Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Harikasın canım hadi gelsin o zaman 60 lar
Ayyyyy inşallah ya 70 Yeter diye beylik laflar ediyordum ne yetmesi ya
Aynaya baktıkça hala vücudum fazla geliyo
86 yken kendime nasıl dayanmışım niye kendimi beğenmişim nasıl gözüm körmüş anlamıyorum inanki

Benimki de öyleydi de kadına diyorum bu menüler çok az ben acıkıyorum alışırsın diyor bana hııı alışırım bir yumurta yeşillikle 7 den 1 e kadar durulur mu. Araya 1 salatalık koymuş.
Benimki de öyleydi de kadına diyorum bu menüler çok az ben acıkıyorum alışırsın diyor bana hııı alışırım bir yumurta yeşillikle 7 den 1 e kadar durulur mu. Araya 1 salatalık koymuş.
bi menüleri atmaya çalışırım kızım 60.7 kilo bu ilk hafta diyete alışma menüsü ondan sonra sekillenecek

Kahvaltilar yapildiyda,bir acilma kahvesi.....hadi herkese kolay gelsin...
Sagol canim, aynen is yerine sukur geldim 1 saat once cok uzaak. Ve ised baslamadan hemen bir fincan kahvemi ictim, acilayim kizicim sabah erkenden uyandi yine
erken yedim ama sabah +800 ü gördüm düne göre sanırım ödem topladım feci
Ben de aynisiyim. Arti 800 tam

18 subat menu
sabah 10.30
2 haşlamış yumurta peynir salatalık domates 3 tane zeytin
2 buçuk dilim tb ekmeği
ara
1 meyve 5 fındık
akşam 20 30
8 yi domatesin kıymalı makarna
yoğurt salata
Afiyet olsun canim. Bence gayet guzel.

Canim yaa rota virusur cook kotudur. Oyy kuzum benim cook gecmis olsun.

Bıraz ıfsa olduk ta sılemedım isim bolumunu gormezden gelın

Teşekkür ederim canım tabii onun yaşında metabolizma baya hızlı ona göre yazmıştır. Kan tahlili yaptırdın mı peki
yok yaptirmadik onunla ilgili bişey demedi belki ilerleyen zamanda ister bilmiyorum

Canim istedrsen bir sure esinin yanindayken girme buraya olmaz mi? Belki de senin ilgini daha cok hissetmek istiyordur Unutma onlar da bizim kuccuk bebegimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…