- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Altına imzamı atıyorum ..Biraz insan sorumluluk sahibi olucak yaşımız başımız buna müsait diye düşünüyorum. Ya hiç gelmiceksin ya kurallara uyucaksın. Gerçekten çok kötümü durum asyanın yaptığını yapıcaksın lemonadenin yaptığını yapıcaksın. Hiç olmadı ankaya mesaj atıcaksın. Geçen haftada böyle oldu
İzine ayırmadım takımdan çıkardım. 6 ay yarışamazlar artık.Altına imzamı atıyorum ..
Geri kalan kızların emeklerine yazık oluyor .
Ama izine ayırmış zaten kaptan canım
Bundan sonra da kalanların bunu yaşatmaması dileğiyle
Diğerleri sanırım geçen hafta da bulunmadılarİnnuk hasta ondan haberim var. Diğerlerini bilmiyorum
Kız zaten beynim yanık senin bazı uzun mesajları anlamaya çalışırken de tamamen şarteller atıyorGiden gitmistir,senin ki benden kara
Aman kizlar gulum biraz...no stres..yes gulmek oynamak ziplamak...
Rrrrrrrrelaaaax anacim...
Haklisiniz hemde cok..ben haftaua daha iyi olacagina inaniyorum..bana bakin bu takim beni 70 altina dusurecek oooooo gadenn
Gülcemalini mi görücüzzzzBen niye buraya resim atamiyom yahuuu
Bizim ruh sağlığımız için sanırımBen niye buraya resim atamiyom yahuuu
Yahu bu uzun mesaj mi he soyle uzun muKız zaten beynim yanık senin bazı uzun mesajları anlamaya çalışırken de tamamen şarteller atıyor
Allah iyiliğini versin
Yok anacim gendumun resmini atamam..daha yasiniz gencsiniz bunu size yapamam..:)))Gülcemalini mi görücüzzzz
Hi hajajaj zozozozoBizim ruh sağlığımız için sanırım
Hadi haftasonu muhabbeti yapak ...aklima ne geldi..insan yazisindan mesela az cok boyle bi sima belirir..konusmasindan..ne bileyim..mesela kaptanAnka yuzu uzunca biraz gozleri kahverengi koyu lahvede olabilir bir yuzu var..
gulenyuzumsunsen daha topli bi yuzun var ve renkli gozlusun....o nedemekse(kahverengi renkli degil sanki )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?