- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Cok gecmis olsun canim. Ben universitede okurken aynisi basima gelmisti protein zehirlenmesiydi benimki. 1 gun once balik ve ardindan sut urunu yeyip ictin mi? Belki seninkisi de benzerdir. Acil sifalarKızlar merhaba,
İki gündür fena durumdayım alerji sebebiyle hastanelik oldum. Sebebi de belli değil deli olucam iğneler bile saatlik etki ediyor.
Acaip şiş durumdayım. ellerimi kapatamıyor gözlerimi açamıyorum.
Bu hafta anka beni öldürürmüsün süründürürmüsün bilmiyorum ama artı geldim bu şişlikler mi sebep onuda bilmiyorum.
Ne olur affedin. Bu sabah 61.7 yim
Rezil haldeyim uyuyamıyorum oturup kalkamıyorum. Kaşıntıdan sinir harbi yaşıyorum. Sinirden ağlıyorum artık.
Börek ve sandvic yerine daha saglikli seyler olabilirdi canim. Disarda miydin?16 subat menum
Sabah: 4 dilim peynirli borek, domates. Yesillik.5 zeytin
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 muz. 2 kuru kayisi
Aksam (16:00 da) peynirli sandivic. 1 tabak salata.
Su:2lt
Canim duzenli ye spora odaklan olmazmi? Hem azyiyince metabolizman da yavaslarKızlar dün tahlil yaptırdım herşey normal vücudumda biraz iltihap var biraz susuz kalmışım artık sıkıldım kilo verememekten bu seferde yersem kilo alırsam nolucak
Cook gecmis olsun canim. Aklinda olsun serum icin damar bulamamalarinin sebebi cogunun vucudunun susuz olmasidir. Benim kizim daerken dogum eskiden cok sIk giderdik doktora. Kan vermeden vaya serum takilmadan once guzrlce emsin o zaman daha kolay oluyorKızlar kızım çok hasta o yüzden giremedim kusura bakmayın. Sabaha karşı ateşi 39,8 olunca acile götürdük. Şiddetli ishal kusma çok kötüydü. Serum vermek istediler durmayınca her girdikleri damar patladı delik deşik oldu çocuk. Sonra ayağından yaptılar artık. 2 serum verdiler. Biraz yatırdılar geldik.
Ben biliyorum bencede çok uzunO konu uzuuuun
Takımları kapandı canım
Haklisin canim. Fazla yedim diye yemegi erken bitirdim bugun. Evdeydim canim bugun ama evden calistim. Yemek yapmaya cok vaktim olmadi.Börek ve sandvic yerine daha saglikli seyler olabilirdi canim. Disarda miydin?
offf gene geç kaldım 72 olmuşum
Kapandı7.takıma ne oldu yoktur
Evet kaptanim lutfen. Ben de rakip istiyorumKızlr bu hafta herkesi rakip yapayım kıran kırana yarışalım. Bayadır ikili rakip yapmıyoruz.
Canım damar bulunuyor da çırpındığı için patlattılar. Engelli benim kızım 8 yaşında hemşireler yapamadıCook gecmis olsun canim. Aklinda olsun serum icin damar bulamamalarinin sebebi cogunun vucudunun susuz olmasidir. Benim kizim daerken dogum eskiden cok sIk giderdik doktora. Kan vermeden vaya serum takilmadan once guzrlce emsin o zaman daha kolay oluyor
Superr haftaya listedeyizzYok canım haftaya listedesiniz inşallah
Ayarladım rakipleri birazdan yazacağım canım. Yrım saati geçer ama bebeği uyutuyorum şimdi.Evet kaptanim lutfen. Ben de rakip istiyorum
Tamam canim anladim. Kucuk bebegin vardi birde galiba o sandim da ondan yazdim. Cok gecmis olsunCanım damar bulunuyor da çırpındığı için patlattılar. Engelli benim kızım 8 yaşında hemşireler yapamadı
Iyi geceler bebisine cook tatli ruyalari olsun insallahAyarladım rakipleri birazdan yazacağım canım. Yrım saati geçer ama bebeği uyutuyorum şimdi.
Ben de bugun evden calistim persembe cuma is yerine gitmiyorum is bana geliyor. Gerci evden calisinca da ev isi yapiyorum hepaynen bugün müdür de yok ayrı bir rahatız
Super. Himm sana katilsam mi acepkızlar haftasonu 2 gün ayran aşı detoksu yapacağım :))
Afiyet olsun canim. Ee tabiki dogum gunu pastandan yememek olmazdi. Sen onu eritirsin zaten16 Şubat menü
8.30
1/2 simit
1 dilim peynir
4 zeytin
12.30
Beyaz peynirli salata (büyük bir kase)
14.30
2 kuru kayısı
5-6 fındık
16.30
İnce bir dilim pasta
Akşam 19.00 olur muhtemelen
4 YK pırasa kavurması
4 YK yoğurt
*Yarın benim doğum günüm, ofisteki arkadaşlar pasta söylemiş sagolsunlar. İnce bir dilim yedim doğum günüm dolayısıyla
Iyi tatiller iyi hafta sonlariKızlar bu haftasonu için sizden müsade istiyorum bu akşam yola çıkıyoruz hem aile ziyareti hem doğum günüm dolayısıyla iki günlük bir tatil ayarladikmenülerimi yazmaya çalışırım. Herkese şimdiden iyi haftasonlari
Afiyet olsun canim gayet guzel16 şubat cuma
sabah 500ml su
kahvaltı = domates salatalık yeşil nane roka maydonoz 5 adet yeşil zeytin beyaz peynir 2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün = 8adet çiğ fındık 1 portakal sade maden suyu
öğle = yoğurtlu mercimek çorbası karnıbahar haşlama yoğurt
ara öğün = yok uyumuşum
akşam = yoğurtlu mercimek çorbası 3 kaşık et sote 2 kaşık karñibahar haşlama yoğurt
diyet elma toplari nasil birsey Elif?16 şubat menü
Kahvaltı öğle beraber saat 12.30
-1 orta dilim dereotlu peynirli kek
-3 ceviz 1 avuçiçi fıstık
Ara saat 15.00
-5 orta diyet elma topları
-sütlü şekersiz kahve
Akşam saat 17.00
-1 tabak taze fasulye yemeği
-1 bardak ayran
Su 2lt
3 bardak lahana suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?