Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ins canim ulasmaman veya ulasmamamiz icin hicbir engel yok

Oyy kuzum benim ins kisa surede verir canim aldigi kilolari. Cok iyi yapmissiniz profesyonel destek almakla

Afiyet olsun. Aksam bilerek mi yemedin?

Burda yazmissin canim caninin istemedigini yeni gordum. Afiyet olsun. Bence misafirligi cok iyi kurtarmissin.

Bana da uyar :)

2 saate bir ayran asi acaip midemi bulandirdi resmen şiştim kilo mu aldıracak ne
Yok canim ayran detoksunu her ay duzenli 1 kere yapan arkadaslarim var. Her defasinda kilo verdiler. Insallah guzel eksin olacak. Ama midrn bulandiysa istersen devam etme.

2 lt su ictim 1 saat te yürüdüm bugun 8bin adim hedefi tamam
Supersin
Gayet guzel dikkat etmisdin canim masallah.

17 subat menum
Sabah: 2 dilim ekmek. 1 bucuk haslanmis yumurta. Domates. Yesillik.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 2 mandalina
Oglen: zeytinli yumurtali sandivic.
Ara: 1 fincan kahve. 1 elma.
Aksam: 2 dilim ekmek. Kerevizli cevizli salata.
Su:2.5 lt

Ben artik 33 yasindan sonra yuksek lisansa basladim kizlar. Bu hafta ikinci donem basladi. Bugunde sabahtan aksama kadar okudaydim yarin da aynisi. O yuzden bu sandvic ekmek salata filan.

Ne guzel ya evden calismak cok guzel birşey.
Hele ki anneysen ve benim gibi bir de okuyorsan evden calismak gercekten guzel oluyor. Hem ev isine de vaktim oluyor. Cocugumu da o gunlerde isim azsa hic birakmiyorum krese. Coksa da gec birakip erken aliyorum. Biraz vakit gecirelim diye.

Kahvaltı 1 tabak ıspanak 3 klık yoğurt
Ara türk kh
Öğlen 1 avuç leblebi 1 bardak süt 2 kare bitter
Ara 1 tane muz
Akşam 2 tane but 1 tane patates salata
canim gine kahavlti yok oglen yok oglen yedigini ben ara yapardim vücuttaki iltihabı nasıl atacan biraz ye allah askina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…