Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hahahah çok eğlenceli değilmi hahahaha ben üçüz istiyorum çok dimi istekle olmuyor tabi Allah bilir

Bildimmi bildimmi...

DeryaOnDiet immm orta boylu,kumral tatli bi yuzu var daha yuvarlak boyle..kahverengi gozlu,ama suan icime ela gozlu dedi biri
:) kalbin cok temiz canim aynen hem orta boyluyum hem kumra hem de gozum konusunda ben de cok emin degildim acik kahve gibi ela gibi yani hepsini bildinn

Iyi aksamlar hatunlar
Doktor randevum vardi kistim hic küçülmemiş. 4 cm kistim var tedaviye baslayamadik. Obur aya kaldi.

Menümü yazacağım şimdi

cook tatlisin Mervecim. Bu enerjin pozitifligin masallah canim

23 subat menusu
sabah: 2 yumurtadan cilbir (yagsiz, yogurtsuz), 2 dilim ekmek, 1 muz
ara: 1 fincan kahve, 1 dilim ekmek , 1yk kadar pekmez
ara: 2 elma
aksam: 1 tabak pilav haslamasi , domates

Su: 3 lt

Esime iskembe corbasi pisirdim..aman yarabbim..evlerden irak!!!!neden yer bu adam bunu bilmem ki .sebeb ne????
Bu kokuyla nasil yiyo...
Iskembe ben de severim ama hic pisirmedim. Biz o bagirsagi dondurulmus temizlenmis aliyoruz aslinda tazesi daha iyi tabii. Esi degisik yapar o corbayi farkli baharatlar kullaniyor ve salcali yapiyor. Tadi guzel de yerken onun ne oldugunu dusunmemek lazim

Masallah hamarat Mervemiz ellerine saglik. Ben de isterim 1 tabak

Suan ufakliga masaj yapiyorum..yaptikca altina ediyor...cort cooort..nasil mutlu oluyorum..cocuk s...ti diye gobek aticam..ama koku bni baydi naycakk.sivrisinek ilaci gibi uyusma etkiso yapiyo
Oyy kuzum benim. Ben de hala karni sis olunca hafif masaj yaparim en guzeli.

Bebek dediğin güzelde onuda altına yapmasa
Bebegin olsun o zaman altina yapmasini 4 gozle beklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…