- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Hahahhah tamda bu dediğinİskembe istemesini biliyon amma...
Bnm kayinbabam kurbanlik besliyo..ama hayvan kesilirken gidiyo uzumtuden..etini yirkende diyo..anaaamm oglumun etide ne guzelmis goruyan mi garii..
Senin ki o hesap
Amiin teşekkür ederim valla övün diye koymasım ama hemen kaldırıcamMasallah canim cok guzelsin. Allah sevdicegine bagislasin
Benimki turunun son örneği demekkiAbla biz evli değiliz kız nişanlı bile değiliz bize gelince odsmı topluyor öyle görmeye tahammül edeniyormuş
Benim yatak odası öyle oluyor eşim yüzünden.çıkardığını atıyor katlı çamaşırı alttakini çekiyor üstü komple deviriyorDaginiklik bizde de ayni canim. temizdir temizler de ama daginiklik var ne yazik ki
Ho hoaoaoaoa. Zozoo o ozozo o kk ha ki ko ko k
Canim 1yk pilavdan birsey olmaz23.02.2018 cuma
Sabah 11.00
3yk yulaf ezmesi süt yarımdan fazla elma iki kayısı dört beş kuş üzümü 2,5ceviz.
Öğle 15.30
4 sıkım çiğ köfte
2 fincan çay
Akşam 21.00
Yarım kase baharatlı yoğurt içine üç diyet bisküvi
1 yk pilav (dayanamadım yedim
3-4 parça kavurma
sen biraz fazla is yapiyorsun bence evde, biraz da esine is birak. O zaman mecbur yaparBenim yatak odası öyle oluyor eşim yüzünden.çıkardığını atıyor katlı çamaşırı alttakini çekiyor üstü komple deviriyor
Bence de seni gönderelim artıkKIZLARRRRRRRRRR napıyorsunuzzzzzzzz Merve tam kafa dengisin valla çok sevdim seni yoklugumu aratmamışsın deli birdi iki oldu
Bi takıma 2 deli çok
Bu etiketin dahil hiç biri gelmemiş hipo. Merak ettim şimdi başka yerlerde etiketlendim de gelmedi mi ki.. müsait olunca bakayım inşallah..
3 kere etiketledimBu etiketin dahil hiç biri gelmemiş hipo. Merak ettim şimdi başka yerlerde etiketlendim de gelmedi mi ki.. müsait olunca bakayım inşallah..
Paylaşım alanı kapandı haftaya artıkınBence de seni gönderelim artık
23 subat menusu
sabah: 2 yumurtadan cilbir (yagsiz, yogurtsuz), 2 dilim ekmek, 1 muz
ara: 1 fincan kahve, 1 dilim ekmek , 1yk kadar pekmez
ara: 2 elma
aksam: 1 tabak pilav haslamasi , domates
Su: 3 lt
İkinizin menusu ile ben anca doyarimmm..Sabah 1 bardak süt 1 adet buyuk elma
Öğle 1 adet levrek
Roka salatasi
Ara : 1 avuc cig kuruyemis
Aksam: izgara tavuk ve salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?