Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim safra kesesi tasini dusurme diyetim sukur bugun sona erdi. Gerci yarin gece kizlarla disari cikiyoruz biraz yer iceriz ve pazar misafirlerimiz var yemege. Ama pazartesiden itibaren tam diyet insallah. Bu haftam cok iyi gecmeye. Haftaya bir de listedeyim tam gaz ilerii. Hedefim en az 500 gr.

23.02.2018 cuma

Sabah 11.00
3yk yulaf ezmesi süt yarımdan fazla elma iki kayısı dört beş kuş üzümü 2,5ceviz.

Öğle 15.30
4 sıkım çiğ köfte
2 fincan çay

Akşam 21.00
Yarım kase baharatlı yoğurt içine üç diyet bisküvi
1 yk pilav (dayanamadım yedim
3-4 parça kavurma

Canim 1yk pilavdan birsey olmaz tadina bakmis oldun. Diyet biskuvi yerine de pilav yiyebilirdin bence menun gayet guzel

Benim yatak odası öyle oluyor eşim yüzünden.çıkardığını atıyor katlı çamaşırı alttakini çekiyor üstü komple deviriyor
sen biraz fazla is yapiyorsun bence evde, biraz da esine is birak. O zaman mecbur yapar

KIZLARRRRRRRRRR napıyorsunuzzzzzzzz Merve tam kafa dengisin valla çok sevdim seni yoklugumu aratmamışsın deli birdi iki oldu
Bi takıma 2 deli çok

23 subat cuma
Sabah(8:30)
Nesfit bir kase
İcine bir tk bal kattim..biraz kara kuru uzum..
Ara12:40
Turk kahvesi
Oglen 15:20)
Bir kase kisir bol yesillikli
Nar eksili
Cay sekersiz
Ara(16:40)
Rezene cayi
Aksam
Bir kase yesil mercimek corbasi
Bir kase mevsim salatasi..

23 subat menusu
sabah: 2 yumurtadan cilbir (yagsiz, yogurtsuz), 2 dilim ekmek, 1 muz
ara: 1 fincan kahve, 1 dilim ekmek , 1yk kadar pekmez
ara: 2 elma
aksam: 1 tabak pilav haslamasi , domates

Su: 3 lt

Sabah 1 bardak süt 1 adet buyuk elma

Öğle 1 adet levrek
Roka salatasi

Ara : 1 avuc cig kuruyemis

Aksam: izgara tavuk ve salata
İkinizin menusu ile ben anca doyarimmm..
@compeng bacim aksam doyurucu oldugu icin iyi olmis..
@Derya60kilo sabah aksam yapmissin..gece acikma oluyor mu..helal olsun vallahi size.. hadi bol eksiler insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…