- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
İyi yolculuklar senin içinde değişiklik doğum gününde kutlu olsuunSagol canim tesekkur ederimayy inşallah gayret edeceğim
bizim burda bu arkadaş yapıyor bende ilk defa gecen hafta siparis verdim arkadas instegramdan da siparis aliyorAy ben farmasiye üye oldum satış yapıcam insallah pek bi umutsuzum ama çevrem yok çünkü. bismillah dedim başladım hayırlısı
Hayırlı satışlar canım yaparsın inşallah.Ay ben farmasiye üye oldum satış yapıcam insallah pek bi umutsuzum ama çevrem yok çünkü. bismillah dedim başladım hayırlısı
Doğum günün kutlu olsun canım iyi eğlenceler iyi tatillerKızlar bu haftasonu için sizden müsade istiyorum bu akşam yola çıkıyoruz hem aile ziyareti hem doğum günüm dolayısıyla iki günlük bir tatil ayarladikmenülerimi yazmaya çalışırım. Herkese şimdiden iyi haftasonlari
kötünün iyisi diyelim artıkBU arada sekizinci olduk arkadaşlar
Bende isterdim cesaret edemedim o kadar olacağını sanmıyorumbizim burda bu arkadaş yapıyor bende ilk defa gecen hafta siparis verdim arkadas instegramdan da siparis aliyor
Biliprduk ğatanım bu haftanıj böyle olacağını ama bu en kötümüz olsun bir dahada olmasın insallahBU arada sekizinci olduk arkadaşlar
offf gene geç kaldım 72 olmuşum
Çok geç kaldın ablaofff gene geç kaldım 72 olmuşum
İyi yolculuklar senin içinde değişiklik doğum gününde kutlu olsuun
Teşekkür ederim canlarımmmDoğum günün kutlu olsun canım iyi eğlenceler iyi tatiller
offf gene geç kaldım 72 olmuşum
7.takıma ne oldu yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?