- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
16 şubat spor su listesi
1. Bulutungokyuzu
500 ip 200
25dk eliptik 75
15dk yürüyüş 15
60 squat 60
1345 bölgesel 269
100 mekik 100
Toplam 619
2.mrv2855
İki saat yuruyus 120 puan
Su 2 litre
3.Derya60kilo
80 mekik _80p
50 squat_50p
70 sn wallsit_70p
50 jumping_50p
50sn plank_50p
Toplam:300 puan
Su:2.5 lt oldu
4.Massmavı
1saat yuruyus 60
Yarım saat plates 60
Toplam 120
3lt su
5.elifff_9595
500 ip 100 puan
100 mekik 100 puan
Toplam 200 puan
Su 2lt
6.gulenyuzumsunsen
60 dk Leslie =90 puan
Kız bende bu işe başladığım senin annenin dediğini herkes söylyordu yok dayanamazsın yok iri kemikliyiz yok eziyet etme şudur budur. Annem yeni kıyafet almayalım zaten geri şişmanlarsın dedi dedi. Bende dedimki siz görürsünüz. Şimdii görüyorlar fiziğimi diyolarki bir deri bir kemik kaldın bırak artık .Gece gece moralim çok bozuldu
Annem kendine eziyet ediyosun yapma şöyle şeyler..sende benim gibisin ben zayıflamak için herşeyi denedim ama sende bu tatlı aşkı olduğu sürece zayıf kalamıcaksın versen bile alcaksın...10 sene sonra bana gak verceksin diyip durdu
Moralim iyice yerlerde..keşke böyle diyeceğine onun dediği olcaksa bile yaşayarak tecrübe etmeme izin verse..
Asıl ben bu haldeyken psikolojim berbat sürekli kendimi eleştiriyorum , kilomdan memnun halde değilim. Zaten ideal kiloya indikten sonra kilomu muhafaza edeceğime inanıyorum.. en azından evlenene kadar..öyle olmucaksa bile bunu yaşayarak öğreneyim çünkü şu anda daha iyi halde değilim.
Buraya gelince moralim düzeldi yine..iyiki katılmışım bu takıma. İnşallah hedefime ulaşabilirim..
Herkese hayırlı geceler
Bakalaım bakalıımm çok dişliyim baaak
Kendimden çok sana güveniyomBakalaım bakalıımm çok dişliyim baaak
Korkmadıım
Bu hafta zamanımdan bir hafta kayıptı üzücüydü. Bakalım bende sana güveniyorumKendimden çok sana güveniyom
Kolay gelsin kaptanııınnmGünaydın canlarımmmm güzel bir hafta sonu olsun kaçamaksız bol hareketli inşallah
Ben şimdi mutfağa giriyorum ne zaman çıkarım bilmiyorumkaybolmazsam gelirim inşallah
Ay canım inşallahKorkmadıımama sende bu azim olduktan sonra korkacağım günler yakındır
Ağır spora yeni başladın bundan sonra düzenli yapıcaz dün leslieydi bu gün jj de yaprsın 100tane artı üç beş hareket yaparsın tamamdır
İste yaa rakipte guclu olunca iyi oluyo...Günaydın canım normalde söylediklerinde haklısın ama bu haftasonu şanslısınhem tatildeyim hem doğum günüm. Ama haftaici telafi ederim bilesin
Dişli bir rakibim var haftalardır spor kraliçesi olmuş ben şimdiden 10.0malup başladımEvet kızlar rakip listemiz
bulutungokyuzu gulenyuzumsunsen
Gulumse24 Gamzemdwf
@lemonade17mrv2855
@Ecembal @soffty
@Massmavi @tmrlnk
@compeng @elif_9595
Anka @Hamzakifzulal
Ben de katıldım yarışa. Hamzakifzulal de kilo bildirmedi sabah ikimiz de tartılıp eşit şartlarda başlarız
Hadi bakalım kızlar kimler yenecek
Aynen aslında aklımda o vardı ama bulut gulenyuzumsunseni isteyince gamze sana kaldıDişli bir rakibim var haftalardır spor kraliçesi olmuş ben şimdiden 10.0malup başladım
Gamzemdwf la bulutungokyuzu rakip yapacaktın gulenyuzumsunsen le de beni
Ben tırstım şimdiden
Aynen aslında aklımda o vardı ama bulut gulenyuzumsunseni isteyince gamze sana kaldı
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar hafta sonu keyfi yaptım gece çok geç yattım kızlar başım büyük sıkıntıda 10yaşında oglum her gece ama her gece korkuyo uyuyana kadar bekliyoruz sonra koridor ışıkları açık odaların kapıları açık bi çözüm yolu bulamıyoruz ya baba gidip aynı odada kalıyo yada hemen yan odaya akşam eşime yatak yaptım yattı valla bi yol gösterin deliricem
Dövünme hadi kalk başla spora.
Kuzenimde öyleydi çok korkuyorduk anne baba diye yataktan kalkıp deli gibi evin içinde koşuşturuyordu ama şindi büyüdü geçmiştir heralde nasıl geçirdiler bilmiyorum. Çok kötü bir durum gerçekten.Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar hafta sonu keyfi yaptım gece çok geç yattım kızlar başım büyük sıkıntıda 10yaşında oglum her gece ama her gece korkuyo uyuyana kadar bekliyoruz sonra koridor ışıkları açık odaların kapıları açık bi çözüm yolu bulamıyoruz ya baba gidip aynı odada kalıyo yada hemen yan odaya akşam eşime yatak yaptım yattı valla bi yol gösterin deliricem
Eşime diyorum psikiyatri ye götürelim diye istemiyo geçer diyo saat 12de yatırıyorum Hemen uykuya geçsin diye kalkıp sürekli dolanıyo biz odada bekliyoruzmu diye yatsak tam uykuya dalacagım zaman gelip odanın köşesinden bakıp bakıp duruyo ben korkuyorum bu seferde uyku sersemi karşımda görünce 15tatilden sonra iyce sorun olmaya başladı babannesi ben memleketteyken koynunda yatırmış istiyoki yanında birisi yatsın koca cocuk odanın kapısı açık yatılır mı ya kapatmıyoruzVardır canım korktuğu bişey geç olmadan bi psikiyatriye götürün. Okutturun bi de ocaklar falan varsa çok faydası olur.
Dövünme hadi kalk başla spora.
Kız yataktan korkarak uyansa anlıycam ama baba çok üstüne düştüğü için dikkat çekmek istiyo diye düşünmeye başladım sürekli wc kalkıyo suya kalkıyo tam uyudu kalkalım diyoruz pat önümüze çıkıyo deliricem artık saat 1de yatıyoruz sabah 6.30da uyumamış gibi kalkıyoruzKuzenimde öyleydi çok korkuyorduk anne baba diye yataktan kalkıp deli gibi evin içinde koşuşturuyordu ama şindi büyüdü geçmiştir heralde nasıl geçirdiler bilmiyorum. Çok kötü bir durum gerçekten.
Korkunç rüyamı görüyorlar acaba ben bile korku filmi izleyince falan uyuyamıyorum günlerce hatta bundan iki üç sene önce annemle yattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?