Bu sıralar çok durdu yememede dikkat edemedim düşünüyorum napsam diyeAma sana yaramamış benim kiloma gelmişsin kız
Ama geçer üzülme ben kilo verirken hep Pazartesi artı geliyordum
Geçmiş olsun canım,Allah şifa versin inşallah bir an önceKızlar nasılsınız. Benim kızım bu gün daha iyi gibi çok şükür mahvoldu kuzum yarota virüsü dediler aşısı da vardı aslında olmasa kaldıramayacaktı sanırım aşırı zayıfladı 3 günde gelemiyorum kusura bakmayın her gün serum bağlattık bu gün gerek olmaz inşallah
Eğlendim , şükür sakatlıkta çıkmadı ama bu kas ağrıları ne zaman geçecek bilmiyorumGünaydıııınnn
lemonade17 geçmiş olsuun ama birşey olmaz sakatlanma olmasında eğlenmene baksaydııınn
soffty dışarda oluyorum çok kötü oluyorum aotobüste falan bazen uzun süre açlıkta ağzım kokuyor benim genetik diş problemim var yaprıyorum ama işte mecbur kalıyorum. Evdeyken yemiyorum. Başka ne yapabilirimki bilmiyorum
Geçer insallah üç beş güne yatıp verdiğini almak istemiyosun anlıyprum seni ama bi kere başladı gitmeye gider insallah artıkEğlendim , şükür sakatlıkta çıkmadı ama bu kas ağrıları ne zaman geçecek bilmiyorum
Benimki paket kaptanım hepsi aynı gün siliniyor uyarı gelmedi 3.gün içinde bitecek diye msj gelirse haber ederim yineKilonu SMS atarsın bana. Sabit yazmayalım çok düşüyor yüzdemiz.
Sagol kuzumGulumse24 çok geçmiş olsun canım
benim kide yavaş yavaş sinyal veriyorBEn de her gün fırça yiyorum hiç huzur kalmadı
Sagol kuzum geçen akşam yine zorladım ondan oldu sanırım arının üzerine gittim cardio yaptım gamzeyi başka türlü yenemem dedimGulumse24 geçmiş olsun abla ya üzüldüm
Sen de gitmeyeceksin dimi. Ben gidemiyorum bak.benim kide yavaş yavaş sinyal veriyor
yok 60 altına inmeden aslaSen de gitmeyeceksin dimi. Ben gidemiyorum bak.
yok 60 altına inmeden asla
Eşim kabüllenmişti artık ama ayak sorun olunca yine dırdır etmeye başladıSen de gitmeyeceksin dimi. Ben gidemiyorum bak.
Bende bundan korktuğum için eşimin yanında girmiyorum hiç uzun uzun .Eşim kabüllenmişti artık ama ayak sorun olunca yine dırdır etmeye başladı
Canım yaa hayal meyal uyku sersemi okudum sen miydin kızına online diyet yazdıran. Hangi diyetisyen ki. Ben önceki yazdırdığımı sevmedim param boşa gitti bi kez daha hazırlatmak istiyorum.yok 60 altına inmeden asla
N varmis guzerlim yasinda. Kiz ben 33 yasinda basladim bak, gunde 8 saat is, cocuk ev herseye ragmen yuksek lisansa vakit buluyorum. Bir basla vakit bulursun. Onemli olan baslamak sonra da basaracagina eminim canim.Bilmiyorum ki basarabilirmiyim..imkanim olsa basaririm aslinda..tek sorumlulugum ders calismak olsa..
Birde esitagirlik mezunuyum..
Yaoabilcegimi,firsat bulabilecegimi bilsem neden yapmim ki ..27 yasindan sonra..
Aynene en azindan tutanbilmissin kendiniCanın sağolsun en azından hepsi gitmemiş mideye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?