- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ayyyyy inşallah yaHarikasın canım hadi gelsin o zaman 60 lar
Tabiki de yetişirsin canım maşallahKızlaaar bu arada ben bugün itibariyle 85 ten 83 e düstüm bilee. Bugün spor yapmaya da başladim artik. Insallah yetişirim sizee
Benimki de öyleydi de kadına diyorum bu menüler çok az ben acıkıyorum alışırsın diyor bana hııı alışırımbir yumurta yeşillikle 7 den 1 e kadar durulur mu. Araya 1 salatalık koymuş.
bi menüleri atmaya çalışırım kızım 60.7 kilo bu ilk hafta diyete alışma menüsü ondan sonra sekillenecekBenimki de öyleydi de kadına diyorum bu menüler çok az ben acıkıyorum alışırsın diyor bana hııı alışırımbir yumurta yeşillikle 7 den 1 e kadar durulur mu. Araya 1 salatalık koymuş.
Sagol canim, aynen is yerine sukur geldim 1 saat once cok uzaak. Ve ised baslamadan hemen bir fincan kahvemi ictim, acilayimKahvaltilar yapildiyda,bir acilma kahvesi.....hadi herkese kolay gelsin...
Ben de aynisiyim. Arti 800 tamerken yedim ama sabah +800 ü gördüm düne göre sanırım ödem topladım feci
Afiyet olsun canim. Bence gayet guzel.18 subat menu
sabah 10.30
2 haşlamış yumurta peynir salatalık domates 3 tane zeytin
2 buçuk dilim tb ekmeği
ara
1 meyve 5 fındık
akşam 20 30
8 yi domatesin kıymalı makarna
yoğurt salata
Canim yaa rota virusur cook kotudur. Oyy kuzum benim cook gecmis olsun.Kızlar nasılsınız. Benim kızım bu gün daha iyi gibi çok şükür mahvoldu kuzum yarota virüsü dediler aşısı da vardı aslında olmasa kaldıramayacaktı sanırım aşırı zayıfladı 3 günde gelemiyorum kusura bakmayın her gün serum bağlattık bu gün gerek olmaz inşallah
Teşekkür ederim canım tabii onun yaşında metabolizma baya hızlı ona göre yazmıştır. Kan tahlili yaptırdın mı peki
Sil istersen canım düzenleme zamanı geçmeden gördüm benBıraz ıfsa olduk ta sılemedım isim bolumunu gormezden gelın
Sagol canim, aynen is yerine sukur geldim 1 saat once cok uzaak. Ve ised baslamadan hemen bir fincan kahvemi ictim, acilayimkizicim sabah erkenden uyandi yine
Ben de aynisiyim. Arti 800 tam
cumaya göre -200 düne göre artı 800 :))
yok yaptirmadik onunla ilgili bişey demedi belki ilerleyen zamanda ister bilmiyorumTeşekkür ederim canım tabii onun yaşında metabolizma baya hızlı ona göre yazmıştır. Kan tahlili yaptırdın mı peki
listeye gireceğiniz hafta naptınız
Bi yaptırsan olur aslında canım.yok yaptirmadik onunla ilgili bişey demedi belki ilerleyen zamanda ister bilmiyorum
Canim istedrsen bir sure esinin yanindayken girme buraya olmaz mi? Belki de senin ilgini daha cok hissetmek istiyordurDün eşimden fırça yedim sonunda kendine ettin dedi sağlığından oldun yeter artık bırak şu spor diyet yüzünden ne hale geldin inat etti daha sana kontör de almıycam kadınlar külübüne girmek yok dedi netim son 3gün kaldı sanırım cumaya bile giremem magdur olmayın benim yüzümdem
insallah canim, heo beraber incelelelimarilar guzelmistesekkrüler kaptanim:)
burasi oyle bi yerki..insanin morali bozuk olsa, umudunu yitirmis olsa bile tekrardan canlaniyor :))
inancim yavas yavas gelmeye basliyor...olcak insallah olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?