Erzurum şivesi azerilere benziyo
Benim çocuklarda yapıyo leslie benle beraber kadın wak wak diyince gülüyorlar
evet ama oz siveleri boyle eskiler ozellikle cok guzel cok tok konusuyorlar..ahh be anadolunun gozunu seveyim..Erzurum şivesi azerilere benziyo
Ben o yastaki cocuktan oyle icli bi sive bekliyodum ...kalabaliktik..boyle kimse bilmiyo..kafam basmasi o karmasada..
Sonra sonra diyom Allah Allah nasil olduda anlamadim...:))
Biz lazlarin akli ya kacarken ya s...carken calistigi icin o andada onlardan biri olmadigi icon basmadi galiba..
Yok ya ben panik yaptim..saka bi yana..dedim kalabalik aman kaybolurlarsa falan..cocukta ici cedi cordum diyince direk aklima onlar geldi..hihahahao : D
Alemsin yaa veli veliyi mekkede deli deliyi dakkada bulurmuş bizim takımda öyle işte
Annaaa az kalmis benim nobete..adamla cocik nobeti tutuuok ...1 3 benim..3 6 onun....Anam saat 2olmuş sabah KALKIŞ 6.30 koca işe gidecek ben nasıl uyanıcam takıma gelmiyom gelince çıkamıyom
Kac yasindasin sormasi ayip...Anam saat 2olmuş sabah KALKIŞ 6.30 koca işe gidecek ben nasıl uyanıcam takıma gelmiyom gelince çıkamıyom
Çocuk nöbeti ne kız benim oglanda agladı korkuyom diye eşimi onun yanına postaladım kızıda ben yanıma aldım en güzel çare buAnnaaa az kalmis benim nobete..adamla cocik nobeti tutuuok ...1 3 benim..3 6 onun....
6 9 benim..ondan sonra hepp bnm aksama kadar..: D
Yaş 31 yolun yarısındayım bacı adım gülseren senin Merve sanırım çok memnun oldumKac yasindasin sormasi ayip...
Adin gulumsermi..
Ya bende takinti var..boyle nickliya biri mesela..catliyom meraktan acaba adi ne..
Kendime bile nick olarak ismimi koydum..dusuno yuzden bu merak iste
Bcim benim 45 gunluk bi bebisim var ya uyumuyo bazen..3 saat ben ilgilencemm..3 saat babasi..Çocuk nöbeti ne kız benim oglanda agladı korkuyom diye eşimi onun yanına postaladım kızıda ben yanıma aldım en güzel çare bu
benimde 27 ..uc bebem var..bende coook memnun oldummmYaş 31 yolun yarısındayım bacı adım gülseren senin Merve sanırım çok memnun oldum
ben cok yaprim daha dogrusu yapardım eşim aşırı tatlıcı akşam baktıki helva yapan yok oturdu kahvaltı da yenilen yaz helvasi hani cevizli kahverengi de oluyor onu koca bi dilim yedi afiyetleayy ya guzel olur ama irmik helvasi da yillar oldu yemeyeli. Biri olunce yapiliyordu degil mi o. Hani helvani yiyelim filan derler ya (esek sakasi olaraktan)
aslında vardi salata sen sorunca aklıma geldi yazmayi unutmusumMenun gayet guzel , sadece aksama salata da olsaydi daha iyi olurmus
hersey guzel misir fazla olmus heleki 1 tabak max 1 avuc olsaydi iyiydi15 subat menum
sabah: 2 adet haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek , 1 dilim beyaz peynir, domates, roka, 4 tane siyah zetyin
ara: 3 kuru kayisi, 15 cig badem, 1 fincan sutlu kahve
oglen: 3 yk haslanmis bugday, firinda hindi butu, salata
ara: 1 tabak patlamis misir (yagsiz tuzsuz)
aksam: firinda hindi butu, peynirli salata
su: 3 litre
Bu ara hiç denecek kadar azYani tam bir diyet menusu diyemem amma kusbasili pideye bende bayilirim..:))afiyet olsun.ne kadar su iciyorsun gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?