsin mesela
Bişiler yapmam lazım canım sıkılıyor böyle olunca .
İnterval filan hiç bilmem de yaptığım ip atlama Leslie bölgeselleri de bazen yapamıyorum gün içinde yorgun olunca

Canınızı sıkmayın yaklaşık 15günden fazladır 70-71arası gidip geliyorum illaki düşer.
Benim çok oldu veremiyorum yeter dediğim ve şuan bu çabayı senden beklemezdik nasıl bir iradedir maşallah diyolar. Sizinde iner insallah daha başındayız yolun

İnşallah bakalım
Aynen devam uğraşmaya da 100 gr da olsa bi etki görsek bari

Menü çok güzel bence :))) bişey sorcam ekmek yiyormusun hiç?

Canım benim ki voit marka D-30 modeli alalı 5-6 sene olmuştur.
Selesiz manyetik model. Gayet memnunum. Aldığımız dönem fiyatı 600 tl civarıydı tabi şimdi daha fazladır.

Cok teşekkür ederim:) biraz araştırma yapmıştım o kadar cok marka var ki...ama voit marka orta fiyatta bişey alsam yeterli olur sanırım... peki düzenli kullanıyo musun etkisi nasıl sence?

Menü cok güzel afiyet olsun:)

13. 02. 2018 Salı menü

Kahvaltı

1 kasarlı tost
4-5 ad. zeytin
1 haşlanmış yumurta

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
4 yk kadar makarna

Ara
yarım armut

Akşam
1 tabak kuru fasulye yemeği
Salata

Afiyet olsunn..

Benim annemde yapıyo soğan kürünü iyice düzensizleşti..benimde düzensiz bi işe yaramıyo nasılsa diye yapmak istemiyorum soğan kürü

Vucudun duraksadığı dönemler illaki oluyor bende eski kilo vermelerimden biliyorum...sabredin eksiler yakında gelecektir:)

Ben vucudumu gördükçe moralim bozuluyor daha şimdiden heryerim çatlak dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…