- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Afiyet olsun canim, cok begendim menunuKahvaltı 09:45
1 yumurta ve 1 mantardan omlet- 2 marul
7 zeytin -2 ceviz -1 kivi -8 parça keçi peyniri
Öğle 13:14 1 dilim tb ekmek 1 bardak ayran
3 yk et sote
Ara 15:45 3 kuru erik 2 yk yoğurt
Akşam17:30 5 tane köfte 4 yk yoğrtlu kereviz
Tuh ya kotu olmus, cok sagliklidir kereviz.Günün ilk menüsü benden olsun
Geçen sefer kerevizi ilk defa yediğimi ve beğendiğimi söylemiştim o kereviz biraz küçüktü galiba o yüzden tadında aroma ve koku yoktu
Şimdi tekrar yaptım
Ama yiyemedim
Kız sevdiceğim uzakta ben istanbul o sakaryaSevdicegin yakaydi ya canim
Benim reglim çok düzensiz bazen 15 günde bir bazen 30 bazen 40Himm kesinlikle cok yemiyorsun cnaim sporun da cok iyi belki regly donemin veya yumurtlama donemin yaklasmistir.
Kahvaltı 09:45
1 yumurta ve 1 mantardan omlet- 2 marul
7 zeytin -2 ceviz -1 kivi -8 parça keçi peyniri
Öğle 13:14 1 dilim tb ekmek 1 bardak ayran
3 yk et sote
Ara 15:45 3 kuru erik 2 yk yoğurt
Akşam17:30 5 tane köfte 4 yk yoğrtlu kereviz
Ben çok seviyorum canımAfiyet olsun cok güzel :)
Mantarlı yumurtayıda ilk defa duyuyorum güzel oluyodur heralde..
Aşureyi nerde buldun2 yk da aşure Yedim
Sagol canım benim tşk ederim
Aynen öyle önceden ben burdan çıkmazdım 7/24 burdaydım günde 2kez telefonu şarj ederdim şimdi pek giremiyorum evi taşırken falan uzak kaldım buralardan sizlerlede tanışamadım samimiyet kuramayınca kendimi aranızda yabancı gibi hissettimCanim istedrsen bir sure esinin yanindayken girme buraya olmaz mi? Belki de senin ilgini daha cok hissetmek istiyordurUnutma onlar da bizim kuccuk bebegimiz
Bizim kız haftanın 3günü mantar yiyo sabah mantarlı omlet akşam mantar sote kocişi marketçi olunca ekmek elden su gölden oluyooAfiyet olsun cok güzel :)
off off h uc yememek hata büyük eksiklikAfiyet olsun cok güzel :)
Himm anladim. O zaman is basa dustu deseneKız sevdiceğim uzakta ben istanbul o sakarya
aa kotuymus o gittin mi canim doktora bir baksin.Benim reglim çok düzensiz bazen 15 günde bir bazen 30 bazen 40
Ben de cook severim himm bayadir yemedim onu da.Ben çok seviyorum canım
Beni en cok yoran hareket. Ama tabiki de variiiim. Hadi kolaysa yenin beni. Is yerinde bile lavaboya gider atlarimKızlar yarın jumping jack yarışı yapalım mı en fazla kim yapacak
Insallah bu cuma mezun oluyorsun fegil mi canim, yanlis anlamadiysam. Dinlen bakalim biraz kocisinle ilgilen , biz hep burdayiz. Wuuwuu daha nerdeyse 8, 9 kilom var benimAynen öyle önceden ben burdan çıkmazdım 7/24 burdaydım günde 2kez telefonu şarj ederdim şimdi pek giremiyorum evi taşırken falan uzak kaldım buralardan sizlerlede tanışamadım samimiyet kuramayınca kendimi aranızda yabancı gibi hissettim
artıkın buralar size emanet komşulardan WiFi şifresi ala bilirsem gelirim yoksa halim duman
Kociş sorun degil canım o benim saglıgım için kızıyo 3ay öncede dış gebelikten iç kanama geçirip amaliyat oldum ona kızıyo kendine bakmıyorsun bırak diyeti falan diyo benim derdim taşındıgım evde wifi yok diger evde komşum la ortaktı şimdi eşim diyet yapmim kadınlar kulübüne girmim diye sana paket yüklemiycem diyoInsallah bu cuma mezun oluyorsun fegil mi canim, yanlis anlamadiysam. Dinlen bakalim biraz kocisinle ilgilen , biz hep burdayiz. Wuuwuu daha nerdeyse 8, 9 kilom var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?