Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kaptansin diye kiyak gectim sana butun medyumluk cakralarimi actim ondan oturu....

gulenyuzumsunsen karambole gittik..yoksa bnde biliyorum kivircik sacli kajverengi gozlu oldugunu
Hahaha yerler seni . Çok tatlı değilmi ya ben resmimi koyarım ya nolcak merakta kalma takımın en meraklısı olaraktan

Hahaha yerler seni . Çok tatlı değilmi ya ben resmimi koyarım ya nolcak merakta kalma takımın en meraklısı olaraktan
Koy kiz Allahsen koy ....
Sen kesin mavi yada yesil gozlusun...kaslarin kalina dogru ama kalin degil..kumralsin..
Banada gönder bi tabak
anacim al tencere senin olsun

Sen nasıl pişirdin yaa maşallah hayatta yapamam sanırım
Vallahi soz konisi esim olumca yaparim..zaten normalde hayatta yapamam..basortumle agzimi falan kapatiyorum..gazm maskesi talep ettim adamadan

Suan ufakliga masaj yapiyorum..yaptikca altina ediyor...cort cooort..nasil mutlu oluyorum..cocuk s...ti diye gobek aticam..ama koku bni baydi naycakk.sivrisinek ilaci gibi uyusma etkiso yapiyo

Tovbe.....vallahi gozlerimin perdesi kalkti masaallah subhanallah...
Ne guzelsin..kaslar haric hicbirsey tutmamis...
Medyumlugu az once biraktimm...
Masallah koz..Allah sahibine bagislasin...poponu kasi...
Çok övdün bak nasır değmesin sonraa hepsi makyajdan. Allh razı olsun kaşıdım

Bebek dediğin güzelde onuda altına yapmasa
Vallahi o alta yapma isi resmen beklenen an oluyo..ilerde evlenip coluk cocuga karistin mi sessizlik isticen evde..susunnnn cocuk pirtlattimi duymuyom diye..cooort coort yapinca sanki yillardir calistigin sinavi kazanmis gibi rahatliyon...ahhh kalem kasli ahhh...bekar bekarr git Allahsen

Neeee kiskanmiyomm ne yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…