- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
afiyet olsun canim.Günaydınn kızlaar :)
Dün bıraz sınırlerım bozuktu gıremedım kusuku bakmayın.
14 şubat menüm
Kh(11:15)1 dlm ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin
Öğle(14:00)2 dlm haşlanmış patates,2yk fırımda tavuk
Ara:7 fındık, 1 dlm pastırma
Akşam16:00)4 köfte, 1 sb ayran, yarım dlm ekmek, 1çay kaşıgından az bal yedım(canım cok tatlı cektı kendıme engel olamadım)
Baktım burda herkes cok az ekmek yıyor. Bende az yeme kararı aldım
Canim bebisin kac aylik? ben ilk ek gidaya baslarken ozen gosterdim once 2 ay sadece sebze ve pirinc, bugday haslama ve sonra et ekledik. cok daha sonra meyve ekledik menuye ve sukur cok guzel yiyor kizim. benim birkac arkdasim soylemisti ilk meyve ile baslarsan cocugun istahini kapatiyor ve sonraki aylarda tatli meyden sonra sebzeleri sevmiyor diyeHayırdır inşallah niye öyle hassaslaştı burnun :))
Benim bebek de bişey yemiyor yaa sütüm de azaldı emzik gibi emiyor napacağız bu bebekleri
ohh ellerine saglikBen fena terlmisim..omer asaf pasa uyur,mehmet yusuf pasa boyama yaparken iki takka dus lalayin..pasalar ile basim dertte. Birazdan kiz gelicek..arkadaslarini davet etmis caya hasbam..sabah giderken annecim arkadaslarim gelcek bi kac ikramlik hazirlarmisin dedi..ne yapim dedim kolayina ne gelirse diyo..dedim Allah razi olsun..coook dusuncelisin ..
Onlara simdi kurabiye yaptim..
Borek kizarttim..
Bide meyve cayi tamamdir..
afiyet olsun canim. Ayy o yogurtlu bulgur koftesi cok leziz gozuktu bana. Menun cok guzel15 şubat menü
Kahvaltıyla öğleyi birleştirdim geç kalktığım için..
Saat 12.30
-1 bardak chialı tarçınlı süt
-1 tabak yoğurtlu bulgur köftesi
Ara saat 15.00
-5 ceviz 10 fındık
-1 elma
Akşam 18.00
-1 tabak mercimek salatası
-1 bardak ayran
Su 2lt
benim hicbir kekim kabarmiyor canim. su hazir paketlerde kek harclari varya onlardan alinca cok guzel kabariyor aklinda olsunBugün ev halkı için pasta yaptım yalnız pandispanyam cok guzel kabarmışken söndü
Sizce sebep ne olabilir..fırından direk soğuğa çıkarmamaya dikkt ettim aslında ama..
Piştikten sonra fırın kapağını araladım pencere falan açıktı ondan etkilenmiş olabilir mi
aksami hafif gecirmissin persembe oldugundan dolayi galiba. Gayet guzel olmus15 Şubat menü
8.30
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
Ara
Form çayı
1 kivi
12.30
4 YK Bulgur
4 YK nohut
Cacık
Salata
19.00
1 kase tarçın zencefil zerdeçalli yoğurt
Yarım elma
8 fındık biraz dut kurusu
ayy ya guzel olur ama irmik helvasi da yillar oldu yemeyeli. Biri olunce yapiliyordu degil mi o. Hani helvani yiyelim filan derler ya (esek sakasi olaraktan)bizim adam da irmik helvası yapsana diyor bu saaate
Menun gayet guzel , sadece aksama salata da olsaydi daha iyi olurmus15 şubat menü
sabah 10
2 haslanmis yumurta
peynir domates salatalik
2 dilim tb ekmeği
30 gr sucuk (ev yapimi)
3 zeytin
ara 16.30
1kase yoğurt içinde 1 elma tarçın
akşam 20
2 tane tavuk biftek ( firinda)
1yk princ pilav
3 dilim patates( firinda)
ASlinda boyutu cok buyuk degil canim. Bende de var birkac tane en buyugu 1,5 cm. Ama operasyon olmuyorum. Dogal bir yontem var ayda bir kere onu deniyorum. Gerci sen emziriyorsun herseyi icemezsin. BU dedigim dogal yontemde icilmesi gereken bazi sivilar var. Gecen ay yaptigimda 2 kucuk tas dustu.Gayet guzel bir menu afiyet olsun...
Ben olsam turk kahvesi icerdim:))
Portakalgillerden yemissin zaten diyerekten..bide ben kahve bagimisi oldugum icinde olabilir tabi:))
Kahvaltiya ozellikle bayyyyildimmmm...afiyet olsun bol eksilee
Kiz niye cok olsun..ic hem rahatlatir..
Aminnnn aminn
evet canim..6 ile 8 mm caplarinda uc yada 4 tane dedi doktor
menun cok guzel canim ama anlatisin sahane :)15.02.2018
Emziren anne menusunden selamlar:))
Sabah saat 9 civari kahvaltimi yaptim..
Birtabaga bir yemek kasigi kadar peynir
Hemen yanina kirmizi biber dilimleri uc zeytin dereotu maudanoz yanina birtane salatalik cubuk dilimledim..cayimida koydum bir kupa..iki dilimde kepek ek aldim..misss gibi yedimm..
Ara saatimde tabiki olmassa olmaz miss gibi turk kahvesi sekersiz..
Oglen saat 3 siralarida yesil mercimekten mukemmle bir salata yaptim yedim..gercekten cok doyurucu ve lezzetliydi bu kadar tahmin etmedim ama gercekten mukemmeldi..
Ara ogunde
Bes alti tane findik yedim..
Aksam
Bir kase corba
Bir kase yogurt yedim..
Hee birde tavuk gogsu yedim uc kofte buuuklugunde..firinda pisirdim..
Su..3 litreye tamamladim..sporda 45 dakika leslie yaptim..
Afiyet olsun canim..cokk guzel bir menu..emeklerikizin larsiligini aliriz onsaallah15 subat menum
sabah: 2 adet haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek , 1 dilim beyaz peynir, domates, roka, 4 tane siyah zetyin
ara: 3 kuru kayisi, 15 cig badem, 1 fincan sutlu kahve
oglen: 3 yk haslanmis bugday, firinda hindi butu, salata
ara: 1 tabak patlamis misir (yagsiz tuzsuz)
aksam: firinda hindi butu, peynirli salata
su: 3 litre
Tesekkur ederim deryacim...:)))menun cok guzel canim ama anlatisin sahane :)
sagol canim insallahAfiyet olsun canim..cokk guzel bir menu..emeklerikizin larsiligini aliriz onsaallah
benim de yok uykum ama gidiyorum simdi yataga belki yatinca gelirBenim uyku buralarda mıhenüz bana teşrif etmedide
İyi geceler kızçem Allah rahatlık versinbenim de yok uykum ama gidiyorum simdi yataga belki yatinca geliriyi geceler
Buralardan bir uyku geldi gecti amma senin kiydi bnmkimiydi bilemedim..secemedim ya garanlikta :))Benim uyku buralarda mıhenüz bana teşrif etmedide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?