Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bulutungokyuzu
90 puaaaaaaannnnnnn korktun mu

Korkmadın mı

Kız bende bu işe başladığım senin annenin dediğini herkes söylyordu yok dayanamazsın yok iri kemikliyiz yok eziyet etme şudur budur. Annem yeni kıyafet almayalım zaten geri şişmanlarsın dedi dedi. Bende dedimki siz görürsünüz. Şimdii görüyorlar fiziğimi diyolarki bir deri bir kemik kaldın bırak artık .
Dedim hani veremezdim 60 olmadan dönmek yok bu yoldan. Bakalım iri kemiklimiymişim dayanıyormuymuşum dayanamıyormuymuşum.

Annem başta ne kadar kışkırtmaya çalışsada şimdi sevdiğim zararlı şeyleri yapmamaya çalışıyor baktı çok çabalıyorum veriyorumda alıp tekrar üzülmeyeyim diye.

Sende hırs yap görürsünüz siz de

Allahim bir karin agrisi vurdu wc den cikamiyorum..napicam ben

Günaydın canım normalde söylediklerinde haklısın ama bu haftasonu şanslısın hem tatildeyim hem doğum günüm. Ama haftaici telafi ederim bilesin
İste yaa rakipte guclu olunca iyi oluyo...
Hayde bre hayde bre
Hodri meydann

Dişli bir rakibim var haftalardır spor kraliçesi olmuş ben şimdiden 10.0malup başladım
Gamzemdwf la bulutungokyuzu rakip yapacaktın gulenyuzumsunsen le de beni
Ben tırstım şimdiden

Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar hafta sonu keyfi yaptım gece çok geç yattım kızlar başım büyük sıkıntıda 10yaşında oglum her gece ama her gece korkuyo uyuyana kadar bekliyoruz sonra koridor ışıkları açık odaların kapıları açık bi çözüm yolu bulamıyoruz ya baba gidip aynı odada kalıyo yada hemen yan odaya akşam eşime yatak yaptım yattı valla bi yol gösterin deliricem

Vardır canım korktuğu bişey geç olmadan bi psikiyatriye götürün. Okutturun bi de ocaklar falan varsa çok faydası olur.
Dövünme hadi kalk başla spora.

Kuzenimde öyleydi çok korkuyorduk anne baba diye yataktan kalkıp deli gibi evin içinde koşuşturuyordu ama şindi büyüdü geçmiştir heralde nasıl geçirdiler bilmiyorum. Çok kötü bir durum gerçekten.
Korkunç rüyamı görüyorlar acaba ben bile korku filmi izleyince falan uyuyamıyorum günlerce hatta bundan iki üç sene önce annemle yattım.

Vardır canım korktuğu bişey geç olmadan bi psikiyatriye götürün. Okutturun bi de ocaklar falan varsa çok faydası olur.

Dövünme hadi kalk başla spora.
Eşime diyorum psikiyatri ye götürelim diye istemiyo geçer diyo saat 12de yatırıyorum Hemen uykuya geçsin diye kalkıp sürekli dolanıyo biz odada bekliyoruzmu diye yatsak tam uykuya dalacagım zaman gelip odanın köşesinden bakıp bakıp duruyo ben korkuyorum bu seferde uyku sersemi karşımda görünce 15tatilden sonra iyce sorun olmaya başladı babannesi ben memleketteyken koynunda yatırmış istiyoki yanında birisi yatsın koca cocuk odanın kapısı açık yatılır mı ya kapatmıyoruz

Kız yataktan korkarak uyansa anlıycam ama baba çok üstüne düştüğü için dikkat çekmek istiyo diye düşünmeye başladım sürekli wc kalkıyo suya kalkıyo tam uyudu kalkalım diyoruz pat önümüze çıkıyo deliricem artık saat 1de yatıyoruz sabah 6.30da uyumamış gibi kalkıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…