off bacım naaapmisin sen öyle diyetin dibini vurmussun bol sporlar sana kolay gelsinDün yaptim sen kaçirdin heralde bugün de yaptim maalesef...takim menuleri kisminda
Ins canim ulasmaman veya ulasmamamiz icin hicbir engel yokİstediğim kiloya insem korumakta çok fazla zorluk çekmem diye düşünüyorum en azından bir iki kilo git geller arasında idare ederim inşallah.
Belkide şekerle bi sorunum oluştu bilmiyorum..cünkü son zamanlardaki tüketimim anormaldi baya..
Hayırlısıyla hedefe ulaşırız inşallah:)
Oyy kuzum benim ins kisa surede verir canim aldigi kilolari. Cok iyi yapmissiniz profesyonel destek almaklakizlar benim buyuk kiz okula başlayalı cok kilo aldi 5 6 kilo kadr onun için hem motive olsun hem sağlıklı olsun diye online diyet hizmeti veren birinden yardım alıyoruz tabiki ücreti mukabilinde bakalım saat 9 da tel den gorusup liste hazırlayacak her hafta listeleri değişecek ınş bi sonuç aliriz
Olur canim tabiki. Sorun degil
Afiyet olsun. Aksam bilerek mi yemedin?Kahvaltı 10:00 2 yumurtalı mercimekli omlet
1 greyfurt 1 dilim tb ekmeği
Öğle 13:30 3 yk kabak yemeği
1 küçük kase mercimek çorbası
2 yk yoğurt
15:30 3 sıkma çiğ köfte 2 çatal revani
2 bardak çay
17:30 1 bardak soda yoğurt limon kürü
Burda yazmissin canim caninin istemedigini yeni gordum. Afiyet olsun. Bence misafirligi cok iyi kurtarmissin.Bugünde böyle geçti bende..
15:30 daki menüm de misafirlikteydim tabakta 2 poaça 2 kurabiye vardı ama yemedim . En hafif böyle kurtarabildim kızlar.
Akşamda canım yemek istemedi başım çok ağrıyor.bende o kürü içtim 3 yk yoğurtla ayran yapıp.
Yarında 2 günlük hurma yoğurt detoksu yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak
Yok canim ayran detoksunu her ay duzenli 1 kere yapan arkadaslarim var. Her defasinda kilo verdiler. Insallah guzel eksin olacak. Ama midrn bulandiysa istersen devam etme.Bana da uyar :)
2 saate bir ayran asi acaip midemi bulandirdi resmen şiştim kilo mu aldıracak ne
Wuuwuu 1 kilo masallah. Rakip fena cikti. Ben 500 giderse super diyorum. Gerci ilk haftalar benim icin 1 gitse hic fena olmaz.Benim hedef 1 kilo senin kac rakibim:))
En azz bir kilo kizlar masallah hedefler super ins cumaya gerceklesirBenimde en az 1 kilo:)
2 saatte bir içmeye mecburmusun..acıktıkca içsen daha iyi olur gibi geldi bana
Bence yaz canim.Yaaa bugünkü yediklerim felaket yazmak istemiyorum yazmasam nolur kızlar
Supersin2 lt su ictim 1 saat te yürüdüm bugun 8bin adim hedefi tamam
Gayet guzel dikkat etmisdin canim masallah.bugunki menum
17 şubat
sabah 11
2 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
peynir domates salatalık
3 tane fındık
3 tane zeytin çay (sekersiz)
ara 13
1 avuç elma kurusu 6 findik(çiğ )1 tane bebe bisküvi
ara 17
yarım portakal 5 fındık
akşam 18.30
1bucuk yk p pilav
7 8 yk tavuk sote
1 yk patates
Merak ettim ben de bakayim hemen.off bacım naaapmisin sen öyle diyetin dibini vurmussun bol sporlar sana kolay gelsin
bak bakMerak ettim ben de bakayim hemen.
Bakti da benim menum de fena bugun pek soz soylemeye hakkim yokbak bak
Hele ki anneysen ve benim gibi bir de okuyorsan evden calismak gercekten guzel oluyor. Hem ev isine de vaktim oluyor. Cocugumu da o gunlerde isim azsa hic birakmiyorum krese. Coksa da gec birakip erken aliyorum. Biraz vakit gecirelim diye.Ne guzel ya evden calismak cok guzel birşey.
aslında akşamki ekmekleri yemeseydi daha iyi olurdu bide meyve yerken yanina fid8k badem yada sut yogurt koyBakti da benim menum de fena bugun pek soz soylemeye hakkim yok
Haklisin canim. Aklimda olsun bundan sonra. Meyveninyanina sut yogurt veya findik badem yiyeyim.aslında akşamki ekmekleri yemeseydi daha iyi olurdu bide meyve yerken yanina fid8k badem yada sut yogurt koy
canim gine kahavlti yok oglen yok oglen yedigini ben ara yapardim vücuttaki iltihabı nasıl atacan biraz ye allah askinaKahvaltı 1 tabak ıspanak 3 klık yoğurt
Ara türk kh
Öğlen 1 avuç leblebi 1 bardak süt 2 kare bitter
Ara 1 tane muz
Akşam 2 tane but 1 tane patates salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?