Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun canim, cok begendim menunu

Tuh ya kotu olmus, cok sagliklidir kereviz.

canim sana bir tarif vereyim:
kerevizi rendeliyoruz
icine 1 elma rendeliyoruz
Yogurtla bu rendelenmis kereviz ve elmayi guzelce karistiriyoruz
icine biraz ceviz ve kuru uzum ekle.
Cok guzel ve lezzetli ve bol vitaminli bir salata

Afiyet olsun cok güzel :)
Mantarlı yumurtayıda ilk defa duyuyorum güzel oluyodur heralde..

Canim istedrsen bir sure esinin yanindayken girme buraya olmaz mi? Belki de senin ilgini daha cok hissetmek istiyordur Unutma onlar da bizim kuccuk bebegimiz
Aynen öyle önceden ben burdan çıkmazdım 7/24 burdaydım günde 2kez telefonu şarj ederdim şimdi pek giremiyorum evi taşırken falan uzak kaldım buralardan sizlerlede tanışamadım samimiyet kuramayınca kendimi aranızda yabancı gibi hissettim
artıkın buralar size emanet komşulardan WiFi şifresi ala bilirsem gelirim yoksa halim duman

Insallah bu cuma mezun oluyorsun fegil mi canim, yanlis anlamadiysam. Dinlen bakalim biraz kocisinle ilgilen , biz hep burdayiz. Wuuwuu daha nerdeyse 8, 9 kilom var benim

Bu saatten sonra yemem artik yazayim menuyu, hatta yemeyim artik. Hafta sonu yeterince yemisim zaten artidayim.

19 subat menum
sabah: 1 haslanmis yumurta, yarim dilim ekmek, 1 muz, domates
ara: 1 fincan kahve, 1 elma
oglen: 1 tabak patates salatasi (az yumurtali ve bol sebzeli), yagsiuz tuzsuz
ara: 1 fincan kahve, 2 elma
aksam: 1 tabak az yumurtali bol sebzeli patates salatasi

Su: 2.5 lt

Budunden itibaren 4 gun boyunca yag, sut ve sut urunleri ve her turlu et cesiti yasak kizlar. Cunku persembeden sonra safra kesesi tasimi dusurmek icin bir sivi icecegim ins duser sonunda. Bu siviyi icmeden once en az 4 gun bu sekilde beslenmem gerek ve en onemlisi bol elma yemem lazim, tasi yumusatiyormus.

Kızlar sabah tan bu yana giremedim ya. Şifremi Unuttum sabah tartildim 84 kilo olmuşum

Insallah bu cuma mezun oluyorsun fegil mi canim, yanlis anlamadiysam. Dinlen bakalim biraz kocisinle ilgilen , biz hep burdayiz. Wuuwuu daha nerdeyse 8, 9 kilom var benim
Kociş sorun degil canım o benim saglıgım için kızıyo 3ay öncede dış gebelikten iç kanama geçirip amaliyat oldum ona kızıyo kendine bakmıyorsun bırak diyeti falan diyo benim derdim taşındıgım evde wifi yok diger evde komşum la ortaktı şimdi eşim diyet yapmim kadınlar kulübüne girmim diye sana paket yüklemiycem diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…