Noorimmm gii ufakligi yikadim iyi uyusinn diyee ..anammm cocuga bisey oldu..eneeji grldi uyimiya...
Anası kılıklı deseneNoorimmm gii ufakligi yikadim iyi uyusinn diyee ..anammm cocuga bisey oldu..eneeji grldi uyimiya...
Var var benim cocujlarda bi degisiklik..anam yogurt yedir uykusu gelir dsr buyuklerw yediroyomAnası kılıklı desene
Bende kaç akşamdır oglanı uyuması için bekledim artık gece 2.30dan önce uykum gelmiyo bacımGulumse24 sen noruyon bu saatte..yat bacim uyu uyi uyumak cok guzel:)))
Oyle derin bi uyku uyuyasim var ki ....
Boyle hami olur ya agzindan salya aka farkinda olmassin..horlarsin icin gwcer..nefes alirken atom parcalar gibi ses cikarirsin..heh iste oylw uyumak istiyorum
Ben senin uşaga bakim sen git deminki tarifin gibi bi uyu anacımGulumse24 sen noruyon bu saatte..yat bacim uyu uyi uyumak cok guzel:)))
Oyle derin bi uyku uyuyasim var ki ....
Boyle hami olur ya agzindan salya aka farkinda olmassin..horlarsin icin gwcer..nefes alirken atom parcalar gibi ses cikarirsin..heh iste oylw uyumak istiyorum
Boşuna 7.ci olmamışız spor falan hak getireKimse spor yapmadımı
Allah allahhhhhBoşuna 7.ci olmamışız spor falan hak getire
Ne yidinnnn bakim@Derya60kilo dimi ya çok güzeldi bir tadına bakayım dedim. İnsallah etkisi olmaz
9da bir kaşık pilav birde üç tane diyet bisküvi yedimNe yidinnnn bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?