Canim benim zaten gelmissin hedef kilona birkac ay izin ver o zaman kendine, esin de hakli tabiki dikkat et. Cook gecmis olsun canim.Kociş sorun degil canım o benim saglıgım için kızıyo 3ay öncede dış gebelikten iç kanama geçirip amaliyat oldum ona kızıyo kendine bakmıyorsun bırak diyeti falan diyo benim derdim taşındıgım evde wifi yok diger evde komşum la ortaktı şimdi eşim diyet yapmim kadınlar kulübüne girmim diye sana paket yüklemiycem diyo
Sağlık olsun önemli olan kaldıgın yerden devam etmek kuzum az şeyler yaşamadın sende bazıları kilo verir bazıları alır sende benim gibi alanlardansın sıkma canınıKızlar sabah tan bu yana giremedim ya. Şifremi Unuttumsabah tartildim 84 kilo olmuşum
Canim sanki az olmus gibi menun. Oglen cnain mi istemedi?Kızlar menum
Sabah
1 yum
Az peynir 5 zeytin salatalik çeyrek ekmek çay
Ara
1 elma
Aksam
Ispanaklı yumurta
Turp
Su 2.5 lt
Spor yok
Kayınvalidem yapmış canımAşureyi nerde buldun
Sagol kuzum benim ama buranın kıymetini bilmek lazım birlikten kuvvet doğar tek başına olmuyo malesefCanim benim zaten gelmissin hedef kilona birkac ay izin ver o zaman kendine, esin de hakli tabiki dikkat et. Cook gecmis olsun canim.
Annem le birlikte neler yaşadık biliyorsunuz az çok. Annem de sağlıklı olmamı isterdi. Artık bu saatten sonra telafi etmeye calisacam.Sağlık olsun önemli olan kaldıgın yerden devam etmek kuzum az şeyler yaşamadın sende bazıları kilo verir bazıları alır sende benim gibi alanlardansın sıkma canını
Annem öldükten sonra gece uyku uyuyamiyorum. Kahvaltı 11 gibi oluyor gec uyaniyorum.o yüzden elmayla gecistirdimCanim sanki az olmus gibi menun. Oglen cnain mi istemedi?
Üzülme canım veririz hep beraberKızlar sabah tan bu yana giremedim ya. Şifremi Unuttumsabah tartildim 84 kilo olmuşum
Canım yaaa rabbim sabrını artırsınAnnem öldükten sonra gece uyku uyuyamiyorum. Kahvaltı 11 gibi oluyor gec uyaniyorum.o yüzden elmayla gecistirdim
Yaşı kaç canım benim oğlum da kilolu doymak bilmiyorbi menüleri atmaya çalışırım kızım 60.7 kilo bu ilk hafta diyete alışma menüsü ondan sonra sekillenecek
Bu saatten sonra yemem artik yazayim menuyu, hatta yemeyim artik. Hafta sonu yeterince yemisim zaten artidayim.
19 subat menum
sabah: 1 haslanmis yumurta, yarim dilim ekmek, 1 muz, domates
ara: 1 fincan kahve, 1 elma
oglen: 1 tabak patates salatasi (az yumurtali ve bol sebzeli), yagsiuz tuzsuz
ara: 1 fincan kahve, 2 elma
aksam: 1 tabak az yumurtali bol sebzeli patates salatasi
Su: 2.5 lt
Budunden itibaren 4 gun boyunca yag, sut ve sut urunleri ve her turlu et cesiti yasak kizlar. Cunku persembeden sonra safra kesesi tasimi dusurmek icin bir sivi icecegim ins duser sonunda. Bu siviyi icmeden once en az 4 gun bu sekilde beslenmem gerek ve en onemlisi bol elma yemem lazim, tasi yumusatiyormus.
Kızlar menum
Sabah
1 yum
Ara
1 elma
Aksam
Ispanaklı yumurta
Turp
Su 2.5 lt
Spor yok
Kızlar menum
Sabah
1 yum
Ara
1 elma
Aksam
Ispanaklı yumurta
Turp
Su 2.5 lt
Spor yok
Rakip naber yaHoşgeldin Asya canım arkadaşım
Şu menü işte bu
asyanın süper menüsü
Ben bilirim bu asyayı çok kalmaz iki aya eski kilosuna döner
Bugün misafir vardı çok vermişsin daha vermeler havada uçuştu yineRakip naber ya
Hedef 1000Kaptan yarın ki yarışta ben de varım kork benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?