Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

afiyet olsun canim.

Hayırdır inşallah niye öyle hassaslaştı burnun :))
Benim bebek de bişey yemiyor yaa sütüm de azaldı emzik gibi emiyor napacağız bu bebekleri
Canim bebisin kac aylik? ben ilk ek gidaya baslarken ozen gosterdim once 2 ay sadece sebze ve pirinc, bugday haslama ve sonra et ekledik. cok daha sonra meyve ekledik menuye ve sukur cok guzel yiyor kizim. benim birkac arkdasim soylemisti ilk meyve ile baslarsan cocugun istahini kapatiyor ve sonraki aylarda tatli meyden sonra sebzeleri sevmiyor diye

ohh ellerine saglik

afiyet olsun canim. Ayy o yogurtlu bulgur koftesi cok leziz gozuktu bana. Menun cok guzel

benim hicbir kekim kabarmiyor canim. su hazir paketlerde kek harclari varya onlardan alinca cok guzel kabariyor aklinda olsun benim evimde hep oyle harclardan olur hem de pratiik midafir gelmeden 20 dk once kalk hazir

15 Şubat menü
8.30
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin

Ara
Form çayı
1 kivi

12.30
4 YK Bulgur
4 YK nohut
Cacık
Salata

19.00
1 kase tarçın zencefil zerdeçalli yoğurt
Yarım elma
8 fındık biraz dut kurusu
aksami hafif gecirmissin persembe oldugundan dolayi galiba. Gayet guzel olmus

Menun gayet guzel , sadece aksama salata da olsaydi daha iyi olurmus

ASlinda boyutu cok buyuk degil canim. Bende de var birkac tane en buyugu 1,5 cm. Ama operasyon olmuyorum. Dogal bir yontem var ayda bir kere onu deniyorum. Gerci sen emziriyorsun herseyi icemezsin. BU dedigim dogal yontemde icilmesi gereken bazi sivilar var. Gecen ay yaptigimda 2 kucuk tas dustu.

15 subat menum
sabah: 2 adet haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek , 1 dilim beyaz peynir, domates, roka, 4 tane siyah zetyin
ara: 3 kuru kayisi, 15 cig badem, 1 fincan sutlu kahve
oglen: 3 yk haslanmis bugday, firinda hindi butu, salata
ara: 1 tabak patlamis misir (yagsiz tuzsuz)
aksam: firinda hindi butu, peynirli salata

su: 3 litre

15.02.2018
Emziren anne menusunden selamlar:))
Sabah saat 9 civari kahvaltimi yaptim..
Birtabaga bir yemek kasigi kadar peynir
Hemen yanina kirmizi biber dilimleri uc zeytin dereotu maudanoz yanina birtane salatalik cubuk dilimledim..cayimida koydum bir kupa..iki dilimde kepek ek aldim..misss gibi yedimm..
Ara saatimde tabiki olmassa olmaz miss gibi turk kahvesi sekersiz..
Oglen saat 3 siralarida yesil mercimekten mukemmle bir salata yaptim yedim..gercekten cok doyurucu ve lezzetliydi bu kadar tahmin etmedim ama gercekten mukemmeldi..
Ara ogunde
Bes alti tane findik yedim..
Aksam
Bir kase corba
Bir kase yogurt yedim..
Hee birde tavuk gogsu yedim uc kofte buuuklugunde..firinda pisirdim..
Su..3 litreye tamamladim..sporda 45 dakika leslie yaptim..

menun cok guzel canim ama anlatisin sahane :)

Afiyet olsun canim..cokk guzel bir menu..emeklerikizin larsiligini aliriz onsaallah

15 Subat spor menusu
1.Derya60 kilo
55 sn wallsit -55p
55 mekik - 55p
40 squat - 40 p
50 jumping jack -50 p

toplam:200 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…