Uzuluyom derken....Herçek
ten yiyen hiç yok biz ama kelle paça oluyor o dimi herşey oluyor içinde ama ben görmeyeyim yani konulanları üzülüyorum yazık
Hahahah çok eğlenceli değilmi hahahaha ben üçüz istiyorum çok dimi istekle olmuyor tabi Allah bilirVallahi o alta yapma isi resmen beklenen an oluyo..ilerde evlenip coluk cocuga karistin mi sessizlik isticen evde..susunnnn cocuk pirtlattimi duymuyom diye..cooort coort yapinca sanki yillardir calistigin sinavi kazanmis gibi rahatliyon...ahhh kalem kasli ahhh...bekar bekarr git Allahsen
Neeee kiskanmiyomm ne yani...
Kesmişler böyle bunu diyeUzuluyom derken....
Niye gii
:) kalbin cok temiz canim aynenBildimmi bildimmi...
DeryaOnDiet immm orta boylu,kumral tatli bi yuzu var daha yuvarlak boyle..kahverengi gozlu,ama suan icime ela gozlu dedi biri
İskembe istemesini biliyon amma...Kesmişler böyle bunu diye
İste bu!!!bende kajverengi yazdim icimdeki ses ela o ela didi:) kalbin cok temiz canim aynenhem orta boyluyum hem kumra hem de gozum konusunda ben de cok emin degildim acik kahve gibi ela gibi yani hepsini bildinn
cook tatlisin Mervecim. Bu enerjin pozitifligin masallah canimHadi haftasonu muhabbeti yapak ...aklima ne geldi..insan yazisindan mesela az cok boyle bi sima belirir..konusmasindan..ne bileyim..mesela kaptan @anka_misali yuzu uzunca biraz gozleri kahverengi koyu lahvede olabilir bir yuzu var..
@gulenyuzumsunsen daha topli bi yuzun var ve renkli gozlusun....o nedemekse(kahverengi renkli degil sanki)
Saol canim ya...cook tatlisin Mervecim. Bu enerjin pozitifligin masallah canim
Senin icindeki sesi yirim ben. Ne tatlisin yaaİste bu!!!bende kajverengi yazdim icimdeki ses ela o ela didi
Cidden yaa aslinda sana kahve fali baktirmak lazimBenn medyum memisss
Ne yemis ne yememis
Masallah canim cok guzelsin. Allah sevdicegine bagislasinHahaha yerler seni . Çok tatlı değilmi ya ben resmimi koyarım ya nolcak merakta kalma takımın en meraklısı olaraktan
Senin icindeki sesi yirim ben. Ne tatlisin yaa
Anammm yok kiz...ben korkarim faldanCidden yaa aslinda sana kahve fali baktirmak lazim
Iskembe ben de severim ama hic pisirmedim. Biz o bagirsagi dondurulmus temizlenmis aliyoruz aslinda tazesi daha iyi tabii. Esi degisik yapar o corbayi farkli baharatlar kullaniyor ve salcali yapiyor. Tadi guzel de yerken onun ne oldugunu dusunmemek lazimEsime iskembe corbasi pisirdim..aman yarabbim..evlerden irak!!!!neden yer bu adam bunu bilmem ki .sebeb ne????
Bu kokuyla nasil yiyo...
Masallah hamarat Mervemiz ellerine saglik. Ben de isterim 1 tabakKoy kiz Allahsen koy ....
Sen kesin mavi yada yesil gozlusun...kaslarin kalina dogru ama kalin degil..kumralsin..
anacim al tencere senin olsun
Vallahi soz konisi esim olumca yaparim..zaten normalde hayatta yapamam..basortumle agzimi falan kapatiyorum..gazm maskesi talep ettim adamadan
Oyy kuzum benim. Ben de hala karni sis olunca hafif masaj yaparim en guzeli.Suan ufakliga masaj yapiyorum..yaptikca altina ediyor...cort cooort..nasil mutlu oluyorum..cocuk s...ti diye gobek aticam..ama koku bni baydi naycakk.sivrisinek ilaci gibi uyusma etkiso yapiyo
Bebegin olsun o zaman altina yapmasini 4 gozle beklersinBebek dediğin güzelde onuda altına yapmasa
Insallah onumuzdeki aya kadar kuculur canim. Bazen kendinden dusuyor belki duser gider insIyi aksamlar hatunlar
Doktor randevum vardi kistim hic küçülmemiş. 4 cm kistim var tedaviye baslayamadik. Obur aya kaldi.
Menümü yazacağım şimdi
Gayet guzel canim. Afiyet olsun. Vitamin minarel bol. Sebzeli yavuklu meyveli guzel bir menu23 subat menum
Sabah 1 bardak süt 1 adet buyuk elma
Öğle 1 adet levrek
Roka salatasi
Ara : 1 avuc cig kuruyemis
Aksam: izgara tavuk ve salata
2 lt su 1 saat yuruyus
Tmm bakma o zaman. Benim annecim guzel fal bakar. Yazin gidince iceyim de baksinAnammm yok kiz...ben korkarim faldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?