Ama böylede insan diyoki ben zatin gamzeyi mümkün degil geçemem salarım yaniGulumse24 eğer gamzeyle ben oldaydım ikimizde spor yapıyoruz yani birbirime gaz vermemiz için sebep olmazdıkiiii
Cardio nun 15 dk benim olsun ben daha hiç başlamadım moralim bozuk canım hiç bişey istemiyo kahvaltıya yogurt yedim onu bile istemeyerek yedimCanlarım bugün maşşalahhh iyi kalktım kan pıhtılaşmasıyla ilgili tahlılde az bi düşüklük çıkmıştı ya dedim noluyo kalk gamze kalk kolestrollerım felan süper 2 omega3 bı astaksantin içtim @anka_misali sonra yarım saat kardiyooo iyi geldi valla sonra kahvaltı yaptın ama kahvaltıda yoğurtlu ıspanak yedim yanına form çay canım istediibulutungokyuzu yumurta yemedim diye kızmaaa seninle rakip olmak isterdim Gulumse24 ama canım dahada hırslanalım dıye rakip olduk sende benden daha çok kilo veriyosun öyle düşün nasıl yarışıcaz spor artı kilo mu
Al kuzum senden önemlimi bizde cardiofan bol ne varrr bende yoğurtlu ıspanak yedimmCardio nun 15 dk benim olsun ben daha hiç başlamadım moralim bozuk canım hiç bişey istemiyo kahvaltıya yogurt yedim onu bile istemeyerek yedim
Hayırdır sana ne oldu birden bireAl kuzum senden önemlimi bizde cardiofan bol ne varrr bende yoğurtlu ıspanak yedimmkalk kalk bende saçma bi kişinin saçma bi telefonuyla uyandım ama tak tak nereye kadar yeter yahu
Hiç canını sıkma annene de kızma canım
Ayynı benim annemin sözleri konuştukları.
Ama bu söylediklerine onları biz inandırdık.
Sen gerçekten kararını ver nasıl olmak istediğine ve önüne bak..
Çikolata şeker tatlı aşkı bende de var.
Ve bu aslında normal bişey değil. Eğer imkanın varsa insülinini şekerini bi ölçtür.
Mesela ben bi 3 ay şeker hastalarının kullandığı hapı kullanmıştım 6 yıl önce.
Resmen insan gibi yemek yemeye başlamıştım.
Tatlı canım istemiyordu. Yediğim yemeklerden doymayı biliyordum .
Belki senin de öyle bi problemin vardır ...
Ben 26 yaşındayım hatırladığım kadarıyla sende bi kaç yaş küçüksün .sağlığa zararını zaten biliyoruz da kilonun ,Beğendiğini giyememek kendine özgüveni olmamak çok zor şeyler . Yol yakınken yaşımız gençken o yapamazsın diyenlere inat yap...
Ben verdiğim 16 kiloyla bile millet şaşırdı kaldı.
Şimdi de geri alırsın diye konuşuyorlar
Burdan onlara çok teşekkür ediyorum
Siz olmasanız belki de yiyecektim
Şimdi siz öyle diyorsunuz diye elimi uzattığım şeyden çekiyorum
Hepinize minnettarım
Kimseye bakma önüne bak canım
Kız bende bu işe başladığım senin annenin dediğini herkes söylyordu yok dayanamazsın yok iri kemikliyiz yok eziyet etme şudur budur. Annem yeni kıyafet almayalım zaten geri şişmanlarsın dedi dedi. Bende dedimki siz görürsünüz. Şimdii görüyorlar fiziğimi diyolarki bir deri bir kemik kaldın bırak artık .
Dedim hani veremezdim 60 olmadan dönmek yok bu yoldan. Bakalım iri kemiklimiymişim dayanıyormuymuşum dayanamıyormuymuşum.
Annem başta ne kadar kışkırtmaya çalışsada şimdi sevdiğim zararlı şeyleri yapmamaya çalışıyor baktı çok çabalıyorum veriyorumda alıp tekrar üzülmeyeyim diye.
Sende hırs yap görürsünüz siz de
Bu tarifi ilk defa duydum cok leziz gorunuyor. Afiyet olsun canimŞekerlimi diye soruyosun demi:)
Şöyle 1 elmayı rendeliyosun ateslte öldürüp içine tarcın 2 ceviz 2 yemek kaşığı kadar yulaf kepeği koyup top şeklinde yuvarlayıp hindistan cevizine buluyosun..buzdolabında bir iki saat soğuduktan sonra afiyetle yiyosun:)))))
Aslında 1 kaşık bal ekleniyodu ama ben koymadım malum bi hafta yok diye sözüm var:)
Yaklaşık 10 tane çıkıyo bi elmadan.
Canım beni unutmamışsın teşekkürlerEvet kızlar rakip listemiz
bulutungokyuzu @gulenyuzumsunsen
Gulumse24 Gamzemdwf
@lemonade17 @mrv2855
@Ecembal @soffty
@Massmavi @tmrlnk
B bibliyofil_k @elif_9595
@anka_misali H Hamzakifzulal
Ben de katıldım yarışa. Hamzakifzulal de kilo bildirmedi sabah ikimiz de tartılıp eşit şartlarda başlarız
Hadi bakalım kızlar kimler yenecek
BeeenEvet kızlar rakip listemiz
bulutungokyuzu @gulenyuzumsunsen
Gulumse24 Gamzemdwf
@lemonade17 @mrv2855
@Ecembal @soffty
@Massmavi @tmrlnk
B bibliyofil_k @elif_9595
@anka_misali H Hamzakifzulal
Ben de katıldım yarışa. Hamzakifzulal de kilo bildirmedi sabah ikimiz de tartılıp eşit şartlarda başlarız
Hadi bakalım kızlar kimler yenecek
Canim benim ben de ayni durumdayim ekmegi de tatliyi da cook severim. Ve bu nedenle en az yida iki kere diyet yaiyorum, diyeti birakinca hemen kilo alinmiyor, yavas yavas ainiyor. Ben en son diyetimi profesyonel diyetisyen esliginde yaptim ve 13 kilo verdim. Diyeti birakinca 4 ayda 4 kilo aldim ve simdi yeniden basladim. Bunu kabul etmek lazim biz hepimiz yeme problemi olan insanlariz, diyeti hayat bicimi haline getirmemiz lazim. Degilse benim gibi birkac ay diyet sonra birkac ay serbest yine ayni devam eder.Gece gece moralim çok bozuldu
Annem kendine eziyet ediyosun yapma şöyle şeyler..sende benim gibisin ben zayıflamak için herşeyi denedim ama sende bu tatlı aşkı olduğu sürece zayıf kalamıcaksın versen bile alcaksın...10 sene sonra bana gak verceksin diyip durdu
Moralim iyice yerlerde..keşke böyle diyeceğine onun dediği olcaksa bile yaşayarak tecrübe etmeme izin verse..
Asıl ben bu haldeyken psikolojim berbat sürekli kendimi eleştiriyorum , kilomdan memnun halde değilim. Zaten ideal kiloya indikten sonra kilomu muhafaza edeceğime inanıyorum.. en azından evlenene kadar..öyle olmucaksa bile bunu yaşayarak öğreneyim çünkü şu anda daha iyi halde değilim.
Buraya gelince moralim düzeldi yine..iyiki katılmışım bu takıma. İnşallah hedefime ulaşabilirim..
Herkese hayırlı geceler
Canim hamileyken okudugum kitapta gormustum. Yavas yavas alistirabilirsin oglusunu. Once los lamba yapin yaninda oturun kendisi uyusun. Sonra lambanin amperini yavas yavas dusurun ytaa ki tam karanlik olana kadar. Amper dusurme 3 gunde bir olmali. Cunku bir cocugun yeni birseye alisma suresi optimum 3 gun.Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar hafta sonu keyfi yaptım gece çok geç yattım kızlar başım büyük sıkıntıda 10yaşında oglum her gece ama her gece korkuyo uyuyana kadar bekliyoruz sonra koridor ışıkları açık odaların kapıları açık bi çözüm yolu bulamıyoruz ya baba gidip aynı odada kalıyo yada hemen yan odaya akşam eşime yatak yaptım yattı valla bi yol gösterin deliricem
Afiyet olsun cnaim, insallah guzel sonuslar alirsinHatunlar
Bugun ve yarin ayran asi corbasi detoksu yapiyorum
17 subat menum
Sabah 3 pastirma
1 avuc cig kuruyemis
1 kk peynir
5 zeytin
Yesillik domates salatalik
Gerisi 2 saate bir ayran asi çorbası.
proje muduruyum canim.Persembe cuma evden çalışmak ne guzel benim haftanin 5 gunu 8bucuk 5 bucuk. Ne is yapiyorsun canim
Bacım oglum 10 yaşında sadece dikkat çekmeye çalışıyo biliyo ki babam hemen yanıma gelecek yatacak onu kullanıyo amcası geldi neden korkuyorsun bama anlat çözüm bulalım dedi ses yok o zaman korkmuyorsun mahsus yapıyon dedi koridor ışıklarını yakıyoruz odaların kapıları açık ama istiyoki bana aynı odada yatsınCanim hamileyken okudugum kitapta gormustum. Yavas yavas alistirabilirsin oglusunu. Once los lamba yapin yaninda oturun kendisi uyusun. Sonra lambanin amperini yavas yavas dusurun ytaa ki tam karanlik olana kadar. Amper dusurme 3 gunde bir olmali. Cunku bir cocugun yeni birseye alisma suresi optimum 3 gun.
Canim benim ben de ayni durumdayim ekmegi de tatliyi da cook severim. Ve bu nedenle en az yida iki kere diyet yaiyorum, diyeti birakinca hemen kilo alinmiyor, yavas yavas ainiyor. Ben en son diyetimi profesyonel diyetisyen esliginde yaptim ve 13 kilo verdim. Diyeti birakinca 4 ayda 4 kilo aldim ve simdi yeniden basladim. Bunu kabul etmek lazim biz hepimiz yeme problemi olan insanlariz, diyeti hayat bicimi haline getirmemiz lazim. Degilse benim gibi birkac ay diyet sonra birkac ay serbest yine ayni devam eder.
Hatunlar
Bugun ve yarin ayran asi corbasi detoksu yapiyorum
17 subat menum
Sabah 3 pastirma
1 avuc cig kuruyemis
1 kk peynir
5 zeytin
Yesillik domates salatalik
Gerisi 2 saate bir ayran asi çorbası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?