- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Yok bitanem sadece listeye girdiğin hafta öyle olacak. HAftaya inşallah güzel gelir listemiz o zaman alırımİyi gwceler arkadaslar..bugun yogun bir gundu hastanedeydim..amwliyat gunumu aldim..bir ay sonra insaallah..
Bu arada @anka_misali kaptanim.
Ben 67 kusuru bulana kadar boyle mi olcak yuzdem ki ama..
Sil bastan baslayamiyormu..
Cok uzuldum ya..
Listeden cikarmakta gayet iyi olmua..doger arkadaslarin haklarini yemis olirdum resmen
diyet elma toplari nasil birsey Elif?
Evet kızlar rakip listemiz
bulutungokyuzu gulenyuzumsunsen
@Gulumse25Gamzemdwf
lemonade17 mrv2855
E Ecembalsoffty
M Massmavi T tmrlnk
B bibliyofil_k @elif_9595
Anka H Hamzakifzulal
Ben de katıldım yarışa. Hamzakifzulal de kilo bildirmedi sabah ikimiz de tartılıp eşit şartlarda başlarız
Hadi bakalım kızlar kimler yenecek
Gel katil bana bende cok odem var onları atmak istiyorum:))Super. Himm sana katilsam mi acep
Ben de bugun evden calistim persembe cuma is yerine gitmiyorum is bana geliyor. Gerci evden calisinca da ev isi yapiyorum hepbugun once kizimlaoynadim sonra 11e dogru onu krese biraktim. Haftalik raporumu hazirladim. Evi temizledim utu yaptim derken aksam oldu. Yemek yapmaya vaktim bile olmadi
Hiç canını sıkma annene de kızma canımGece gece moralim çok bozuldu
Annem kendine eziyet ediyosun yapma şöyle şeyler..sende benim gibisin ben zayıflamak için herşeyi denedim ama sende bu tatlı aşkı olduğu sürece zayıf kalamıcaksın versen bile alcaksın...10 sene sonra bana gak verceksin diyip durdu
Moralim iyice yerlerde..keşke böyle diyeceğine onun dediği olcaksa bile yaşayarak tecrübe etmeme izin verse..
Asıl ben bu haldeyken psikolojim berbat sürekli kendimi eleştiriyorum , kilomdan memnun halde değilim. Zaten ideal kiloya indikten sonra kilomu muhafaza edeceğime inanıyorum.. en azından evlenene kadar..öyle olmucaksa bile bunu yaşayarak öğreneyim çünkü şu anda daha iyi halde değilim.
Buraya gelince moralim düzeldi yine..iyiki katılmışım bu takıma. İnşallah hedefime ulaşabilirim..
Herkese hayırlı geceler
Ellerine sağlık kaptanımEvet kızlar rakip listemiz
@Gulumse25Gamzemdwf
lemonade17 mrv2855
E Ecembalsoffty
M Massmavi T tmrlnk
Anka H Hamzakifzulal
Ben de katıldım yarışa. Hamzakifzulal de kilo bildirmedi sabah ikimiz de tartılıp eşit şartlarda başlarız
teşekkürler canım hepimizin basarisi
Bana baya disli bir rakip arkadas gelmis ya..menusunde zerre kacamak yok....Evet kızlar rakip listemiz
@Gulumse25Gamzemdwf
lemonade17 mrv2855
E Ecembalsoffty
M Massmavi T tmrlnk
Anka H Hamzakifzulal
Günaydın canım normalde söylediklerinde haklısın ama bu haftasonu şanslısınBana baya disli bir rakip arkadas gelmis ya..menusunde zerre kacamak yok....
Vayy kaptann zorlicak beni bu rakip arkadasim ama zoruda severim hadi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?