İnşallah canımÜzülme canım veririz hep beraber
Aminn arkadaşım ya.çok acı...gün boyunca ağlıyorum gece uykum yok.psikolojik desteğe ihtiyacım var ama sigorta yok.devlette de 1 ay sonra si yer veriyorlar.içimde koz var sanki öyle bir aciCanım yaaa rabbim sabrını artırsın
İnşallah arkadasim.hayata tutunmaya çalışıyorum.bir yerinden yakalamaya çalışıyorum.Anne acısı çok başkaHoşgeldin Asya canım arkadaşım
Şu menü işte bu
asyanın süper menüsü
Ben bilirim bu asyayı çok kalmaz iki aya eski kilosuna döner
başlamadı sen balkat ben daha hesaplamadımSpor listesi başladımıı
Ben göndereyim sana canım nolcak sorun oysaAnka kaptanım sabah paket iptal olur cumaya bildirim yapamam haberiniz olsun beni idare edin çok üzgünüm hakkınızı helal edin
Bol bol yasin oku canımAminn arkadaşım ya.çok acı...gün boyunca ağlıyorum gece uykum yok.psikolojik desteğe ihtiyacım var ama sigorta yok.devlette de 1 ay sonra si yer veriyorlar.içimde koz var sanki öyle bir aci
tez zamanda dönAnka kaptanım sabah paket iptal olur cumaya bildirim yapamam haberiniz olsun beni idare edin çok üzgünüm hakkınızı helal edin
Cuma arasam eşin bişey der mi. Arayayım olmazsaAnka kaptanım sabah paket iptal olur cumaya bildirim yapamam haberiniz olsun beni idare edin çok üzgünüm hakkınızı helal edin
Eki Görüntüle 2113349
Geçen haftanın spor listesi hanımlaaarr
Listenin yorumunu kaptanımızaAnka bırakıyorum.
1.miz Spor KraliçemiiizzGamzemdwf tebrik ediyoru m kuızucuğum
2.Güzelimiizz benbulutungokyuzu
3. Güzelimiiizzelifff_9595 çok iyi bir başarı listeye göre
Ve 3.lüğü kılpayı kaçıranlemonade17 çabanın meyvelerini aldın bu en büyük başarıı
Eki Görüntüle 2113349
Geçen haftanın spor listesi hanımlaaarr
Listenin yorumunu kaptanımızaAnka bırakıyorum.
1.miz Spor KraliçemiiizzGamzemdwf tebrik ediyoru m kuızucuğum
2.Güzelimiizz benbulutungokyuzu
3. Güzelimiiizzelifff_9595 çok iyi bir başarı listeye göre
Ve 3.lüğü kılpayı kaçıranlemonade17 çabanın meyvelerini aldın bu en büyük başarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?