Gozler tutdumu gozler..tebrikler çok doğru benimki
Ben doğarken vakumla çekmişler uzamış kafam
Benim ki hiç tutmadıGozler tutdumu gozler..
Tuttu benim en güzel yerim kahverengi gözlerimGozler tutdumu gozler..
Ben bildim aslinda,sen yanlis olmussunBenim ki hiç tutmadı
Kaptansin diye kiyak gectim sana butun medyumluk cakralarimi actim ondan oturu....Tuttu benim en güzel yerim kahverengi gözlerim
Hahaha yerler seni . Çok tatlı değilmi ya ben resmimi koyarım ya nolcak merakta kalma takımın en meraklısı olaraktanKaptansin diye kiyak gectim sana butun medyumluk cakralarimi actim ondan oturu....
gulenyuzumsunsen karambole gittik..yoksa bnde biliyorum kivircik sacli kajverengi gozlu oldugunu
Banada gönder bi tabakEsime iskembe corbasi pisirdim..aman yarabbim..evlerden irak!!!!neden yer bu adam bunu bilmem ki .sebeb ne????
Bu kokuyla nasil yiyo...
Sen nasıl pişirdin yaa maşallah hayatta yapamam sanırımEsime iskembe corbasi pisirdim..aman yarabbim..evlerden irak!!!!neden yer bu adam bunu bilmem ki .sebeb ne????
Bu kokuyla nasil yiyo...
Koy kiz Allahsen koy ....Hahaha yerler seni . Çok tatlı değilmi ya ben resmimi koyarım ya nolcak merakta kalma takımın en meraklısı olaraktan
anacim al tencere senin olsunBanada gönder bi tabak
Vallahi soz konisi esim olumca yaparim..zaten normalde hayatta yapamam..basortumle agzimi falan kapatiyorum..gazm maskesi talep ettim adamadanSen nasıl pişirdin yaa maşallah hayatta yapamam sanırım
Tovbe.....vallahi gozlerimin perdesi kalkti masaallah subhanallah...Koydum senini kırıcam hahaha
Bebek dediğin güzelde onuda altına yapmasaSuan ufakliga masaj yapiyorum..yaptikca altina ediyor...cort cooort..nasil mutlu oluyorum..cocuk s...ti diye gobek aticam..ama koku bni baydi naycakk.sivrisinek ilaci gibi uyusma etkiso yapiyo
Allah askin iskembe bildigin sey torbasiYavrucaklarınız vitaminsiz kalıyor
Çok övdün bak nasır değmesin sonraaTovbe.....vallahi gozlerimin perdesi kalkti masaallah subhanallah...
Ne guzelsin..kaslar haric hicbirsey tutmamis...
Medyumlugu az once biraktimm...
Masallah koz..Allah sahibine bagislasin...poponu kasi...
Vallahi o alta yapma isi resmen beklenen an oluyo..ilerde evlenip coluk cocuga karistin mi sessizlik isticen evde..susunnnn cocuk pirtlattimi duymuyom diye..cooort coort yapinca sanki yillardir calistigin sinavi kazanmis gibi rahatliyon...ahhh kalem kasli ahhh...bekar bekarr git AllahsenBebek dediğin güzelde onuda altına yapmasa
Ben masallah dedim...Çok övdün bak nasır değmesin sonraahepsi makyajdan. Allh razı olsun kaşıdım
ten yiyen hiç yok biz ama kelle paça oluyor o dimi herşey oluyor içinde ama ben görmeyeyim yani konulanları üzülüyorum yazıkAllah askin iskembe bildigin sey torbasikiz ondan gelcek vitamin Gelmesinn istemiyoooom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?