Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugünde böyle geçti bende..
15:30 daki menüm de misafirlikteydim tabakta 2 poaça 2 kurabiye vardı ama yemedim . En hafif böyle kurtarabildim kızlar.

Akşamda canım yemek istemedi başım çok ağrıyor.bende o kürü içtim 3 yk yoğurtla ayran yapıp.

Yarında 2 günlük hurma yoğurt detoksu yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak

Kız greyfurtu nasıl yiyosun ben yedikten sonra agzımda kalan acısı saatlerce geçmiyor hiç sevmiyorum ama çok faydalı danimarka diyetine başladım greyfurt yüzünden bıraktım yiyemedim

Kız greyfurtu nasıl yiyosun ben yedikten sonra agzımda kalan acısı saatlerce geçmiyor hiç sevmiyorum ama çok faydalı danimarka diyetine başladım greyfurt yüzünden bıraktım yiyemedim
Diliminin yüzündeki zarın bir tarafını soyuyorum canım öyle yiyorum .
Bende normalde çok sevmem ama yağ yakınına metabolizmaya faydası varmış o yüzden yiyorum

selam kızlar işler güçlerden yazamadım hiç benim rakibim nerde huuuuuu tık tık tık nerelerdesin E Ecembal

bugunki menum
17 şubat
sabah 11
2 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
peynir domates salatalık
3 tane fındık
3 tane zeytin çay (sekersiz)
ara 13
1 avuç elma kurusu 6 findik(çiğ )1 tane bebe bisküvi
ara 17
yarım portakal 5 fındık
akşam 18.30
1bucuk yk p pilav
7 8 yk tavuk sote
1 yk patates

kizlar benim buyuk kiz okula başlayalı cok kilo aldi 5 6 kilo kadr onun için hem motive olsun hem sağlıklı olsun diye online diyet hizmeti veren birinden yardım alıyoruz tabiki ücreti mukabilinde bakalım saat 9 da tel den gorusup liste hazırlayacak her hafta listeleri değişecek ınş bi sonuç aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…