Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Alemsin yaa veli veliyi mekkede deli deliyi dakkada bulurmuş bizim takımda öyle işte

Anam saat 2olmuş sabah KALKIŞ 6.30 koca işe gidecek ben nasıl uyanıcam takıma gelmiyom gelince çıkamıyom
Annaaa az kalmis benim nobete..adamla cocik nobeti tutuuok ...1 3 benim..3 6 onun....
6 9 benim..ondan sonra hepp bnm aksama kadar.. : D

Anam saat 2olmuş sabah KALKIŞ 6.30 koca işe gidecek ben nasıl uyanıcam takıma gelmiyom gelince çıkamıyom
Kac yasindasin sormasi ayip...
Adin gulumsermi..
Ya bende takinti var..boyle nickliya biri mesela..catliyom meraktan acaba adi ne..
Kendime bile nick olarak ismimi koydum..dusun o yuzden bu merak iste

Annaaa az kalmis benim nobete..adamla cocik nobeti tutuuok ...1 3 benim..3 6 onun....
6 9 benim..ondan sonra hepp bnm aksama kadar.. : D
Çocuk nöbeti ne kız benim oglanda agladı korkuyom diye eşimi onun yanına postaladım kızıda ben yanıma aldım en güzel çare bu

Kac yasindasin sormasi ayip...
Adin gulumsermi..
Ya bende takinti var..boyle nickliya biri mesela..catliyom meraktan acaba adi ne..
Kendime bile nick olarak ismimi koydum..dusun o yuzden bu merak iste
Yaş 31 yolun yarısındayım bacı adım gülseren senin Merve sanırım çok memnun oldum

Çocuk nöbeti ne kız benim oglanda agladı korkuyom diye eşimi onun yanına postaladım kızıda ben yanıma aldım en güzel çare bu
Bcim benim 45 gunluk bi bebisim var ya uyumuyo bazen..3 saat ben ilgilencemm..3 saat babasi..
Oyle oyle .
Yaş 31 yolun yarısındayım bacı adım gülseren senin Merve sanırım çok memnun oldum
benimde 27 ..uc bebem var..bende coook memnun oldummm

Gulumse25(77.7
Lemonade17(66,6
bulutungokyuzu(70,5
hCrb (73,2
Ecembal (63,2
Gamzemdwf(79,9
soffty(63,5
İnnuk(60,8

Yeni üyeler

@elifff_9595 (
@tmrlnk (
@compeng (71
@Massmavi (

@mrv2855 (
@Derya60kilo (
@nazlissss (
@Edebiye 006

Mezun olanlar

Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70.7

ayy ya guzel olur ama irmik helvasi da yillar oldu yemeyeli. Biri olunce yapiliyordu degil mi o. Hani helvani yiyelim filan derler ya (esek sakasi olaraktan)
ben cok yaprim daha dogrusu yapardım eşim aşırı tatlıcı akşam baktıki helva yapan yok oturdu kahvaltı da yenilen yaz helvasi hani cevizli kahverengi de oluyor onu koca bi dilim yedi afiyetle
Menun gayet guzel , sadece aksama salata da olsaydi daha iyi olurmus
aslında vardi salata sen sorunca aklıma geldi yazmayi unutmusum

Gulumse25(77.7
Lemonade17(66,6
bulutungokyuzu(70,5
hCrb (73,2
Ecembal (63,2
Gamzemdwf(79,9
soffty(63,5
İnnuk(60,8

Yeni üyeler

@elifff_9595 (73.9)
@tmrlnk (
@compeng (71
@Massmavi (

@mrv2855 (
@Derya60kilo (
@nazlissss (
@Edebiye 006

Mezun olanlar

Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70.7

hersey guzel misir fazla olmus heleki 1 tabak max 1 avuc olsaydi iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…