- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
iste bizim gibi cocuk sarkilari dinleyip ogrenen bir anne dahaYaz geldi cicekler acti arilar heo calisti....
Ariiii vizz vizz vizz
Ariii vizz vizz vizz...
Ariiii vizzz vizz vizzzz diye calisir
gecer 2 guneEğlendim , şükür sakatlıkta çıkmadı ama bu kas ağrıları ne zaman geçecek bilmiyorum
Himm kesinlikle cok yemiyorsun cnaim sporun da cok iyi belki regly donemin veya yumurtlama donemin yaklasmistir.Sabah kalktım 70.7 çıktım yattım tekrar kalktım tartışdım 70.5 çıktım. Az yemiyorum ama sağlıksızmı yiyorum. Bugur yiyince doyduğumu anladım ve tuvaletim düzene girdi acaba onu çok geldi sizce. Yads iyi mi geldi
yeni gordum canim yaa yazdiginiAbla benim son kopyaladığım listede yoksun aradım buldum bildirimini şimdi ama telde karışıklık oldu..sen benimkinin altına kendini eklesen tekrar olur mu?
sagol canimTamam hallettim listenin son şekli bu yanlışlık yoktur umarım:)
Superr50 dk yürüyüş yaptım geldim
Anamm kirmizi balik unutulur muiste bizim gibi cocuk sarkilari dinleyip ogrenen bir anne dahakirbizi baligi da unutmayalim maaa . Kaac kirmizi balik kaac
superrben simdi yine kontrol ettimde cumadan bu yana vermisim 1.4kg. bende gecen pazartesiden beri zannediyorum
o zaman ödemle alakasi yok yediklerim baya azdi demekki..aslinda hamuriside yedim ama tuhaf yani sasirdim simdi..
Caliskan arilar oldukTakımımızın simgesi arılarınızı güle güle kullanın kızlar
Anamm kirmizi balik unutulur mu
Bebegi kirilan kucuk kiz mi ? Oyle sarki mi var, ya da siz mi yazdinizBizim favorimiz bebeği kırılan küçük kız
Supersin cnaim masallahin varKızlaaar bu arada ben bugün itibariyle 85 ten 83 e düstüm bilee. Bugün spor yapmaya da başladim artik. Insallah yetişirim sizee
Oyy kuzum benim insallah saglikli bir sekilde guzelce kilo versin prensesbi menüleri atmaya çalışırım kızım 60.7 kilo bu ilk hafta diyete alışma menüsü ondan sonra sekillenecek
Aaa aşk olsun çok eski eurovizyon şarkısı. Küçük kız küçük kız söyle bize nerdeydin diye başlıyorBebegi kirilan kucuk kiz mi ? Oyle sarki mi var, ya da siz mi yazdiniz
Himm cumaya gore eksi 200sen cok iyi o zaman. Benim cumaya gore arti 800cumaya göre -200 düne göre artı 800 :))
Bugun siki basladim kaptanim, insallah cumaya kadar hem aldigimi vercem hem de eksi olcamlisteye gireceğiniz hafta naptınız
Gercekten mi hic dinlemedim eve gidince acayim dinleyeyim :) Hatta dur simdi iste dinleyeyim bakalim nasil bir sarkiymisAaa aşk olsun çok eski eurovizyon şarkısı. Küçük kız küçük kız söyle bize nerdeydin diye başlıyor
Hah işte ıKuuck kiz kucuk kiz soyle bize nerdeydin
Kucuk kiz kucuk kiz soyle nerdeydin
Dun sabah bekledik oynamaya gelmedin :)
Ben de eve gidince acayim kizima dinlesin :) Guzel sarkiHah işte ıbenim kız sürekli onu dinliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?