masallah canim bende bi o koltuktan bi bu koltuğa yatiyorum sanki işim yokmuş gibi50 dk yürüyüş yaptım geldim
ben simdi yine kontrol ettimde cumadan bu yana vermisim 1.4kg. bende gecen pazartesiden beri zannediyorum
o zaman ödemle alakasi yok yediklerim baya azdi demekki..aslinda hamuriside yedim ama tuhaf yani sasirdim simdi..
masallah canim bende bi o koltuktan bi bu koltuğa yatiyorum sanki işim yokmuş gibi
Son hali bu mu acaba ne kadar az spor yapılıyor kızlar
evet en güzel yani vatsaptan görüşebilmek kafana takılani sorabiliyorsunTeşekkür ederim canım bakayım bi ilgileniyor mu Peki.
Benimki de öyleydi de kadına diyorum bu menüler çok az ben acıkıyorum alışırsın diyor bana hııı alışırımevet en güzel yani vatsaptan görüşebilmek kafana takılani sorabiliyorsun
Hadi bakalımyaa kaptanim ben o kas agrilarindan sonra biraz azalttim..
ama yavas yavas arttiricam insaallah
Teşekkür ederim canım
Tamda benim gibi olan birisimasallah canim bende bi o koltuktan bi bu koltuğa yatiyorum sanki işim yokmuş gibi
Canım 12. Takımda olduğun için arı madalyası eklettim size. Her takımın simgesi var bizimki arı.Biri madalya verdi galiba kızlar. ne oluyo ben anlamiyorum ya pek. Biri beni aydinlatsin please
Harikasın canım hadi gelsin o zaman 60 lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?