- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
Kıymalı ıspanak işte sulu yemek yani anlaşılsın diye öyle yazıyorum yoksa. Teşekkğr ederiiimbugun ki menun çok güzel canım şu ıspanak sulusu ne oluyor anlamadım
bende akşamdan yarınki yemeğimi yaptım kıymalı ıspanak artık yarin da yanına ek yaparim
Canım etap derken 557. Etap 557.hafta demek aslında bu yarışma başladığımdan bu yana geçen süre diye biliyorum. Sıralamada şu şekilde verilen kiloların yüzdesi hesaplanıyor o yüzdeler toplanıp kişi sayısına bölünüyor tabi başka şeylerde varda kaptanımız daha iyi bilir yanlışım varsada düzeltir. Bu işlem sonucun bizim takım yüzdemiz ortaya çıkıyor. Bütün takımlar bü yüzdeyi çıktdığında en çok yüzdeden en az yüzdeye sıralanıyor. Buda moriveyi arttırmak için yapılan yeni bir uygulama. Takımlar aman 9.mu oldum demesin önceki hafta 11.ydi bı çok güzel bir başarı iki takımı daha geri bıraktık desin diye falan fıstık.Ben bu etap olayını pek anlayamadım..niye 550 küsürlü sayılar ne demek oluyo tam
Canım etap derken 557. Etap 557.hafta demek aslında bu yarışma başladığımdan bu yana geçen süre diye biliyorum. Sıralamada şu şekilde verilen kiloların yüzdesi hesaplanıyor o yüzdeler toplanıp kişi sayısına bölünüyor tabi başka şeylerde varda kaptanımız daha iyi bilir yanlışım varsada düzeltir. Bu işlem sonucun bizim takım yüzdemiz ortaya çıkıyor. Bütün takımlar bü yüzdeyi çıktdığında en çok yüzdeden en az yüzdeye sıralanıyor. Buda moriveyi arttırmak için yapılan yeni bir uygulama. Takımlar aman 9.mu oldum demesin önceki hafta 11.ydi bı çok güzel bir başarı iki takımı daha geri bıraktık desin diye falan fıstık.
Yok artık ciddi misin@Derya60kilo abla sözümü tuttuğum gibi bugün 7. Şekersiz günümü tamamladım
Şimdi yarın sabah kahvaltısı yapmıcam pastayla kurabiye yicem
Biz bir batıyoruz biz çıkıyoruzHmm anladım canım cok sağol. Peki bizim 12.takım ne durumda? Sıralamada falan iyimiyiz kötümüyüz ona göre çalışalım:)))
Hee o Zaman bende ıspanak sulusu yoyecemKıymalı ıspanak işte sulu yemek yani anlaşılsın diye öyle yazıyorum yoksa. Teşekkğr ederiiim
canım cok gecmıs olsun erken fark etmen ıyı olmus bebeklerde daha kolay oldugunu duymuştum bızımkıde ısaret ğarmagını yakmıs hangı ara yapmıs hoc fark etmedımGumaydin kizlar....dun aksamdan beri giremedim...
Aksama dogru ufakligima birseyler oldu..aglar bagirir..bebek bide nesi nesi var derken soydum bunu..elimle muayene ettim heryerini..kasiginin sis oldugunu farkettim..oraya dojununca agladi bide..
Muhtemelen kasik fitigi var...
Doktora goturucem
Abiside birbucuk aylikken kasik fitigi ameliyati olmustu...
Allahim sen imtihanimi azalt yarabbim
Yok artık ciddi misin
Biz bir batıyoruz biz çıkıyoruz
Gumaydin kizlar....dun aksamdan beri giremedim...
Aksama dogru ufakligima birseyler oldu..aglar bagirir..bebek bide nesi nesi var derken soydum bunu..elimle muayene ettim heryerini..kasiginin sis oldugunu farkettim..oraya dojununca agladi bide..
Muhtemelen kasik fitigi var...
Doktora goturucem
Abiside birbucuk aylikken kasik fitigi ameliyati olmustu...
Allahim sen imtihanimi azalt yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?