Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Üye
Yeni
15 Subat spor menusu
1.Derya60 kilo
55 sn wallsit -55p
55 mekik - 55p
40 squat - 40 p
50 jumping jack -50 p

toplam:200 puan

2.mrv2855
45 dakika leslie
Toplam:45 puan

Super afiyet olsun...bulgur koftesi gunu bugun..bende yapcamm yaa

Teşekkür ederim..cok guzeldi ben kücük kücük değilde büyük büyük yuvarladım üşendim biraz:)
Fellah köftesi deniliyor galiba evet:)

benim hicbir kekim kabarmiyor canim. su hazir paketlerde kek harclari varya onlardan alinca cok guzel kabariyor aklinda olsun benim evimde hep oyle harclardan olur hem de pratiik midafir gelmeden 20 dk once kalk hazir

Evet ama annem hazır ürün kullanmıyor o yuzden eve girmiyor o tur şeyler...
İlerde kendi evimde inşallah:)

15 Subat spor menusu
1.Derya60 kilo
55 sn wallsit -55p
55 mekik - 55p
40 squat - 40 p
50 jumping jack -50 p

toplam:200 puan

2.mrv2855
45 dakika leslie
Toplam:45 puan

3.elifff_9595
500 ip 100 puan
50 mekik 50 puan
50 saniye plank 50 puan

Toplam 200 puan
Su 2lt

Sen ne güzel konuşuyon öyle nerelisin canın yiyim
Anamm sende guzel gonusuyon..agzin bal yisin canim benim..
Ben giresunluuyum..
Giresunca haric her sive var...
Sen memlekete bakma bacim....anlasiyohmu ona bahh..hemi gurban oldugumm..:))

Anaaaaaa jumping tane 1puan mı olmuş maşallah kaptan iyi torpil yapmış bize

Teyzemde giresun çamoluk gelini hıııı bende erzincanlı ama dadaş gelini
Benim teyzemde dadas gelini..
İci dene cedi cordum..
Habunu bil bagalim be didim...
Kiz kardesimde teyzem ogluyla evlendi..akrabalri gelmisti..5 yaslarinda bi cocukta vardi..eyup sultan hz gittik...mehmet akifti ismi...dedi merve abla sana ne dicem dedim soyle bakalim..ben ooo yoldaan indimm ici dene cedi cordum...ne gordun dedim..gittin mi bilmiyorum nerde oturuyosunda eyip sultan hz orda mezarlik varya aralardan geciyosun la dedim cocuk bu gunahsiz biseymi gorundu ki acaba..tirstim..ne yaptin bi daha soyle dedim..ici dene cedi cordum..la kafa gitti..ben zaten panik atakliyim..teyzemi cagirdim..dedim tyezs bu cocuk icli cinmi gormus cadimi gormus konusamiyo galiba korkudan dedim..bi bak hele..ben panik yapinca bi toplastik..dedi ki teyzem mehmed akif ne diyon oglum..
Dedi ki yenge ben orda ici dene cedi cordum..
Teyzem gul gul gul..aha dedim bunada geldiler..
Dedim tyeze noluyo ya niye guluyosun..diyoki iki tane kedi gordum.
Ne dememle gulme krizi gecirmm bir oldu..nefes alamiyom gulmekten

Bayiliyorum sivelerine..cok cok eskilerin siveyi pek anlamiyorum..ama cok sevdim hepsini..Allah razi olsun..insan olduktan sonra yeri duragi onemli degil..

Kız ben en başından anladım sen nasıl anlamadın uşagum

Kız ben en başından anladım sen nasıl anlamadın uşagum
Ben o yastaki cocuktan oyle icli bi sive bekliyodum ...kalabaliktik..boyle kimse bilmiyo..kafam basmasi o karmasada..
Sonra sonra diyom Allah Allah nasil olduda anlamadim...:))
Biz lazlarin akli ya kacarken ya s...carken calistigi icin o andada onlardan biri olmadigi icon basmadi galiba..
Yok ya ben panik yaptim..saka bi yana..dedim kalabalik aman kaybolurlarsa falan..cocukta ici cedi cordum diyince direk aklima onlar geldi..hihahahao : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…