Buralardan bir uyku geldi gecti amma senin kiydi bnmkimiydi bilemedim..secemedim ya garanlikta :))
Super afiyet olsun...bulgur koftesi gunu bugun..bende yapcamm yaa
benim hicbir kekim kabarmiyor canim. su hazir paketlerde kek harclari varya onlardan alinca cok guzel kabariyor aklinda olsunbenim evimde hep oyle harclardan olur hem de pratiik midafir gelmeden 20 dk once kalk hazir
Gizz yakalasam dondurecem ama bi geliyaaaa bi gidiyaaa.
Döndür gelsin gııı
Leslie nin puanı 1 degilki 1.5 Toplam 67.5 neyse kalan 22.5 puan benim olsunÜye
Yeni
15 Subat spor menusu
1.Derya60 kilo
55 sn wallsit -55p
55 mekik - 55p
40 squat - 40 p
50 jumping jack -50 p
toplam:200 puan
2.mrv2855
45 dakika leslie
Toplam:45 puan
Sen ne güzel konuşuyon öyle nerelisin canın yiyimGizz yakalasam dondurecem ama bi geliyaaaa bi gidiyaaa.
Tamm geldi diyamm laa bi bakiyam yine gitmis..
Anamm sende guzel gonusuyon..agzin bal yisin canim benim..Sen ne güzel konuşuyon öyle nerelisin canın yiyim
Giiizz gercektenmj inimmm neyse bu sefer oyle olsun..kalan 22.5 puani sevipte kavusamayanlara gonderdim..Leslie nin puanı 1 degilki 1.5 Toplam 67.5 neyse kalan 22.5 puan benim olsun
Anaaaaaa jumping tane 1puan mı olmuş maşallah kaptan iyi torpil yapmış bize15 Subat spor menusu
1.Derya60 kilo
55 sn wallsit -55p
55 mekik - 55p
40 squat - 40 p
50 jumping jack -50 p
toplam:200 puan
2.mrv2855
45 dakika leslie
Toplam:45 puan
3.elifff_9595
500 ip 100 puan
50 mekik 50 puan
50 saniye plank 50 puan
Toplam 200 puan
Su 2lt
Teyzemde giresun çamoluk gelini hıııı bende erzincanlı ama dadaş geliniAnamm sende guzel gonusuyon..agzin bal yisin canim benim..
Ben giresunluuyum..
Giresunca haric her sive var...
Sen memlekete bakma bacim....anlasiyohmu ona bahh..hemi gurban oldugumm..:))
Wak wak wakGiiizz gercektenmj inimmm neyse bu sefer oyle olsun..kalan 22.5 puani sevipte kavusamayanlara gonderdim..
Hayir islemek lazim ya gii
Benim teyzemde dadas gelini..Teyzemde giresun çamoluk gelini hıııı bende erzincanlı ama dadaş gelini
Oglumta taklidini yapiyo leslinin ayni sen givi annw wak wak wak diyoWak wak wak
Kız ben en başından anladım sen nasıl anlamadın uşagumBenim teyzemde dadas gelini..
İci dene cedi cordum..
Habunu bil bagalim be didim...
Kiz kardesimde teyzem ogluyla evlendi..akrabalri gelmisti..5 yaslarinda bi cocukta vardi..eyup sultan hz gittik...mehmet akifti ismi...dedi merve abla sana ne dicem dedim soyle bakalim..ben ooo yoldaan indimm ici dene cedi cordum...ne gordun dedim..gittin mi bilmiyorum nerde oturuyosunda eyip sultan hz orda mezarlik varya aralardan geciyosun la dedim cocuk bu gunahsiz biseymi gorundu ki acaba..tirstim..ne yaptin bi daha soyle dedim..ici dene cedi cordum..la kafa gitti..ben zaten panik atakliyim..teyzemi cagirdim..dedim tyezs bu cocuk icli cinmi gormus cadimi gormus konusamiyo galiba korkudan dedim..bi bak hele..ben panik yapinca bi toplastik..dedi ki teyzem mehmed akif ne diyon oglum..
Dedi ki yenge ben orda ici dene cedi cordum..
Teyzem gul gul gul..aha dedim bunada geldiler..
Dedim tyeze noluyo ya niye guluyosun..diyoki iki tane kedi gordum.
Ne dememle gulme krizi gecirmm bir oldu..nefes alamiyom gulmekten
Benim çocuklarda yapıyo leslie benle beraber kadın wak wak diyince gülüyorlarOglumta taklidini yapiyo leslinin ayni sen givi annw wak wak wak diyo
Erzurum şivesi azerilere benziyoBayiliyorum sivelerine..cok cok eskilerin siveyi pek anlamiyorum..ama cok sevdim hepsini..Allah razi olsun..insan olduktan sonra yeri duragi onemli degil..
Ben o yastaki cocuktan oyle icli bi sive bekliyodum ...kalabaliktik..boyle kimse bilmiyo..kafam basmasi o karmasada..Kız ben en başından anladım sen nasıl anlamadın uşagum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?