Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

16 subat menum
Sabah: 4 dilim peynirli borek, domates. Yesillik.5 zeytin
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 muz. 2 kuru kayisi
Aksam (16:00 da) peynirli sandivic. 1 tabak salata.

Su:2lt

Cok gecmis olsun canim. Ben universitede okurken aynisi basima gelmisti protein zehirlenmesiydi benimki. 1 gun once balik ve ardindan sut urunu yeyip ictin mi? Belki seninkisi de benzerdir. Acil sifalar

Kızlar dün tahlil yaptırdım herşey normal vücudumda biraz iltihap var biraz susuz kalmışım artık sıkıldım kilo verememekten bu seferde yersem kilo alırsam nolucak
Canim duzenli ye spora odaklan olmazmi? Hem azyiyince metabolizman da yavaslar

Cook gecmis olsun canim. Aklinda olsun serum icin damar bulamamalarinin sebebi cogunun vucudunun susuz olmasidir. Benim kizim daerken dogum eskiden cok sIk giderdik doktora. Kan vermeden vaya serum takilmadan once guzrlce emsin o zaman daha kolay oluyor

Canım damar bulunuyor da çırpındığı için patlattılar. Engelli benim kızım 8 yaşında hemşireler yapamadı

aynen bugün müdür de yok ayrı bir rahatız
Ben de bugun evden calistim persembe cuma is yerine gitmiyorum is bana geliyor. Gerci evden calisinca da ev isi yapiyorum hep bugun once kizimlaoynadim sonra 11e dogru onu krese biraktim. Haftalik raporumu hazirladim. Evi temizledim utu yaptim derken aksam oldu. Yemek yapmaya vaktim bile olmadi

Sabah kahvaltım saat 11.00
1kase yogurt içine
Keten tohumu
Chia tohumu
2kaşık yulaf

Öglen yemegi gündeydim saat 16.00
2kaşık şehriye salatası
2kaşık fırında patates
1tane tavuklu börek
1tane çig köfte
5tane sarma
4 bardak şekersiz çay

Akşam yemegi saat 20.00
1kepçe çorba
1kepçe kıymalı taze fasulye
Karışık salata

3bardak şekersiz çay

1.5litre su

Afiyet olsun canim. Ee tabiki dogum gunu pastandan yememek olmazdi. Sen onu eritirsin zaten

Iyi tatiller iyi hafta sonlari
Afiyet olsun canim gayet guzel

diyet elma toplari nasil birsey Elif?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…