Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canlarım bugün maşşalahhh iyi kalktım kan pıhtılaşmasıyla ilgili tahlılde az bi düşüklük çıkmıştı ya dedim noluyo kalk gamze kalk kolestrollerım felan süper 2 omega3 bı astaksantin içtim @anka_misali sonra yarım saat kardiyooo iyi geldi valla sonra kahvaltı yaptın ama kahvaltıda yoğurtlu ıspanak yedim yanına form çay canım istedii bulutungokyuzu yumurta yemedim diye kızmaaa seninle rakip olmak isterdim Gulumse24 ama canım dahada hırslanalım dıye rakip olduk sende benden daha çok kilo veriyosun öyle düşün nasıl yarışıcaz spor artı kilo mu

Cardio nun 15 dk benim olsun ben daha hiç başlamadım moralim bozuk canım hiç bişey istemiyo kahvaltıya yogurt yedim onu bile istemeyerek yedim

Cardio nun 15 dk benim olsun ben daha hiç başlamadım moralim bozuk canım hiç bişey istemiyo kahvaltıya yogurt yedim onu bile istemeyerek yedim
Al kuzum senden önemlimi bizde cardiofan bol ne varrr bende yoğurtlu ıspanak yedimm kalk kalk bende saçma bi kişinin saçma bi telefonuyla uyandım ama tak tak nereye kadar yeter yahu

Merhabalar sevgili arkadaşlar
5.takımın miyav kaptan yardımcısıyım ben tanıyanlarınız vardır belki.
Son zamanlarda hep konuştuğumuz "10 yıldır devam eden yarışma " başlığından yola çıkarak ne var acaba bu 10 yılda dedik. Sevgili toplight kaptanım kızlar bi fikrim var dedi sonra bütün 5.takım oturduk konuştuk.Herkes farklı bi çerçeveden baktı ve naçizane fikirler üretildi. Vakti müsait olan arkadaşlarla veri girişi yapmaya ve analizler hazırlamaya başladık. Dün akşam ilk yavru meyvelerimizi sizinle paylaştık bakınız burada
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2430

Ama bunlar arada kaybolmasın ve yeni fikir tekliflerini daha rahat görelim diye yine güzel düşünceli kaptanlarım böyle bi sayfa açtı ve analizlerimizi buraya taşıdık
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/grafiklerle-cuma-zayiflama-yarismasi.1058619/

Müsait olduğunuzda inceleyip yeni fikirler sunmanızı çok isteriz ve çok seviniriz.
Yıllardır burada emek verenler kendilerini görüp geçmişi hatırlayıp gülümserler belki... Daha çömez biz gibi arkadaşlara da motivasyon ve ışık olur belki. Taze fikirler tazelik sunsun hayatlarımıza.
Keyifli haftasonları güzel insanlar

Evet özgüven diye bişey kalmadı zaten sessiz sakin yapıda bi insanım...inşaallah güzel olcak herşey..

Aslında şeker hastalığı olabilirmi diye şüphelenmeye başladım..çünkü son zamanlarda tatlı yediğim zaman çok aşırı yiyodum yedikten kısa bi süre sonra tekrar yiyodum sanki yiyemeyince bişeyler oluyodu korkmaya başladım..

İnsülin şekerini ölçtüreyim ben en iyisi.

22 yaşındayım..bugün tartıda eksi olduğumj görüncede moralim düzeldi biraz daha..
Teşekkür ederim desteğin için burası iyi geldi bana

Aynen bide o vardı unutmuşum yazmayı..iri kemikliyiz biz ne kadar verirsen ver yine şişman gözükceksin bahaneler bitmiyor..
Bi 65e insem cok kolaylaşcak inanıyorum özgüvenim gelcek birazda olsa..bir ayda 7-8 kilo aldım ben aslında 68/69dum hep...şimdi uğraşıyorum yine bakalım olcak inşallah.

Senin boyun ve kilon kaçtı?

Teşekkür ederim desteğin için

Bu arada bu ikili yarışma tam olarak nasıl oluyor :)
Daha önce yapıldımı özel dikkat edilen şeyler var mı yoksa herkes yapabildiği en iyi performansı mı sergiliyor? :))

Hatunlar

Bugun ve yarin ayran asi corbasi detoksu yapiyorum

17 subat menum

Sabah 3 pastirma
1 avuc cig kuruyemis
1 kk peynir
5 zeytin
Yesillik domates salatalik

Gerisi 2 saate bir ayran asi çorbası.

Bu tarifi ilk defa duydum cok leziz gorunuyor. Afiyet olsun canim

Canım beni unutmamışsın teşekkürler

misafirlikteyim netim yeni yüklendi bundan sonra girerim kilom 72 diye biliyorum
İnşallah Motive olurum artık

Bu arada bu ikili yarışma tam olarak nasıl oluyor :)
Daha önce yapıldımı özel dikkat edilen şeyler var mı yoksa herkes yapabildiği en iyi performansı mı sergiliyor? :))
Geçen ay 3.lü gurup yaptık biz morlar olarak Gamzemdwf ben ve hCrb abla 1.ci olduk kilo vermede bizim takım kazandı

Canim benim ben de ayni durumdayim ekmegi de tatliyi da cook severim. Ve bu nedenle en az yida iki kere diyet yaiyorum, diyeti birakinca hemen kilo alinmiyor, yavas yavas ainiyor. Ben en son diyetimi profesyonel diyetisyen esliginde yaptim ve 13 kilo verdim. Diyeti birakinca 4 ayda 4 kilo aldim ve simdi yeniden basladim. Bunu kabul etmek lazim biz hepimiz yeme problemi olan insanlariz, diyeti hayat bicimi haline getirmemiz lazim. Degilse benim gibi birkac ay diyet sonra birkac ay serbest yine ayni devam eder.

Canim hamileyken okudugum kitapta gormustum. Yavas yavas alistirabilirsin oglusunu. Once los lamba yapin yaninda oturun kendisi uyusun. Sonra lambanin amperini yavas yavas dusurun ytaa ki tam karanlik olana kadar. Amper dusurme 3 gunde bir olmali. Cunku bir cocugun yeni birseye alisma suresi optimum 3 gun.

Persembe cuma evden çalışmak ne guzel benim haftanin 5 gunu 8bucuk 5 bucuk. Ne is yapiyorsun canim
proje muduruyum canim.
Isim evime cook uzak (1 saat gidiyorum tek yon) o yuzden evden calismak iyi oluyor en az haftada iki evden calisiyorum degilse yol cok yorucu.

Bacım oglum 10 yaşında sadece dikkat çekmeye çalışıyo biliyo ki babam hemen yanıma gelecek yatacak onu kullanıyo amcası geldi neden korkuyorsun bama anlat çözüm bulalım dedi ses yok o zaman korkmuyorsun mahsus yapıyon dedi koridor ışıklarını yakıyoruz odaların kapıları açık ama istiyoki bana aynı odada yatsın

İstediğim kiloya insem korumakta çok fazla zorluk çekmem diye düşünüyorum en azından bir iki kilo git geller arasında idare ederim inşallah.

Belkide şekerle bi sorunum oluştu bilmiyorum..cünkü son zamanlardaki tüketimim anormaldi baya..

Hayırlısıyla hedefe ulaşırız inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…